Το Bitcoin είναι “Ο πιο δυνατός νομισματικός συναγερμός πυρκαγιάς” στα οικονομικά

Αντ ‘αυτού, φαίνεται ότι είναι το μόνο περιουσιακό στοιχείο που μπόρεσε να επιβιώσει από την αλλαγή του αισθήματος λόγω της κατάστασης Evergrande στην Κίνα. Αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι το κρυπτονόμισμα είναι αυτό που ο ιδρυτής μιας μετοχικής εταιρείας λέει ότι είναι “ο πιο δυνατός νομισματικός συναγερμός πυρκαγιάς στα οικονομικά”.

 

Το Bitcoin χτυπά συναγερμούς με τον διαχειριστή ιδίων κεφαλαίων Lawrence Lepard

Οι συναγερμοί πυρκαγιάς έχουν σχεδιαστεί για να τραβούν την προσοχή των ανθρώπων. Είναι δυνατά και συχνά τα φώτα που αναβοσβήνουν δραματικά καθώς μια σειρήνα φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορεί.

Αυτό ακριβώς είπε ο Lawrence Lepard, ιδρυτής της Equity Management Associates, LLC για το Bitcoin σε μια συνέντευξη με την Kitco με θέμα «υγιή χρήματα».

Η Kitco μοιάζει πολύ με εμάς, εκτός από το ότι εστιάζουν στην αγορά χρυσού και λιγότερο το Bitcoin. Για εμάς, το αντίστροφο.

Στο πρόσφατο Gold Forum Americas-η παλαιότερη και μεγαλύτερη ετήσια συγκέντρωση εταιρειών πολύτιμων μετάλλων στον κόσμο, που αντιπροσωπεύουν «τα επτά όγδοα των παγκόσμιων χρηματιστηριακών εταιρειών χρυσού και αργύρου όταν μετριούνται με την παραγωγή ή το αποθεματικό»-η Kitco μίλησε με τον μακροπρόθεσμο διευθυντή ιδίων κεφαλαίων.

Η συνομιλία γρήγορα μετατράπηκε στο Bitcoin όταν μιλούσαμε για το θέμα του υγιούς χρήματος.

BTCUSD_2021-10-07_17-08-17 TradingView.com

Ο Λέπαρντ λέει ότι πολλοί χρυσοφάγοι δεν αφιερώνουν χρόνο για να καταλάβουν το Bitcoin, αλλά «πρέπει». Συνεχίζει, ότι η ανάδειξη των λεγόμενων “shitcoins” κηλιδώνει τη φήμη του Bitcoin με επενδυτές υγιών χρημάτων που προτιμούν ασημένια και χρυσά.

«Το Crypto είναι γεμάτο ακατάστατα πράγματα», προειδοποίησε ο Lepard. Στη συνέχεια, όμως, συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι το πρώτο κρυπτονόμισμα είναι μια «απίστευτη καινοτομία» τεχνολογικά.

Ισχυρίζεται ότι το αμετάβλητο λογιστικό blockchain στο οποίο βασίζεται το περιουσιακό στοιχείο καθιστά το BTC αναμφισβήτητα πιο υγιές από το χρυσό, αναφερόμενος στην «λογιστική τριπλής εγγραφής».

«Όλοι μπορούν να το δουν», πρόσθεσε ο Λεπάρντ.

Αυτό κάνει το Bitcoin καλύτερο από το χρυσό, επειδή ο Lepard λέει ότι ακόμη και οι κεντρικές τράπεζες έχουν διεισδύσει στις αγορές χρυσού με κάποιο τρόπο. Εξηγεί ότι εξαιτίας αυτού και όλων των τραπεζών «χάρτινου χρυσού», το Bitcoin έχει γίνει ο «πιο δυνατός νομισματικός συναγερμός πυρκαγιάς στο σύστημα αυτή τη στιγμή».

Με απλά λόγια, αυτός ο managing partner πιστεύει ότι το BTC είναι περισσότερο υγιές από το χρυσό. Θα πιάσουν και άλλοι το νόημα;

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Tony Spilotro

Article:  https://bitcoinist.com/bitcoin-is-the-loudest-monetary-fire-alarm-in-finance/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)