Ο συγγραφέας του “Rich Dad Poor Dad” λέει ότι το Bitcoin έχει λαμπρό μέλλον

Η Kiyosaki έκανε tweet μετά την άνοδο του Bitcoin στα $ 60.000:

“Ζήτω. Το Bitcoin ξεπερνά τα $ 60.000. Μέλλον πολύ φωτεινό. Γιορτάστε αλλά να είστε προσεκτικοί. Περιμένω ένα pullback πριν επενδύσω περισσότερα ».

Το tweet που ακολούθησε τον είδε να λέει “Λατρεύω το bitcoin γιατί δεν εμπιστεύομαι τη Fed, το Treasury ή τη Wall Street”.

Ο επενδυτής προέβλεψε μια συντριβή της χρηματιστηριακής αγοράς τον Οκτώβριο, δηλώνοντας ότι θα ήταν ένα από τα “μεγαλύτερα” κραχ της αγοράς στην ιστορία του κόσμου και δήλωσε ότι το αυξανόμενο παγκόσμιο χρέος θα ήταν ένας από τους κύριους λόγους για αυτό.

Ωστόσο, ο Kiyosaki πρόσθεσε επίσης ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να επενδύσουμε σε χρυσό, ασήμι και ιδιαίτερα Bitcoin.

«Είμαι λίγο περίεργος γιατί μου αρέσουν τα ατυχήματα. Αυτή η επόμενη συντριβή θα είναι πραγματικά, πολύ καλή – θα μειώσει τον χρυσό, το Bitcoin, τις μετοχές, αλλά τα καλά νέα είναι ότι μια συντριβή είναι μια καλή στιγμή για να πλουτίσεις ».

Σε μια συνέντευξη στο Kitco news, ο Kiyosaki δήλωσε ότι η πρόβλεψή του για τη συντριβή θα ήταν η μεγαλύτερη όλων των εποχών, με το πρόβλημα του χρέους να οδηγεί στη συντριβή:

«Θα είναι η μεγαλύτερη συντριβή στην παγκόσμια ιστορία. Ποτέ δεν είχαμε τόσο μεγάλο χρέος να αντληθεί. Το χρέος είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων … ο λόγος χρέους προς ΑΕΠ είναι εκτός συγχρονισμού. Έτσι, όταν πέσει κάτω και θα τα φέρει όλα κάτω, τότε θα αγοράσω περισσότερο χρυσό, ασήμι και Bitcoin ».

Ο ενθουσιασμός του Kiyosaki για την τιμή των $ 60.000 Bitcoin μετριάστηκε με προσοχή από τον επενδυτή, ο οποίος σημείωσε ότι θα περίμενε μια ανάκαμψη πριν επενδύσει. Πέρυσι ο επενδυτής σημείωσε ότι το Bitcoin θα ξεπεράσει το ασήμι και το χρυσό σε μια συνέντευξη με τον γνωστό υποστηρικτή του bitcoin, Anthony Pompliano στην ραδιοφωνική εκπομπή του Kiyosaki.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Samantha Dunn

Article: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/10/author-of-rich-dad-poor-dad-says-bitcoin-has-bright-future

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)