Το Shiba Inu αυξάνεται 85% για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο από τον Μάιο – Οι παράγοντες οδήγησης πίσω από την έξαρση του SHIB

To Shiba Inu οδήγησε σε άνοδο του altcoin τη Δευτέρα, αφού η τιμή του νομίσματος meme με έμπνευση από το Doge αυξήθηκε κατά πάνω από 85%, στη μεγαλύτερη όμως μονοήμερη κίνηση που είδαμε τελευταία τον Μάιο.

Η έξαρση της Δευτέρας λέγεται ότι πυροδοτήθηκε από τον Έλον Μασκ που ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία του νέου κουταβιού του με το όνομα “Floki FrunkPuppy”.

C:\Users\Newton\Pictures\Screenshots\Screenshot (1673).png

Παρόλο που o Tesla C.E.O δεν σημείωσε εντελώς τη φωτογραφία με το ShibaInu, το νόμισμα meme εκτινάχθηκε στα ύψη αφήνοντας τους υποστηρικτές του Dogecoin να αναρωτιούνται τι είχε μόλις συμβεί.

Ωστόσο, το φούσκωμα του νομίσματος δεν αποτελεί έκπληξη για μερικούς. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι στα τέλη Ιουνίου, ο Μασκ υποσχέθηκε σε περισσότερους από 60 εκατομμύρια οπαδούς του στο Twitter ότι θα παρουσιάσει τον Shiba Inu λέγοντας “Το Shiba Inu μου θα ονομάζεται Floki”, μια δήλωση που θεωρήθηκε ότι αναφέρεται στη χθεσινή ανάρτηση.

Παρά το γεγονός ότι ο Μασκ προηγουμένως δέχθηκε πυρά από την κοινότητα κρυπτονομισμάτων, φαίνεται ότι επέστρεψε, αυτή τη φορά με πιο παράνομα προγράμματα pump. Η διαβόησή του για τo pump τιμών έγινε στο επίκεντρο νωρίτερα το έτος αφού ανακοίνωσε ότι είχε αγοράσει Bitcoin τον Φεβρουάριο ακριβώς στην περιοχή των 40.000 δολαρίων, προκαλώντας ένα pump που ώθησε τις τιμές σε νέα υψηλά επίπεδα.

Αργότερα, τον Μάιο, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του, η Tesla, σταμάτησε να δέχεται Bitcoin για αγορές αυτοκινήτων επικαλούμενος περιβαλλοντικές ανησυχίες, προκαλώντας ένα μεγάλο πλήγμα στην ήδη φρικτή τιμή του Bitcoin από την κινεζική απαγόρευση. Ομοίως, ένα αστείο για το Dogecoin τον ΜΑΙΟ σε συνέντευξη του Saturday Night Live (SNL) που το χαρακτήρισε «φασαρία» έστειλε το νόμισμα σε μια βαθιά βουτιά.

Για αυτά τα σχήματα χειραγώγησης των τιμών, οι επικεφαλής των ανταλλακτηρίων, όπως ο CZ της Binance, κάλεσαν το αφεντικό της Tesla να είναι πιο υπεύθυνο όταν σχολιάζει τα κρυπτονομίσματα, δεδομένης της τεράστιας δύναμης που έχει στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων.

Περιμένετε περισσότερη χειραγώγηση από τον Έλον στο “Uptober”
Είναι ενδιαφέρον ότι μια έντονη ματιά στις δηλώσεις του Έλον δεν παραλείπει να παρατηρήσει ότι οι περισσότερες από τις «pump» κλήσεις του δεν είναι ξαφνικές αλλά στρατηγικές. Ακριβώς όταν αγόρασε Bitcoin αξίας 1,5 δισ. Δολαρίων τον Φεβρουάριο, η τιμή πάλευε να σπάσει την αντίσταση των 40.700 δολαρίων. Μετά την ανακοίνωσή του, η τιμή έπεσε σκληρά σε αυτό το ανώτατο όριο και έβαλε μια εντυπωσιακή πορεία στα ιστορικά υψηλά των 64,854 δολαρίων.

To pump του Shiba-Inu δεν είναι διαφορετικό. Η τιμή του περιουσιακού στοιχείου προσπαθούσε να σπάσει και να κλείσει πάνω από την αντίσταση των 0,000009 δολαρίων για πάνω από πέντε μήνες από την πτώση του Μάη. Το tweet του Elon Musk τη Δευτέρα κλόνισε αυτή την πτωτική πίεση καθώς η τιμή διαπέρασε αυτήν την αντίσταση για να φτάσει τα $ 0.000024. Με το bull run να αναμένεται να ξαναρχίσει τον Οκτώβριο σε μεγάλα κρυπτονομίσματα, περιμένετε περισσότερα από τον Dogefather.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Newton Gitonga

Article: https://zycrypto.com/shiba-inu-spikes-85-to-hit-its-highest-level-since-may-the-driving-factors-behind-shibs-surge/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)