Η Robinhood προσθέτει το SHIB στην έρευνά τους για να μελετήσει τις προτιμήσεις κρυπτονομισμάτων των πελατών

Σύμφωνα με το πρόσφατο tweet ενός εξέχοντος λογαριασμού SHIB στο Twitter, @ShibalnuNews, η εφαρμογή Robinhood μπορεί να σκέφτεται να προσθέσει το mmeme νόμισμα «Dogecoin killer» στη λίστα των περιουσιακών στοιχείων συναλλαγών.

Ο Robinhood μελετά αν αρέσει στους χρήστες το SHIB
Ο χρήστης του Twitter μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας έρευνας που του είχε σταλεί με email. Σε αυτό, η Robinhood κάνει σαφώς μια έρευνα αγοράς σχετικά με τις προτιμήσεις των πελατών τους σχετικά με το κρυπτονόμισμα, πιστεύει το @ShibalnuNews.

Η έρευνα ρωτά εάν οι χρήστες έχουν αγοράσει κάποιο από τα κρυπτονομίσματα στη λίστα τους τελευταίους τρεις μήνες. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει το Cardano, το XRP, καθώς και τα meme crypto DOGE και Shiba Inu (SHIB).

Η κοινότητα αναμένει από τη Robinhood να προσθέσει σύντομα υποστήριξη για τη διαπραγμάτευση SHIB, ελπίζοντας ότι αυτό θα ανέβαζε την τιμή SHIB σε τουλάχιστον 0,01 $.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το U.Today ανέφερε ότι το νόμισμα των μιμιδίων είχε καταχωρηθεί από τον αντίπαλο του Robinhood – Public. Πριν από αυτό, το SHIB προστέθηκε από το ZebPay (το παλαιότερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στην Ινδία) και το BtcTurk (το μεγαλύτερο και παλαιότερο ψηφιακό ανταλλακτήριο στην Τουρκία).

Ο υποψήφιος της Γερουσίας των ΗΠΑ εντάσσεται στον στρατό SHIB
Όπως ανέφερε το U.Today την Παρασκευή, ο Shannon Bray, υποψήφιος για τη Γερουσία των ΗΠΑ 2022, προσχώρησε στον στρατό Shiba Inu.

Πήγε στο Twitter για να δηλώσει ότι μόλις το SHIB επιστρέψει στο επίπεδο των $0,00003, μπορεί να φτάσει σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών σύντομα μετά από αυτό.

Η προηγούμενη ιστορική κορύφωση που σημείωσε το meme coin φέτος ήταν 0,0000388 $ στις 10 Μαΐου. Τη στιγμή της γραφής, η SHIB αλλάζει χέρια στα 0,00002801 $, σύμφωνα με τα δεδομένα που παρέχονται από το CoinMarketCap.

Εν τω μεταξύ, η αναφορά στο Change.org που στοχεύει στο Robinhood για να μπει στη λίστα Shiba Inu έχει ξεπεράσει τους 285.000 υποστηρικτές που την υπέγραψαν.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο διευθύνων σύμβουλος της Robinhood Vladimir Tenev δεν επιβεβαίωσε ούτε απέρριψε τη φήμη ότι η εταιρεία θα εισαγάγει σύντομα τη SHIB.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Yuri Molchan

Article: https://u.today/robinhood-adds-shib-to-their-survey-to-study-clients-crypto-preferences

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)