AXIE INFINITY (AXS) Project Review και προβολή τιμής Q4 του 2021

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AXIE INININITY (AXS);
Το Axie Infinity (ή “The Project”) είναι ένα ψηφιακό σύμπαν κατοικίδιων ζώων, εμπνευσμένο από το παγκοσμίως γνωστό παιχνίδι Pokemon, όπου ο καθένας μπορεί να κερδίσει tokens μέσω εξειδικευμένου παιχνιδιού και συνεισφορών στο οικοσύστημα. Οι παίκτες μπορούν να πολεμήσουν, να μαζέψουν, να μεγαλώσουν και να χτίσουν ένα βασίλειο στη γη για τα κατοικίδια ζώα τους (γνωστά ως Axies). Προς το παρόν, οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν το παιχνίδι αγοράζοντας Axies από άλλους παίκτες στο Marketplace.

ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Αρχικός κύκλος Προμήθειας. 59.985.000 AXS (22,22%)

Συνολική προσφορά token 270.000.000 AXS

Launchpad Τιμή πώλησης: 0,10 USD / AXS

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το Axie Infinity είναι ένα token χρησιμότητας ERC που οδηγεί τον κόσμο των ψηφιακών τυχερών παιχνιδιών. Προσφέρει σημαντικές όψεις στην πλατφόρμα του, όπως:

 • ΜΑΧΗ: Οι παίκτες των οποίων τα κατοικίδια (Axies) θα κερδίσουν χρηματικές ανταμοιβές μπορούν να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον για να τα επιτύχουν.
 • ΕΚΤΡΟΦΗ: Τα Axies εκτρέφονται για να δημιουργήσουν νέους απογόνους.
 • ΓΗ: Τεράστια ακίνητα σπιτιών και βάσεων για όλα τα Axies που μπορούν να αναβαθμιστούν με την πάροδο του χρόνου χρησιμοποιώντας μια ποικιλία πόρων και δημιουργώντας περιουσιακά στοιχεία.

Marketplace: Μια αποκεντρωμένη αγορά για συναλλαγές Axies με παγκόσμιους παίκτες.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ
Το AXS είναι το token χρησιμότητας ERC-20 της πλατφόρμας και χρησιμοποιείται για:

 • Διακυβέρνηση: Οι κάτοχοι AXS θα κάνουν stake τα tokens τους και θα λάβουν μέρος στην ψηφοφορία διακυβέρνησης, ωθώντας την κοινότητα μπροστά.
 • Staking: Οι ανταμοιβές εκχωρούνται στους παίκτες εβδομαδιαίως καθώς ποντάρουν το διακριτικό AXS τους.
 • Πληρωμή: Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το AXS για να παίξουν παιχνίδια και να πραγματοποιήσουν πληρωμές.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ AXIE INININITY ΚΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ;
Το Axie Infinity, που εκτιμάται επί του παρόντος στα 4,16 δισεκατομμύρια δολάρια με τιμή σήματος τα 68 δολάρια, έχει παρουσιάσει μεγάλη εξέγερση από την αρχική του κυκλοφορία των 0,17 δολαρίων σε μόλις ένα χρόνο. Με ισχυρή δραστηριότητα χρηστών και ανταγωνιστική γέφυρα 100x, το AXS συνιστάται καλύτερα για όσους αναζητούν μακροπρόθεσμη επένδυση.

Εβδομαδιαία ανάλυση γραφήματος τιμών AXSUSDT

Το διάγραμμα τιμών AXSUSDT εισήλθε σε ανοδική τάση μετά το κλείσιμο του RSI πάνω από το επίπεδο-75. Από τότε που έκλεισε πάνω από το επίπεδο RSI-75, η τιμή απέτυχε να φτάσει στο επίπεδο-25, μια ένδειξη ότι είμαστε ακόμα σε έντονη ανοδική τάση.

Μετά την έναρξη της ανοδικής τάσης από τον RSI, η αγοραστική πίεση συνεχίζει να αυξάνεται στο εβδομαδιαίο γράφημα του AXSUSDT που θεωρείται τιμή κοντά στο φετινό φραγμό στις 18 Ιανουαρίου ’21 και 28 Ιουνίου ’21.

Η τιμή των περασμένων εβδομάδων έκλεισε κάτω από το ανοικτό, σηματοδοτώντας ένα άλλο φθαρμένο εσωτερικό μπαρ, θέτοντας το έδαφος για μια άλλη άνοδο της τιμής πάνω από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021. Τα πρότυπα απόκλισης στο γράφημα AXSUSDT επιβεβαιώνουν επίσης την ανοδική τάση με κρυφή ανοδική απόκλιση την 1η Μαρτίου 2021 και 24 Μαΐου 2021. Ένα τρίτο πρότυπο ανοχής αποκλίσεων συγκεντρώνει δυναμική.

Σχηματίζοντας μια συμβολή με ένα άλλο επικείμενο ξεμπλοκάρισμα αντίστασης [71,54], θα μπορούσαμε να δούμε μια αισιόδοξη τιμή του AXS.

Προβολές Market Cap (10x, 100x, κ.λπ.) και σενάριο ζήτησης/προσφοράς για το AXS Token

Το AXS έχει μέγιστη προσφορά 270 εκατομμυρίων και περίπου 23% αυτή τη στιγμή σε κυκλοφορία.

Ένας από τους τρόπους που μετράμε τη ζήτηση για ένα crypto project είναι να αντιστοιχίσουμε το token του με το Bitcoin BTC.

Όπως φαίνεται παραπάνω, το γράφημα AXSBTC Weekly αποκαλύπτει μια τεράστια ζήτηση για το AXS σε σύγκριση με το Bitcoin, με τους ταύρους να διαπερνούν κρίσιμα επίπεδα αντίστασης. Επίσης στο γράφημα, είναι ένα κρυφό μοτίβο απόκλισης bullish στις 31 Μαΐου ’21 και ένα πιο πρόσφατο που δημιουργήθηκε μετά την αντίσταση της 13ης Σεπτεμβρίου.

Μετά την ανασκόπηση του project, τη σταθερή μέγιστη προσφορά και την ανάλυση των τιμών που έχουν γίνει μέχρι τώρα, αναμένουμε ότι η τιμή του AXS θα εκτοξευθεί κατά 5X περίπου μακροπρόθεσμα.

Ο οδικός χάρτης του AXIE INFINITY
Το Axie Infinity είχε ετήσιους στόχους διπλού στόχου από το 2018. Ακολουθήστε τον χάρτη πορείας του έργου παρακάτω.

2018: Κυκλοφόρησε το Idle Battle παιχνίδι
2019: Κυκλοφόρησε η αγορά Axie Land
2019: Κυκλοφόρησε το ζωντανό σύστημα μάχης
2020: Κυκλοφόρησε το Mavis Hub
2020: Ξεκίνησε το testet Ronin Sidechain και έναρξη της μετανάστευσης για Lands και αντικείμενα στο Ronin.
2021: Έναρξη της μετανάστευσης για τους Axies στον Ρονίν.
2021: Έναρξη του Axie Battle beta και έναρξη του Land Gameplay Community Alpha.
2021: Έναρξη του Πίνακα Staking και ενεργοποίηση ανταμοιβών, αποκεντρωμένη διακυβέρνηση και Play to Earn για AXS.
2021: Κυκλοφορία του Axie Infinity σε iOS και Android.
2022: Κυκλοφορία του Lunacia SDK alpha.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Το Axie Infinity έχει αρκετές, αλλά καλής ποιότητας συνεργασίες και συνεργασία με:

 • MakerDAO: Μια αποκεντρωμένη σταθερή πλατφόρμα ασφάλισης νομισμάτων. Εδώ, το Axie Infinity θα μπορούσε να βοηθήσει το MakerDAO για τη διανομή ανταμοιβής DAI στο παιχνίδι.
 • SAMSUNG, όπου το παιχνίδι Axie Infinity είναι προς το παρόν διαθέσιμο στο πορτοφόλι Samsung.
 • Δίκτυο Kyber. Ένα πρωτόκολλο ρευστότητας σε αλυσίδα. Το Axie Infinity ενσωματώθηκε στο Kyber Network για ανταλλαγές token μετα-συναλλαγών κατά την πώληση γης στις αρχές του 2019.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Η ανάλυση των δύο κορυφαίων token παιχνιδιού σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά του Axie Infinity περιλαμβάνουν:

 • ENJIN COIN: Ως το τρίτο βασικό token παιχνιδιού Crypto αξίας 1,12 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το νόμισμα Enjin είναι ένα κρυπτονόμισμα βασισμένο στο ethereum που χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει την αξία του NFT στο gaming, δημιουργώντας και μεταφέροντας token για παιχνίδια σε πλατφόρμες, αλλά είναι περιορισμένο στη δημιουργία όπως στο Axie Infinite.
 • DECENTRALAND (MANA): εκτιμάται σε περίπου 1,25B είναι το δεύτερο μεγαλύτερο gaming token επίσης βασισμένο στο ethereum, εστιασμένο αποκλειστικά στη δημιουργία εικονικής πραγματικότητας υψηλής καθυστέρησης 3D, καθιστώντας το λιγότερο ευαίσθητο στα βασικά χαρακτηριστικά του Axie Infinity, αλλά ανοίγει δρόμο για την εικονική βελτίωση του AXS. Το Axie Infinity κερδίζει περισσότερες συμβουλές για βέλτιστη βελτίωση από τους άμεσους και έμμεσους ανταγωνιστές του.

ΤΕΛΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ
Το Axie Infinity χρεώνει τέλη 4,25% όταν οι παίκτες αγοράζουν και πωλούν Axie NFT στην αγορά του και εισπράττουν τέλη για Axies αναπαραγωγής για τη δημιουργία νέων. Αυτά τα τέλη καταβάλλονται ως Axie Infinity Shards (AXS)

Για το Πορτοφόλι Enjin, οι εκτιμώμενες χρεώσεις συναλλαγής ορίζονται αυτόματα για να επιτρέπουν μια γρήγορη συναλλαγή. Επομένως, δεν είναι σταθερά όπως το Axie Infinity.

Τέλος, για το Decentraland (MANA) τα τέλη δεν είναι σταθερά, όπως και το Enjin. Τα τέλη συναλλαγής στη binance δείχνουν ένα υπέρογκο ποσό αμοιβών, όπως 43,0 MANA για μια συναλλαγή, καθιστώντας το Axie Infinity το καλύτερο μεταξύ των ανταγωνιστών του.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το Decentraland λειτουργεί με το blockchain Ethereum, το οποίο λειτουργεί με τον αλγόριθμο ενεργειακής απόδειξης συναίνεσης εργασίας. Το ίδιο ισχύει και για το Axie Infinity και το Enjin, επομένως καμία σύγκριση καθώς όλα λειτουργούν στο blockchain ethereum.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Sunil Sharma

Article: https://coingape.com/axie-infinity-axs-price-prediction/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)