Το Polkadot (DOT) θέτει ένα νέο υψηλό όλων των εποχών πριν από τις δημοπρασίες parachain

Η πλατφόρμα blockchain υψηλής ταχύτητας Polkadot ενέκρινε πρόσφατα μια πρόταση που επιτρέπει την εγγραφή και τη συγκέντρωση δανείων για προγραμματιστές. Η είδηση ​​έκανε τις τιμές του DOT να εκτοξευθούν κατά 15% σε υψηλό όλων των εποχών. Σε απάντηση στα νέα, το εγγενές DOT token του Polkadot έχει ανέβει 15% υψηλότερα σε τιμές και βρίσκεται επί του παρόντος στα 50,87 $

Η Συνέλευση του Polkadot εγκρίνει νέα πρόταση
Σύμφωνα με την πλατφόρμα Polkassembly, μια πρόταση που θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να εγγράφουν parachains και να εξερευνούν τη χρηματοδότηση από πλήθος δανείων για έργα εγκρίθηκε με επιτυχία από το συμβούλιο του Polkadot. Οι χρήστες και οι προγραμματιστές κλήθηκαν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά της προτεινόμενης πρότασης.

Οι τιμές του DOT ανταποκρίθηκαν θετικά στις ειδήσεις και έχουν εκτοξευθεί στο εντυπωσιακό 15% σε υψηλό όλων των εποχών σε σύγκριση με το προηγούμενο ATH του Μαΐου στα 49,35 $.

Η πρώτη παρτίδα της δημοπρασίας Parachain Polkadot έχει προγραμματιστεί για τις 11 Νοεμβρίου. Επιπλέον, η πρώτη παρτίδα θα διαρκέσει πέντε εβδομάδες με μία δημοπρασία κάθε εβδομάδα. Συνολικά 11 δημοπρασίες έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν σε δύο παρτίδες.

Στο μεταξύ, η πρόταση πρέπει να περάσει το τελικό στάδιο που απαιτεί την έγκριση του κοινού. Η πρόταση, η οποία αναμένεται να εγκριθεί σύντομα, θα βοηθήσει τις «ομάδες parachain να δηλώσουν το parachain τους και να ανοίξουν το δάνειο του κοινού τους στις 4 Νοεμβρίου».

Η πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Binance σε ανακοίνωσή της είχε επίσης επεκτείνει την υποστήριξή της στις δημοπρασίες Parachain Polkadot που πρόκειται να κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Juhi Mirza

Article: https://cryptoslate.com/polkadot-dot-sets-a-new-all-time-high-ahead-of-parachain-auctions/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)