Η Ubisoft ανακοινώνει σχέδιο για την ανάπτυξη του Blockchain Gaming

Η Ubisoft είναι έτοιμη να γίνει ηγέτης του P2E
Ένα σημαντικό όνομα στο παραδοσιακό gaming έχει ρίξει το καπέλο του στο δαχτυλίδι του blockchain gaming. Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με πολλές εταιρείες τυχερών παιχνιδιών blockchain και ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Yves Guillemot, μίλησε με θετικά λόγια για το μέλλον του gaming play-to-earn (P2E).

Η Ubisoft, με έδρα τη Γαλλία, μίλησε για το blockchain σε μια πρόσκληση για κέρδη Q2 την περασμένη εβδομάδα, όπου το θέμα ήταν το κύριο σημείο συζήτησης. Ο Guillemot και άλλοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την Ubisoft να γίνει σημαντικός παίκτης στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία.

“Όπως βλέπετε, αυτός ο κλάδος αλλάζει τακτικά με πολλές νέες επαναστάσεις. Θεωρούμε το blockchain μία από αυτές τις επαναστάσεις. Θα συνεπάγεται περισσότερο παιχνίδι για να κερδίσετε που θα επιτρέψει σε περισσότερους παίκτες να κερδίσουν πραγματικά περιεχόμενο, να κατέχουν περιεχόμενο και πιστεύουμε ότι θα αναπτύξει αρκετά τη βιομηχανία», είπε ο Guillemot κατά τη διάρκεια της κλήσης για τα κέρδη.

Τα νέα από την Ubisoft έρχονται καθώς πολλές άλλες μεγάλες εταιρείες παραδοσιακών τυχερών παιχνιδιών έχουν αρχίσει να παίρνουν θέση για την επαναστατική μορφή του gaming. Η Valve αντέδρασε όταν απέκλεισε όλα τα παιχνίδια blockchain από το Steam, ενώ η Epic Games έδειξε ζεστασιά στην ιδέα.

“Έτσι, συνεργαζόμαστε με πολλές μικρές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο blockchain και αρχίζουμε να έχουμε καλή τεχνογνωσία για το πώς μπορούμε να επηρεάσουμε τη βιομηχανία. Θέλουμε να είμαστε ένας από τους βασικούς παίκτες εκεί”, συνέχισε ο Διευθύνων Σύμβουλος.

Η Ubisoft έχει υποστηρίξει μέχρι στιγμής την ομιλία της. Η εταιρεία εξετάζει καινοτομίες όπως η μηχανική μάθηση, το AI crypto και το blockchain μέσω του Strategic Innovation Lab της από το 2018. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της Blockchain Gaming Alliance, ενός οργανισμού αφιερωμένου στη γεφύρωση των δύο βιομηχανιών crypto και τυχερών παιχνιδιών.

«Το Blockchain θα επιτρέψει περισσότερα παιχνίδια για κέρδος που θα επιτρέψει σε περισσότερους παίκτες να κερδίσουν πραγματικά περιεχόμενο, να κατέχουν περιεχόμενο και πιστεύουμε ότι θα αναπτύξει αρκετά τη βιομηχανία. Συνεργαζόμαστε με πολλές μικρές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε blockchain και αρχίζουμε να έχουμε καλή τεχνογνωσία για το πώς μπορεί να επηρεάσει τον κλάδο και θέλουμε να είμαστε ένας από τους βασικούς παίκτες εδώ», δήλωσε ο Chief Financial Officer Frederick. πρόσθεσε ο Duguet.

Πρόσφατα, η εταιρεία έγινε κόμβος επικύρωσης σε δύο διαφορετικά δίκτυα φέτος: τα δίκτυα Tezos και Aleph.im. Η εταιρεία επένδυσε πρόσφατα στην Animoca Brands, μια εταιρεία τυχερών παιχνιδιών blockchain με αποτίμηση 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Ubisoft είναι το σπίτι των διάσημων franchise παιχνιδιών όπως το Assasins Creed, το Tom Clancy Series, το Far Cry και άλλα.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Kyle Heise

Article: https://www.bsc.news/post/ubisoft-announces-plan-to-develop-blockchain-gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)