Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης θα εξετάσει το ενδεχόμενο να επιτρέψει στις επιχειρήσεις να αποδέχονται πληρωμές κρυπτονομισμάτων

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, αποκάλυψε την Κυριακή ότι «θα εξετάσει» πώς να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να αποδεχτούν τα κρυπτονομίσματα ως τρόπο πληρωμής. Αυτό ακολουθεί αφού έγινε πρωτοσέλιδο πριν από μια εβδομάδα λέγοντας ότι θα πάρει τους τρεις πρώτους μισθούς του σε bitcoin.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης εξετάζει το ενδεχόμενο να ωθήσει τις επιχειρήσεις προς την αποδοχή πληρωμών κρυπτονομισμάτων

Στην απάντησή του σε ερώτηση του συμπαρουσιαστή του CNN Dana Bash σχετικά με τα σχέδιά του να πιέσει τις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν πληρωμές κρυπτονομισμάτων, ο Άνταμς εξήγησε ότι ο τρόπος για να γίνει σωστά είναι να περπατήσει προσεκτικά και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή του θα πάρει σωστά.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης Άνταμς προκάλεσε πρόσφατα σάλο όταν ανέβασε στη σελίδα του στο Twitter και ανακοίνωσε ότι οι τρεις πρώτες πληρωμές του ως δήμαρχος της Νέας Υόρκης θα εκδίδονταν ως bitcoin. Υπόσχεται επίσης να κάνει τη Νέα Υόρκη, το κέντρο της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων και άλλων ταχέως αναπτυσσόμενων, καινοτόμων βιομηχανιών.

Τώρα, πιθανώς σε μια προσπάθεια να ρίξει περισσότερο φως στο θέμα, ο εκλεγμένος δήμαρχος έκανε κάποιες επαναβεβαιωτικές δηλώσεις την Κυριακή σύμφωνα με τους όρκους του. Είπε στο Bash του CNN ότι η ανακοίνωσή του έγινε για να «στείλει ένα μήνυμα».

Είπε ότι η πόλη είναι συνήθως κέντρο καινοτομίας, αυτοοδηγούμενων αυτοκινήτων, βιοεπιστημών, ανάπτυξης drone και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Και έτσι μιλούσε για το blockchain και τα Bitcoins, για να εμπνεύσει ξανά αυτό το είδος ενέργειας στους νέους.

Απάντηση στους κριτικούς
Τώρα, ωστόσο, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιλέγει να λάβει τους πρώτους μισθούς του σε Bitcoin και απάντησε επίσης σε όσους επικρίνουν την ιδέα.

Το Bitcoin έχει αυξηθεί τόσο πολύ σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, με κάποιους να είναι ακόμα ασαφείς σχετικά με τη χρήση κρυπτονομισμάτων. Τον περασμένο μήνα, οι ΗΠΑ ξεπέρασαν την Κίνα ως το μεγαλύτερο κέντρο Bitcoin, αφού το Πεκίνο άρχισε να καταπολεμά την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Ο Άνταμς κέρδισε την κούρσα για τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα, αφού νίκησε τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλο Κέρτις Σλίβα με σχεδόν 383.000 ψήφους.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Mayowa Adebajo

Article: https://coingape.com/newly-elected-nyc-mayor-consider-allowing-businesses-accept-crypto-payments/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)