Η Binance Labs ανακοινώνει στρατηγική επένδυση στο Biswap

Το Biswap λαμβάνει ενίσχυση χρηματοδότησης
Η Binance Labs — το επιχειρηματικό κεφάλαιο και η θερμοκοιτίδα της Binance — έχει επενδύσει στρατηγικά στο αναδυόμενο αποκεντρωμένο χρηματιστήριο Binance Smart Chain (BSC), Biswap.

Η Binance αποκάλυψε τη στρατηγική χρηματοδότηση σε μια ανάρτηση ιστολογίου στις 20 Οκτωβρίου. Η χρηματοδότηση θα βοηθήσει να επιταχυνθεί η ανάπτυξη του Biswap, η οποία τελικά θα οδηγήσει στην επέκταση του οικοσυστήματος BSC.

«Η Binance Labs ήταν πάντα αφοσιωμένη στην υποστήριξη ταχείας εκτέλεσης, τεχνικών ομάδων που έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν θετικά τον χώρο κρυπτογράφησης, να δημιουργήσουν αποκεντρωμένο web και να βοηθήσουν το οικοσύστημα BSC να αναπτυχθεί», δήλωσε η Nicole Zhang, Διευθύντρια των Binance Labs.


Η μοναδική προσέγγιση του Biswap στο DeFi και τα κίνητρα παραπομπής του έχουν προσελκύσει μια αυξανόμενη βάση χρηστών, συμβάλλοντας στη βελτίωση της υιοθέτησης του DeFi. Η διάθεση του Biswap ως οδηγού υιοθεσίας μπορεί να είναι ένα από τα πράγματα που τράβηξαν την προσοχή της Binance Labs:

«Το Biswap είναι ένα από τα πιο καινοτόμα και δημοφιλή έργα στο Binance Smart Chain και αυτή η επένδυση είναι σύμφωνη με τη συνεχιζόμενη πρωτοβουλία της Binance Labs για την προώθηση της υποδομής DeFi και blockchain», σημείωσε ο Διευθυντής της Binance Labs.

Η χρηματοδότηση από τα Binance Labs θα δημιουργήσει μια συνεργασία που ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει την ανάπτυξη του Biswap, οδηγώντας σε νέες υπηρεσίες και προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, βελτίωση τεχνολογίας και περαιτέρω επέκταση σε όλο τον κόσμο. Ο διευθύνων σύμβουλος της Biswap απόλαυσε την καλή τύχη της πλατφόρμας του:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Binance Labs αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί μας για την ανάπτυξη του Biswap… η ομάδα θα συνεχίσει να φέρνει καινοτομίες στον χώρο του DeFi.”

Η επένδυση της Binance Labs στο Biswap είναι αποτέλεσμα του προγράμματος Most Valuable Builder (MVB) II. Το MVB είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την Binance με κίνητρα που θα τονώσει τους προγραμματιστές και τα έργα που βασίζονται στο BSC. Το Biswap ήταν ένα από τα νικητήρια project του MVB II. Σύμφωνα με την Binance, τα project που κερδίζουν έχουν την ευκαιρία να εξεταστούν από την Binance για άμεση χρηματοδότηση επενδύσεων.

Σχετικά με το Biswap
Το Biswap, ως αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο στην έξυπνη αλυσίδα Binance, αυξάνεται σε δημοτικότητα λόγω της καινοτομίας του. Εισήγαγε ένα πρώτο στο είδος του σύστημα παραπομπής 3 τύπων όπου οι χρήστες κερδίζουν ανταμοιβές κάθε φορά που οι παραπομπές τους συμμετέχουν σε farming, launchpools ή πραγματοποιούν ανταλλαγές. Το Biswap χρεώνει 0,1% προμήθειες συναλλαγής που είναι ένα από τα χαμηλότερα στο BSC.

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Ahamdi Abarikwu

Article: https://www.bsc.news/post/binance-labs-announces-strategic-investment-in-biswap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)