Το Shiba Inu επιστρέφει πάνω από το Dogecoin καθώς η Coinbase αλλάζει τη μέγιστη ακρίβεια της τιμής της SHIB

Μετά την ανατροπή του Dogecoin για πρώτη φορά την Τετάρτη, ο Shiba Inu είναι για άλλη μια φορά πάνω από τον κυνικό αρχικό ανταγωνιστή του, με την τιμή του να παρουσιάζει διψήφια αύξηση. Την ώρα του Τύπου, αποτιμάται στα 39,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Bitcoin
Εικόνα από coinmarketcap.com
Νωρίτερα σήμερα, το Coinbase Pro, το κορυφαίο ανταλλακτήριο των ΗΠΑ, ενημέρωσε την ακρίβεια τιμής του για τα ζεύγη με το κρυπτονόμισμα Shiba Inu.

Ο μέγιστος αριθμός δεκαδικών που μπορούν να εισαχθούν στη φόρμα παραγγελίας μειώθηκε από οκτώ σε επτά. Η τοποθέτηση μιας παραγγελίας που υπερβαίνει τα επτά δεκαδικά ψηφία θα οδηγήσει σε σφάλμα.

Η αλλαγή προκλήθηκε από την τεράστια άνοδο της τιμής Shiba Inu. Το meme token έχει αυξηθεί κατά 925% τον περασμένο μήνα.

Η Coinbase λέει ότι θα διατηρήσει το τρέχον μέγιστο πολύτιμο όσο η τιμή του Shiba Inu παραμένει πάνω από το επίπεδο των $0,00003.

Ο «δολοφόνος του Dogecoin» έφτασε το τρέχον υψηλό όλων των εποχών των 0,00008616 $ στις 28 Οκτωβρίου, αλλά η τιμή του αυτή τη στιγμή είναι μειωμένη κατά 22,3% από την πρόσφατη κορύφωση.

Το Shiba Inu ξεκίνησε τις συναλλαγές στο Coinbase στα μέσα Σεπτεμβρίου. Λιγότερο από ένα μήνα από την εισαγωγή, έγινε το κρυπτονόμισμα με τις περισσότερες συναλλαγές στο ανταλλακτήριο.

Την Τετάρτη, η Coinbase παρουσίασε κάποιο χρόνο διακοπής λειτουργίας που φέρεται να προκλήθηκε από μαζικές αγορές Shiba Inu.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Alex Dovbnya

Article: https://u.today/shiba-inu-is-back-above-dogecoin-as-coinbase-changes-shibs-maximum-price-precision

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)