Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων σημειώνει ένα νέο υψηλό όλων των εποχών πάνω από τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια

Η θετική δυναμική της αγοράς κατά τη διάρκεια της ασιατικής συνεδρίασης το πρωί της Δευτέρας οδήγησε σε κέρδος 3,1% για τη συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο αναλυτικών στοιχείων CoinGecko, αυτό την οδήγησε σε υψηλότερο όλων των εποχών πάνω από τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια τη στιγμή της σύνταξης.

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς αυξήθηκε κατά 8,4% τις τελευταίες επτά ημέρες και 25,5% τις τελευταίες 30 ημέρες. Από τις αρχές του 2021, έχει αυξηθεί κατά 284% από 775 δισεκατομμύρια δολάρια την 1η Ιανουαρίου.

Ένα τέταρτο της αγοράς χρυσού
Οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι πλέον μεγαλύτερες από τη μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο με κεφαλαιοποίηση, η οποία είναι η Microsoft με 2,5 τρισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Companiesmarketcap. Είναι, ωστόσο, περίπου το ένα τέταρτο του μεγέθους του ανώτατου ορίου αγοράς χρυσού, το οποίο ανέρχεται στα 11,5 τρισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τον ανιχνευτή κεφαλαίου αγοράς.

Το Bitcoin, το οποίο έκανε 6,9% την ημέρα, έχει κεφαλαιοποίηση 1,12 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και μερίδιο αγοράς 41,3%. Είναι περίπου το ίδιο μέγεθος με την Tesla, αλλά ελαφρώς μικρότερο από την κεφαλαιοποίηση της αγοράς ασημιού, η οποία είναι 1,36 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Το Ethereum έχει κεφαλαιοποίηση 560 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τώρα είναι μεγαλύτερο από την JPMorgan Chase, η οποία έχει 496 δισεκατομμύρια δολάρια. Το τρίτο μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο κρυπτονομισμάτων ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς είναι το Binance Coin, το οποίο έχει 107 δισεκατομμύρια δολάρια τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Crypto Movers and Shakers
Η CoinGecko αναφέρει έναν 24ωρο όγκο 138 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που είναι το ίδιο με το συνολικό κεφαλαιοποιητικό κεφαλαίου της αγοράς τον Μάρτιο του 2019.

Το XRP της Ripple είναι στη πρώτη δεκάδα με κέρδος 9,8% την ημέρα, ωθώντας το token στα 1,27 $. Ωστόσο, έχει καταρριφθεί πρόσφατα στα charts και αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από το Cardano στην έβδομη θέση.

Η Avalanche (AVAX) κάνει επίσης κινήσεις αυτή τη στιγμή, με 13% να προστίθεται στα κορυφαία $95 και κάνει ένα νέο υψηλότερο όλων των εποχών.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Martin J. Young

Article: https://cryptopotato.com/cryptocurrency-market-cap-paints-a-new-all-time-high-above-3-trillion/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)