Ο Shiba Inu ($ SHIB) ανακοινώνει προσεχή πώληση NFT

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Medium, το Shiba Inu ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας συλλογής NFT με το όνομα “Shiboshis”. Η συλλογή NFT θα έχει παρόμοιο θέμα με το νόμισμα SHIB, δίνοντας έμφαση στη φύση του νομίσματος που βασίζεται σε φυλή σκύλου.

Η ανάρτηση ισχυρίζεται ότι η έναρξη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα, θα περιλαμβάνει τη δημιουργία 10.000 Shiboshis. Οι χρήστες θα μπορούν αρχικά να αγοράσουν τα NFT κατά το πρώτο 24ωρο με $ LEASH, ακολουθούμενο από το συνδυασμό $ ETH και $ LEASH στη συνέχεια.

Η ανάρτηση ισχυρίζεται ότι η αρχική αγορά θα γίνει μέσω του ιστότοπου ShiboshiSwap, ο οποίος έχει εξατομικευτεί για την πώληση του Shiboshis. Οι χρήστες θα μπορούν στη συνέχεια να μεταφέρουν και να ανταλλάξουν τα NFT τους σε δευτερεύουσες αγορές όπως το OpenSea.

Η συλλογή NFT θα πωληθεί σε κλιμακωτή βάση αρχικά, με το κόστος να διπλασιάζεται μετά την πώληση των πρώτων 3.000 Shiboshis.

Η έκθεση γράφει,

Το κόστος Shiboshi βασίζεται σε κλιμακωτές τιμές. Τα πρώτα 3.000 Shiboshis θα κοστίζουν 0,1 Eth (ΑΛΛΑ πρέπει να αγοραστούν με $ LEASH για τις πρώτες 24 ώρες). Φωνάξτε στο XFund για άλλη μια φορά παρέχοντας ένα απίστευτο Oracle που θα σας βοηθήσει με αυτόν τον υπολογισμό. Τα επόμενα 5.000 Shiboshis θα κοστίζουν 0,2 Eth (στο Leash για 24 ώρες) και το τελικό 2000 Shiboshis θα κοστίζει 0,3 Eth (στο Leash για τις πρώτες 24 ώρες). Δεν περιμένουμε ότι το πάτωμα θα διαρκέσει για πολύ.

Η ανάρτηση ισχυρίζεται επίσης ότι οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν $ SHIB για να μετονομάσουν τα Shiboshis τους, με τα δαπανημένα χρήματα να έχουν ως αποτέλεσμα την καύση νομισμάτων.

Η ανάρτηση συνεχίζεται,

Αρχικά το [Shiboshis] έχει γενικά ονόματα όπως το 00001, αλλά μπορείτε να το ονομάσετε Flytoshi Kahn ή ό,τι θέλετε με επιπλέον χρέωση 100 $ που καταβάλλεται στο Shib. Κάθε φορά που αλλάζει το όνομα, αυτά τα χρήματα καίγονται στο πορτοφόλι Shib burn. Αν ο καθένας ονομάσει τα Shiboshis του, θα έχει κάψει 1 εκατομμύριο δολάρια.

Η ανάρτηση ιστολογίου αναφέρει επίσης ότι ο Shiboshis τελικά θα μετατραπεί σε χαρακτήρες στο παιχνίδι Shiboshi που θα επιτρέψει στους χρήστες να αναπτύξουν τα NFT τους στο στρατηγικό παιχνίδι, με τον καθένα να έχει τη δυνατότητα για μοναδικές ιδιότητες.

Χθες, η ομάδα Shiba INu κυκλοφόρησε ένα βίντεο για να εξηγήσει πώς οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν $ LEASH:

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Michael Lavere

Article: https://www.cryptoglobe.com/latest/2021/10/shiba-inu-shib-announces-upcoming-nft-sale/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)