Οι κορυφαίες τράπεζες των ΗΠΑ προσφέρουν μεγάλα κίνητρα για να προσελκύσουν crypto ταλέντα

Κορυφαίες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με έδρα τις ΗΠΑ έχουν καλύψει περισσότερες από 1.000 θέσεις για crypto ειδικούς τα τελευταία τρία χρόνια.

Σύμφωνα με μια έκθεση της 1ης Νοεμβρίου από το Bloomberg, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προσφέρουν σημαντικά μπόνους για την προσέλκυση crypto ταλέντων, με τον σύμβουλο ανθρώπινου δυναμικού Johnson Associates να εκτιμά ότι οι crypto θέσεις πληρώνουν μισθούς που είναι μεταξύ 20% και 30% υψηλότεροι από συγκρίσιμες θέσεις που δεν σχετίζονται με το ψηφιακό νόμισμα .

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι πολλοί ανώτεροι ρόλοι crypto επωφελούνται από αύξηση έως και 50% στους μισθούς σε σύγκριση με συγκρίσιμες θέσεις, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Alan Johnson να καταλήγει:

«Οι τράπεζες δεν μπορούν να διατρέχουν τον κίνδυνο οι πελάτες τους να πάνε σε άλλη τράπεζα για να κάνουν αυτές τις υπηρεσίες, επομένως πρέπει να αυξηθούν».

Η ερευνητική εταιρεία Revelio Labs ανέλυσε 287 προσλήψεις σχετικές με crypto από τις Goldman Sachs, Wells Fargo, Fidelity και JPMorgan Chase – τους τέσσερις μεγαλύτερους εργοδότες ταλέντων ψηφιακών στοιχείων στον επαγγελματικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn. Ο Revelio κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ειδικοί στα crypto απολαμβάνουν αύξηση μισθού 9% σε σχέση με τους τραπεζικούς συναδέλφους τους κατά μέσο όρο.

Τον Οκτώβριο, το LinkedIn ανέφερε ότι οι λίστες θέσεων εργασίας σε ολόκληρο τον ιστότοπο για θέσεις που σχετίζονται με crypto και blockchain έχουν αυξηθεί κατά 615% από τον Αύγουστο του 2020.

Η Bank of America δημιούργησε μια ειδική ομάδα έρευνας crypto τον Ιούλιο, με τον Alkesh Shah του τμήματος να δηλώνει: «Η βιομηχανία και η τεχνολογία έγιναν πολύ μεγάλες για να αγνοηθούν».

Η Morgan Stanley ξεκίνησε επίσης μια ερευνητική ομάδα κρυπτονομισμάτων τον Σεπτέμβριο, σηματοδοτώντας περαιτέρω ότι οι κορυφαίες τράπεζες των ΗΠΑ επιδιώκουν να προσελκύσουν ταλέντα κρυπτονομισμάτων.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: INIGO VACA

Article: https://cointelegraph.com/news/top-u-s-banks-offer-big-incentives-to-lure-crypto-talent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)