Ανακοινώθηκε η συνεργασία Adventure μεταξύ BiSwap και CryptoBay

Στρατηγική Συνεργασία
Το κορυφαίο πρωτόκολλο στο Binance Smart Chain, το BiSwap συνεργάστηκε με το εξαιρετικά δημοφιλές έργο GameFi CryptoBay.

Αυτή η συνεργασία παρέχει στους παίκτες μια διέξοδο liquid για την ανταλλαγή του εγγενούς token CryptoBay, PEARL. Η BiSwap ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία με την CryptoBay μέσω της ιστοσελίδας της στις 12 Οκτωβρίου.

“Το Biswap δημιουργεί πάντα εξαιρετικές ευκαιρίες για τους χρήστες και συνεργάζεται με τα κορυφαία έργα στον κλάδο!” Η ομάδα εξήγησε, «Αυτή τη φορά δημιουργήσαμε μια σθεναρή συνεργασία με ένα έργο GameFi υψηλής τεχνολογίας — CryptoBay που κερδίζει νέα επίπεδα στην αγορά και προχωρά περαιτέρω μαζί με το token του PEARL!».

 

Yield Farming

Αυτή η τελευταία κίνηση θα διασφαλίσει ότι το εγγενές token $PEARL του CryptoBay θα είναι διαθέσιμο στο BiSwap και οι χρήστες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν παθητικό εισόδημα μέσω του farming $PEARL και WBNB.

Στην πραγματικότητα, εάν είστε πράγματι κάτοχος $PEARL, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο παθητικό εισόδημα με το πρόσχημα του farming και να δικαιούστε ανταμοιβές BiSwap.

Οι πάροχοι ρευστότητας του farming ζεύγους PEARL-WBNB θα δικαιούνται ανταμοιβές 50% 0,1% προμήθειας ανταλλαγής από κάθε ανταλλαγή που γίνεται στην πλατφόρμα, εξηγεί η ανακοίνωση.

Τι είναι το Biswap;
Το Biswap είναι η πρώτη αποκεντρωμένη πλατφόρμα ανταλλαγής στην αγορά με σύστημα παραπομπής τριών τύπων και τις χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών πλατφόρμας (0,1%). Είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα ανταλλαγής για την ανταλλαγή token BEP-20 στο Binance Smart Chain. Το Biswap διαθέτει ένα δημοφιλές token βοηθητικού προγράμματος, το BSW, με μια τεράστια βάση χρηστών που υποστηρίζει το οικοσύστημα Biswap. Εκτός από τη δυνατότητα να ανταλλάξετε το BSW token, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη ποικιλία πρόσθετων πλεονεκτημάτων που συνοδεύουν αυτό. Το Biswap στοχεύει να γίνει σημείο αναφοράς για τις πλατφόρμες DEX.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Dardania Havolli

Article: https://www.bsc.news/post/adventure-collaboration-announced-between-biswap-and-cryptobay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)