Το Binance Coin (BNB) εκτοξεύεται 15% εν μέσω ισχυρής συσσώρευσης από φάλαινες

Μετά από σημαντική ενοποίηση σε επίπεδα περίπου $ 400 την τελευταία εβδομάδα, το Binance Coin (BNB) εμφανίζει ισχυρή δράση τιμών κερδίζοντας σήμερα 15%. Από την ώρα του τύπου, το BNB διαπραγματεύεται 14,57% σε τιμή 465 δολαρίων και ανώτατο όριο αγοράς 78 δισεκατομμύρια δολάρια. Με την πρόσφατη άνοδο των τιμών της, το BNB ανατράπηκε για άλλη μια φορά το Cardano (ADA) για να γίνει το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ανά όριο αγοράς.

Ενώ η τιμή του BNB βρίσκεται υπό ισχυρή ενοποίηση, οι φάλαινες συνέχισαν τη συσσώρευσή τους τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Αλλά ο πάροχος δεδομένων της αλυσίδας Santiment αναφέρεται σε αυτό ως τεχνικό ξεμπλοκάρισμα. Αναφέρει:

Το Binance Coin (BNB) βρίσκεται σε προσωρινή έξοδο και η συσσώρευση από τους κατόχους εκατομμυριούχων φαίνεται να πληρώνει μερίσματα. Οι κάτοχοι με 10k έως 100k $ BNB έχουν συσσωρεύσει 412k $ BNB τις τελευταίες δύο εβδομάδες, προσθέτοντας 8,7% περισσότερα νομίσματα στη συνολική τους κατοχή.

Μετά από μια σιωπηλή απάντηση για κάποιο χρονικό διάστημα, η πρόσφατη άνοδος του Binance Coin έφερε ελπίδα για τους επενδυτές. Ωστόσο, αυτή η αύξηση των τιμών έρχεται επίσης με φόντο την ισχυρή ανάπτυξη στο οικοσύστημα της Binance.

Η Binance ανακοινώνει Blockchain Fund αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων
Την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου, η Binance ανακοίνωσε το ταμείο δισεκατομμυρίων δολαρίων blockchain που επικεντρώνεται στην εισαγωγή των επόμενων δισεκατομμυρίων χρηστών στο οικοσύστημα Binance. Η χρηματοδότηση έρχεται στο Binance Smart Chain (BSC), το οποίο αναφέρεται ως το «μεγαλύτερο ταμείο ανάπτυξης στην ιστορία των κρυπτονομισμάτων».

Η Binance είπε ότι θα διανείμει το 50% του κεφαλαίου σε διάφορους αναδυόμενους τομείς όπως το Gaming, το Metaverse, το AI, την εικονική πραγματικότητα και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Επιπλέον, η εταιρεία θα κατευθύνει $ 300 προς το Builder Program της, μέσω της οποίας η Binance θα επωάζει αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps) και άλλα έργα υποδομής για να βασιστεί στο Binance Smart Chain. Άλλα 100 εκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν για το hackathon που διεξάγεται σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Η επίσημη ανακοίνωση σημειώνει:

Το βασικό όραμα του BSC είναι να προσφέρει ένα ισχυρό οικοσύστημα για διασταυρούμενες αλυσίδες και πολλαπλές αλυσίδες ώστε να λειτουργούν και να λειτουργούν απρόσκοπτα, ενώ είναι οικονομικά αποδοτικές. Καθώς πρόκειται για μια συνεχή πρόοδο, ήρθε η ώρα να επιταχύνουμε τις προσπάθειές μας για την κλιμάκωση αυτών των λύσεων ώστε οι μάζες να δημιουργήσουν ισχυρές οικονομικές υποδομές. Στόχος μας είναι να εισαγάγουμε τον αποκεντρωμένο κόσμο των τυχερών παιχνιδιών, των κοινωνικών δικτύων, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και πολλά άλλα στις γενικές μάζες, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο γύρω από το WEB 3.0

Με ένα μελλοντικό όραμα που υποστηρίζεται από μεγάλη χρηματοδότηση, το οικοσύστημα Binance είναι πιθανό να σημειώσει εκθετική ανάπτυξη στο μέλλον.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Bhushan Akolkar

Article: https://coingape.com/binance-coin-bnb-shoots-15-amid-strong-accumulation-by-whales/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)