Αγωγή XRP: Το Ripple αντιτίθεται σε περαιτέρω επεκτάσεις αντί για παγωμένες αγορές XRP

Η τελευταία ενημέρωση της αγωγής XRP είδε ότι η Ripple υπέβαλε αντίρρηση στην επιστολή της SEC ζητώντας παράταση δύο μηνών της προθεσμίας ανακάλυψης εμπειρογνωμόνων που διέταξε το Δικαστήριο, παρατείνοντας την υπόθεση στο νέο έτος. H Ripple σημείωσε ότι ενώ συμφώνησε να παρατείνει την προθεσμία για τις αναφορές εμπειρογνωμόνων διάψευσης έως τις 12 Νοεμβρίου, η ανακάλυψη εμπειρογνωμόνων δεν θα πρέπει να παραταθεί πέρα ​​από τις 10 Δεκεμβρίου. H Ripple ισχυρίστηκε ότι η παράταση της ανακάλυψης εμπειρογνωμόνων έως τον Ιανουάριο του 2022 θα «προδικάσει αδικαιολόγητα» τη Ripple και θα συνεχίσει να «παγώνει» τις XRP αγορές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το XRP παραμένει bearish κατά τη διάρκεια του bullrun
Καθώς άλλα tokens απολαμβάνουν τη συνεχιζόμενη εκτέλεση bullrun, το XRP συνεχίζει να παραμένει άβολο λόγω της αγωγής. H Ripple πρότεινε στο δικαστήριο να εξετάσει εάν η περαιτέρω τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος σε αυτό το στάδιο της δίκης θα βλάψει τους κατηγορούμενους. Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι κάθε επιπλέον ημέρα που εκκρεμεί αυτή η αγωγή είναι μια άλλη ημέρα όπου οι αγορές XRP παραμένουν παγωμένες και αυτές είναι οι αγορές από τις οποίες η Ripple εξαρτάται για τις προσφορές προϊόντων της, επομένως είναι «σοβαρά επιζήμια» για τις επιχειρήσεις της Ripple.

“Ο ισχυρισμός της SEC ότι η προτεινόμενη παράτασή της” δεν θα προδικάσει τους κατηγορούμενους με ουσιαστικό τρόπο “αγνοεί το προφανές. Η εκκρεμότητα αυτής της αγωγής έχει βλάψει σημαντικά τις αγορές για το XRP, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το προϊόν διασυνοριακών πληρωμών του Ripple βασίζεται σε ρευστές αγορές XRP. Η SEC γνωρίζει καλά ότι μέσα σε λίγες ημέρες από την κατάθεση της αγωγής της, σχεδόν 20 ανταλλακτήρια καταργήσαν ή ανέστειλαν τις συναλλαγές XRP στις Ηνωμένες Πολιτείες, 1 και περισσότερα έχουν ακολουθήσει έκτοτε, προκαλώντας σοβαρή ζημιά στην αγορά XRP.

Ο συμβιβασμός της SEC στις 17 Δεκεμβρίου αποκαλύφθηκε
Η Ripple τόνισε επίσης την υποκριτική κίνηση της SEC στην προσέγγιση των κατηγορουμένων για συμβιβασμό στον οποίο τελικά συμφώνησε αλλά κατέθεσε μια εντελώς διαφορετική πρόταση. Η υπεράσπιση σημείωσε ότι η αρχική πρόταση του ενάγοντος που έγινε μόλις τρεις ημέρες πριν καταθέσει αυτήν την πρόταση, ήταν να παρατείνει την προθεσμία ανακάλυψης εμπειρογνωμόνων έως τις 22 Δεκεμβρίου. Την ημέρα πριν από την υποβολή της πρότασής της, η Ripple προσέφερε την προθεσμία της 10ης Δεκεμβρίου, στην οποία Η SEC διαφώνησε και πρότεινε την 17η Δεκεμβρίου. Ωστόσο, την ίδια ημέρα, η επιτροπή κατέθεσε μια αίτηση με την οποία ζητούσε παράταση της ανακάλυψης εμπειρογνωμόνων έως τις 14 Ιανουαρίου 2022, και εκπροσωπούσε επίσης στη Ripple ότι η ανακάλυψη θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα, έως τις 17 Δεκεμβρίου.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Palak Malhotra

Article: https://coingape.com/xrp-lawsuit-ripple-objects-further-extensions-in-lieu-of-frozen-xrp-markets/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)