Το Nextearth Οικοσύστημα – Ευκαιρία Στο Metaverse Με Ψηφιακή Γη

NEXTEARTH ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ
Το όραμά τους είναι να δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη πλατφόρμα πωλήσεων, μάρκετινγκ και υπηρεσιών για εικονικές επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν ένα από τα πιο φιλόδοξα περιβαλλοντικά project ποτέ.

Στο εγγύς μέλλον, οι εικονικές επιχειρήσεις θα ευδοκιμήσουν. Είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία μιας παγκόσμιας εικονικής πλατφόρμας πωλήσεων, μάρκετινγκ και υπηρεσιών για αυτές τις επιχειρήσεις. Θα το κάνουν αυτό εστιάζοντας στην ενσωμάτωση αυτής της λύσης, καθώς και στην εισαγωγή όσο το δυνατόν περισσότερων επιχειρήσεων στον πραγματικό κόσμο.

Κάθε μία από αυτές τις εικονικές επιχειρήσεις θα έχει παρουσία σε πολλές πλατφόρμες όπως το Next Earth, το Decentraland, το Sandbox, το Cryptovoxels, το Somnium Space και άλλα μελλοντικά εικονικά οικοσυστήματα. Αυτό προορίζεται για τη διάδοση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, με τον ίδιο τρόπο όπως οι κανονικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν Google, Facebook, TikTok και άλλες πλατφόρμες μάρκετινγκ μαζί.

Η μοναδικότητα αυτού του project επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας μια ήδη αποδεδειγμένα εξαιρετικά επιτυχημένη ιδέα, αλλά βελτιώνοντας την με την τεχνολογία blockchain, δημιουργώντας έτσι περισσότερα και καλύτερα χαρακτηριστικά, και επίσης χρησιμοποιώντας το για υψηλότερο σκοπό. Έτσι ώστε ολόκληρη η κοινότητα να μπορεί να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα όλων αυτών των χαρακτηριστικών σε όλες τις φάσεις ολόκληρου του project.

Πιστεύουν ότι κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Αλλά γνωρίζουν επίσης ότι οι άνθρωποι θα χαρούν να ξεκινήσουν αυτό το project εάν μπορούν να επωφεληθούν από αυτό. Έτσι αναπτύσσουν το οικοσύστημά τους με τέτοιο τρόπο ώστε το Next Earth όχι μόνο να είναι μια πολύ καλή επιχειρηματική ευκαιρία, με διαφανές και δίκαιο σύστημα, αλλά και να προσφέρει μια εκτίμηση προς την κοινότητα στο σύνολό της.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του project, τα έσοδα από αγορές γης και άλλες οικονομικές δραστηριότητες θα έχουν ειδική κατανομή, μέσω της οποίας θα δημιουργηθεί μια αυτοκαταλυτική διαδικασία ανάπτυξης. Όλες οι δυνατότητες που σχετίζονται με το οικοσύστημα της Next Earth, είτε κερδίζετε ανταμοιβές, είτε δημιουργείτε επισκεψιμότητα με κωδικούς παραπομπής είτε token burn, θα εφαρμοστούν με τρόπο που να υποστηρίζει κάθε διαδικασία και έτσι θα την καθιστούν ισχυρότερη από οποιοδήποτε άλλο project που έχει δει μέχρι τώρα.

Ένα δεδομένο ποσοστό όλων των συναλλαγών θα δοθεί για την υποστήριξη περιβαλλοντικών έργων. Η Next Earth θα δημιουργήσει επίσης το The Next Earth Foundation για να δώσει επιπλέον υποστήριξη και να πρωτοστατήσει στον τρόπο με τον οποίο οι σημερινές επιχειρήσεις πρέπει να υποστηρίζουν τον Πλανήτη μας. Όσο περνάει ο καιρός, οι λύσεις DeFi όλου του συστήματος θα μετατοπίζονται όλο και περισσότερο προς τη χρηματοδότηση αυτών των έργων, έως ότου αφιερωθεί πλήρως στον μεγαλύτερο στόχο της παροχής βοήθειας στον δικό μας πλανήτη.

Αυτό αντιπροσωπεύει μια τέλεια ευκαιρία για την κοινότητα crypto και για εικονικές επιχειρήσεις. Ωστόσο, στοχεύει επίσης στη στόχευση εκατομμυρίων ανθρώπων και επιχειρήσεων που δεν είναι ακόμη εξοικειωμένοι με την τεχνολογία blockchain. Ολόκληρο το οικοσύστημα είναι χτισμένο σε χερσαία NFT, αποτελούμενο από τετράγωνα μεγέθους 10mX10m σε ένα ψηφιακό στρώμα δικτύου. Αυτά συνδέονται με ένα ακριβές αντίγραφο του Πλανήτη Γη. Η διαδικασία οικοδόμησης του οικοσυστήματος θα χωριστεί στις ακόλουθες 4 φάσεις:

 

ΦΑΣΗ 1
ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΓΗΣ
Αυτά τα πλακάκια γης μεγέθους 10mX10m (NFT) μπορούν να αγοραστούν και να διαπραγματευτούν. Ένα δεδομένο ποσό χρημάτων μετά από κάθε αγορά γης θα διανεμηθεί σε όλο το σύστημα. Αυτά τα εδάφη θα έχουν πολλές δυνατότητες για τους ιδιοκτήτες τους, από τη γεωργία απόδοσης DeFi, μέσω προμηθειών πωλήσεων, μέχρι τo token burn υψηλού επιπέδου και, φυσικά, τη δυνατότητα αύξησης της αξίας της γης. Η ιδιοκτησία διαφορετικών τύπων γης θα είναι ουσιαστική όταν ξεκινήσει η Φάση 2.

💰 Nextearth εγγραφή 👉 https://bit.ly/nextearthnow

ΦΑΣΗ 2
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΤΙΡΙΑ
Η γη θα αρχίσει να λαμβάνει πόρους. Μια παγκόσμια οικονομία για τη δημιουργία προϊόντων NFT θα δημιουργηθεί με βάση αυτούς τους πόρους. Αυτά μπορούν να πωληθούν, να διαπραγματευτούν και να κατασκευαστούν σε μικρότερες ή μεγαλύτερες οικονομικές μονάδες συνδυάζοντας με άλλους πόρους. Αυτό θα οδηγήσει στη διαμόρφωση τόσο του παγκόσμιου εμπορίου όσο και της παραγωγής και τα NFT του τελικού προϊόντος θα είναι απαραίτητα στη Φάση 3. Η κοινοτική ψηφοφορία θα καθορίσει τους κανόνες για αυτές τις κατανομές πόρων και τις μεθοδολογίες. Αυτή η διακυβέρνηση DAO θα αποφασίσει επίσης για μια αναπτυξιακή στρατηγική, καθώς και θα επιλέξει τις διαφορετικές κατευθύνσεις προς τις οποίες θα ήθελαν να εξελιχθεί το παγκόσμιο οικοσύστημα της Next Earth.

💰 Nextearth εγγραφή 👉 https://bit.ly/nextearthnow

ΦΑΣΗ 3
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ/VR ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Θα δημιουργηθεί ένα ψηφιακό οικολογικό σύστημα/VR και κάθε μέλος της κοινότητας Next Earth θα λάβει το δικό του avatar. Οι επιχειρήσεις πραγματικής ζωής θα χρηματοδοτηθούν στο Next Earth και θα εισέλθουν σε αυτό το οικοσύστημα από έξω, οδηγώντας το Next Earth να εξελιχθεί σε μια εικονική πλατφόρμα πωλήσεων, μάρκετινγκ και υπηρεσιών. Αυτές οι επιχειρήσεις θα μπορούν να εισέλθουν στο οικοσύστημα του Next Earth μόνο εάν αγοράσουν γη και προϊόντα NFT που είναι φτιαγμένα εδώ. Σε αυτό το εικονικό οικοσύστημα, οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να προσεγγίσουν τους χρήστες και επίσης να επωφεληθούν από πολύτιμες, μοναδικές και πολύ γνωστές τοποθεσίες, όπου μπορούν να δημιουργήσουν τις δραστηριότητές τους. Για παράδειγμα, η δημιουργία της επιχείρησής σας στον Λευκό Οίκο ή στην Όπερα του Σίδνεϊ.

💰 Nextearth εγγραφή 👉 https://bit.ly/nextearthnow

ΦΑΣΗ 4
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Μετά την πλήρη οικοδόμηση του οικοσυστήματος, η φιλανθρωπική οργάνωση θα αρχίσει να αναλαμβάνει ανταμοιβές, προμήθειες και token burn και μέχρι το τέλος του έργου, το πλήρως λειτουργικό οικοσύστημα θα υποστηρίζει φιλανθρωπικούς σκοπούς για το περιβάλλον. Τελικά μετατρέποντας το Next Earth σε ένα από τα πιο φιλόδοξα φιλανθρωπικά προγράμματα περιβαλλοντικής χρηματοδότησης που έχει δημιουργηθεί ποτέ.

💰 Nextearth εγγραφή 👉 https://bit.ly/nextearthnow

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Article: https://nextearth.io/ecosystem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)