Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance κοιτάζει προς την Ιρλανδία για περιφερειακό αρχηγείο

Γρήγορη ανασκόπηση

«Ιστορικά, ισχυριζόμαστε ότι δεν έχουμε έδρα. Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας μερικών κεντρικών γραφείων σε διαφορετικά μέρη του κόσμου », δήλωσε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος της Binance, Τσανγκπένγκ Ζάο. Ο Ζάο επιβεβαίωσε ότι η Ιρλανδία ήταν μέρος των σχεδίων της Binance, αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδια της Binance.

Τα σχόλια του Zhao ακολουθούν μια έκθεση τοπικών ιρλανδικών μέσων ενημέρωσης αυτήν την εβδομάδα ότι η Binance είχε ιδρύσει τρεις εταιρείες – Binance (APAC) Holdings, Binance (Services) Holdings και Binance Technologies – στην Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου. Η Binance κατέγραψε την πρώτη της εταιρεία Binance στην Ιρλανδία – Binance (Ireland) Holdings – τον Αύγουστο του περασμένου έτους.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα κεντρικό ανταλλακτήριο, η Binance λειτουργεί με αποκεντρωμένο τρόπο, χωρίς συγκεκριμένα κεντρικά γραφεία. Εν μέσω αυξανόμενου ρυθμιστικού ελέγχου σε όλο τον κόσμο, η Binance δήλωσε ότι θα δημιουργήσει κεντρικά γραφεία και θα ακολουθήσει μια πιο προληπτική προσέγγιση για να συνεργαστεί με ρυθμιστικές αρχές.

Η Σιγκαπούρη, όπου ο Ζάο φέρεται να κατοικεί, θα μπορούσε να είναι ένας άλλος υποψήφιος για τα περιφερειακά κεντρικά γραφεία. Η ρυθμιστική αρχή της χώρας – η Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης (MAS) – τοποθέτησε πρόσφατα το Binance.com στη λίστα επενδυτικών ειδοποιήσεων και προειδοποίησε ότι το Binance.com «ενδέχεται να παραβιάζει τον Νόμο περί Υπηρεσιών Πληρωμών (« PS Act ») για τη συνέχιση της επιχείρησης της παροχής υπηρεσιών πληρωμών και της πρόσκλησης τέτοιων επιχειρήσεων από κατοίκους της Σιγκαπούρης χωρίς την κατάλληλη άδεια ». Η Binance έκτοτε ανακοίνωσε ότι θα περιορίσει τους χρήστες στη Σιγκαπούρη να αγοράζουν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας fiat, spot trading και liquid swaps στην κύρια πλατφόρμα της Binance.com από τις 26 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, η Binance αυτή τη στιγμή λειτουργεί στη Σιγκαπούρη ως ξεχωριστή οντότητα, Binance Asia Services (BAS), με απαλλαγή από την κατοχή άδειας στο πλαίσιο μεταβατικών ρυθμίσεων στο πλαίσιο του PS Act της πόλης-κράτους για την παροχή υπηρεσιών διακριτικών ψηφιακών πληρωμών. Η εξαίρεση επιτρέπει σε οντότητες να παρέχουν υπηρεσίες κατά την επεξεργασία των αιτήσεων άδειας χρήσης τους και θα σταματήσει όταν η αίτηση άδειας μιας οντότητας εγκριθεί, απορριφθεί ή αποσυρθεί. Σύμφωνα με το MAS, η αίτηση άδειας της BAS βρίσκεται υπό εξέταση.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: MICHELLE LIM

Article: https://forkast.news/headlines/crypto-exchange-binance-ireland-regional-hq/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)