Ο επενδυτής Shiba Inu που μετέτρεψε $8.000 σε $5,7 δισεκατομμύρια αρχίζει να μετακινεί SHIB tokens

Το πορτοφόλι Shiba Inu που μετέτρεψε τα 8.000 δολάρια σε 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια είναι τώρα ξανά ενεργό, σύμφωνα με τα στοιχεία του Etherscan.

Για πρώτη φορά από τον Απρίλιο, η φάλαινα άρχισε να μετακινεί κεφάλαια, προκαλώντας ανησυχίες για τεράστια πίεση πωλήσεων.

Ο Shiba Inu δισεκατομμυριούχος έχει μεταφέρει μέχρι στιγμής περίπου 10 τρισεκατομμύρια SHIB tokens αξίας περίπου 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε τέσσερις κενές διευθύνσεις.

Το εν λόγω πορτοφόλι ελέγχει περίπου το 13% της συνολικής προσφοράς κυκλοφορίας του Shiba Inu.

Ο επενδυτής άρχισε να αγοράζει SHIB tokens τον Απρίλιο του 2020 και κατάφερε να το μετατρέψει σε περιουσία πολλών δισεκατομμυρίων σε μόλις 19 μήνες.

Το Shiba Inu token αυξήθηκε κατά 825% τον Οκτώβριο, μαγνητίζοντας την προσοχή της επενδυτικής κοινότητας. Την περασμένη εβδομάδα, κατάφερε να ξεπεράσει τον αντίπαλο Dogecoin σε κεφαλαιοποίηση αγοράς και έφτασε σε νέο υψηλό ρεκόρ $0,00008616 στις 28 Οκτωβρίου.

Κάποιοι υπέθεσαν ότι η εν λόγω διεύθυνση ήταν απρόσιτη, γι’ αυτό και τα tokens ήταν ανέγγιχτα παρά τα τεράστια κέρδη. Ωστόσο, οι πρόσφατες μεταγραφές δείχνουν ότι αυτό σίγουρα δεν ισχύει.

Η τιμή toy Shiba Inu έχει πέσει 11% μετά την ενεργοποίηση της διεύθυνσης της φάλαινας ξανά.

SHIB

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Alex Dovbnya

Article: https://u.today/shiba-inu-investor-who-turned-8k-into-57-billion-starts-moving-shib-tokens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)