Τελευταία νέα: Ο Musk θα ξεκινήσει την αποικία στον Άρη χρησιμοποιώντας το DOGE, το SHIB Petition ξεπερνά τις 250.000 υπογραφές, η XLM ενδέχεται να είναι σε πρόβλημα

Οι φάλαινες Anon μετακινούν 260 δισεκατομμύρια SHIB
Το 2021, το ενδιαφέρον των φαλαινών κρυπτονομισμάτων προς το Shiba Inu, γνωστό και ως «δολοφόνος Dogecoin», έχει αυξηθεί σημαντικά. Τα δεδομένα της Etherscan δείχνουν ότι, το περασμένο Σάββατο, ανώνυμες φάλαινες μετέφεραν περίπου 260 δισεκατομμύρια SHIB σε πολλές μαζικές σβώλους, η κάθε μία μεταφέροντας πάνω από 80 δισεκατομμύρια νομίσματα.

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι οι φάλαινες είναι επίσης υπεύθυνες για το πρόσφατο ράλι SHIB, όταν πριν από δύο εβδομάδες ένας μεγάλος παίκτης της αγοράς αγόρασε έξι τρισεκατομμύρια νομίσματα και στη συνέχεια πρόσθεσε 276 δισεκατομμύρια SHIB σε αυτά.

Ο Έλον Μασκ θα χρησιμοποιήσει 861 δισεκατομμύρια DOGE για να ξεκινήσει μια αποικία στον Άρη
Σύμφωνα με τον YouTuber του Dogecoin Matt Wallace, ο οποίος υπολόγισε την περιουσία του Elon Musk στο ισοδύναμο DOGE, ο εκατομμυριούχος έχει καθαρή περιουσία περίπου 861 δισεκατομμυρίων Dogecoins (209 δισεκατομμύρια δολάρια). Ο Musk ελπίζει ότι αυτά τα χρήματα είναι αρκετά για να ξεκινήσει μια μόνιμη αποικία στον Άρη. Η κοινότητα DOGE προχώρησε παραπέρα. μερικά από τα μέλη του έγραψαν στο tweet ότι το meme νόμισμα θα πρέπει να γίνει το επίσημο νόμισμα του κόκκινου πλανήτη.

Η XLM ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα εάν το XRP θεωρηθεί ασφάλεια
Στο πρόσφατο tweet του, ο ερευνητής Leonidas Hadjiloizou ρώτησε την κοινότητα XRP για την πλευρά που θα πάρει ο πρώην τεχνικός της Ripple, Jed McCaleb, στη συνεχιζόμενη νομική μάχη μεταξύ του γίγαντα της fintech και της SEC. Εάν η SEC κερδίσει και το δικαστήριο κρίνει ότι το XRP είναι εγγύηση, σύμφωνα με τον Χατζηλοΐζου, αυτό θα σήμαινε ότι ο McCaleb παραβίασε τον νόμο πουλώντας εννέα δισεκατομμύρια δυνητικά μη εγγεγραμμένους τίτλους (αποζημίωση από τη Ripple ως μέρος της Συμφωνίας Διακανονισμού).

Επίσης, σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με τον Χατζηλοΐζου, η εταιρεία του Jed, Stellar, και το εγγενές της σήμα, XLM, θα είναι επίσης σε δύσκολες στιγμές.

Η αναφορά για την εισαγωγή του SHIB στο Robinhood ξεπερνά τις 250.000 υπογραφές
Η Κυριακή έκλεισε με καλά νέα για την κοινότητα Dogecoin. Η αίτησή της στο Change.org που καλεί το Robinhood να καταχωρήσει το Shiba Inu έχει ξεπεράσει τις 250.000 υπογραφές, πράγμα που σημαίνει ότι ο στόχος των 300.000 υπογραφών είναι κοντά. Ωστόσο, η δημοφιλής εφαρμογή συναλλαγών δεν έχει δείξει εάν είναι ή όχι έτοιμη να προσθέσει SHIB.

Ο Mark Cuban υπερασπίζεται το Dogecoin έναντι των μεγιστοποιητών του Bitcoin
Παρά το γεγονός ότι αντιτάχθηκε από τους μεγιστοποιητές του Bitcoin, ο δισεκατομμυριούχος Mark Cuban είπε ότι θα συνεχίσει να μιλά για το Dogecoin. Κατά τη γνώμη του, το Dogecoin είναι μια μεγάλη εισαγωγή στη βιομηχανία που επιτρέπει σε κάποιον να μάθει για τα κρυπτονομίσματα με φθηνό τρόπο. Ο Cuban πρόσθεσε επίσης ότι η κοινότητα Dogecoin είναι «διασκεδαστική», για άλλη μια φορά την επαινώντας για την επιπολαιότητά της.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι ισχυρός υποστηρικτής του Dogecoin, ο δισεκατομμυριούχος κατέχει μόνο 1.500 δολάρια στο meme νόμισμα.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Valeria Blokhina

Article: https://u.today/musk-to-start-colony-on-mars-using-doge-shib-petition-exceeds-250000-signatures-xlm-may-be-in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)