Το Bitcoin ετοιμάζεται για ένα εκρηκτικό Q4 καθώς το BTC ξεπερνάει το υψηλό 5 μηνών για να σπάσει τα 55.000 $

Το Bitcoin τα κατάφερε τελικά. Αφού αγωνίστηκε να παραμείνει σταθερό για το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου, το Bitcoin τελικά κατέρρευσε το επίπεδο των τιμών των 55.000 δολαρίων και η αγορά είναι τόσο ενθουσιασμένη όσο και ανοδική για αυτό που έρχεται. Αν και το Bitcoin διαπραγματεύεται τώρα στα 54.576 δολάρια, το περιουσιακό στοιχείο έφτασε στο υψηλό των 55.172 δολαρίων νωρίτερα σήμερα.

Η ανάκαμψη των τιμών ήταν επικείμενη όταν η μετεωρική ανοδική διόρθωση του Bitcoin ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου. Οι ταύροι είχαν ήδη αρχίσει να ανακάμπτουν στα τέλη Σεπτεμβρίου και με το νέο μήνα ήρθε έντονη δυναμική που οδήγησε τις τιμές στο νέο μηνιαίο υψηλό τους.

Υπενθυμίζουμε ότι το Bitcoin έφτασε σε υψηλό ημερήσιο υψηλό στα $ 49.130 στις 3 Οκτωβρίου, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα ξεπέρασμα άνω των $ 50.000. Αφού συγκρατήθηκε με επιτυχία η κόκκινη περιοχή ζήτησης και αναπήδησε στην κορυφή του μοτίβου στο παρακάτω διάγραμμα, το Bitcoin χρειάστηκε να ξεφύγει από τη δομή του Macro Flagging όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.


Το ξεμπλοκάρισμα συνέβη λίγο αργότερα, δημιουργώντας μια άνοδο για το Bitcoin 50.000 $, όπως παρατήρησε ο αναλυτής Rekt Capital. Η αγορά του Bitcoin έχει καταγράψει ένα ισχυρό άλμα τιμών αυτήν την εβδομάδα, αφού ξεπέρασε το εύρος ενοποίησης των 40,931 δολαρίων. Με την ταχεία ανάκαμψη σε κίνηση, η αγορά βλέπει πιο ανανεωμένη αισιοδοξία για το τελευταίο τρίμηνο.

Εν τω μεταξύ, νέα δεδομένα της αλυσίδας δείχνουν ότι μεγάλα μεγέθη έλξης άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων συνέχισαν να κυριαρχούν στην αγορά. Ο όγκος της παράδοσης που έχει προσαρμοστεί από τις οντότητες έχει φτάσει τώρα σε υψηλά επίπεδα, ύψους 23,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 16,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων καθημερινά. Όπως παρατήρησε η Glassnode, αυτό το μοτίβο τάσεων των μεγάλων συναλλαγών που κυριαρχούν στην αγορά υποδηλώνει ότι το Bitcoin ωριμάζει ως περιουσιακό στοιχείο μακρο -κλίμακας με αυξανόμενο ενδιαφέρον από κορυφαία ιδρύματα, πλατφόρμες συναλλαγών και πολλούς ιδιώτες υψηλής καθαρής αξίας, όπως είδαμε πρόσφατα.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι με την κυριαρχία του παλαιού νομίσματος να βρίσκεται σε χαμηλό πολυετίας, πιθανότατα παίζουν δύο παράγοντες. Ο ισχυρισμός του Glassnode.

«Τα Old Hands έχουν ισχυρή πεποίθηση και δεν ξοδεύουν σε τρέχουσες τιμές. Η κυριαρχία των νέων νομισμάτων βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα πολλών ετών, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ίδια προσφορά ρευστού πραγματοποιεί συναλλαγές και πιθανώς απορροφάται από νέους αγοραστές ».

Ένα ακόμη bullish γεγονός που πρέπει να σημειωθεί, είναι το γεγονός ότι οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι Bitcoin έχουν επίσης προσθέσει 2,35 εκατομμύρια Bitcoins στα αποθέματά τους από την πτώση της προσφοράς τον Μάρτιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εξορύχθηκαν μόνο περίπου 180.000 Bitcoins, πράγμα που σημαίνει ότι οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι κατέχουν 13 φορές περισσότερο Bitcoin από τον αριθμό των Bitcoins που κόπηκαν τους τελευταίους 7 μήνες.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Olivia Brooke

Article: https://zycrypto.com/bitcoin-gears-up-for-an-explosive-q4-as-btc-tops-5-month-high-to-smash-55000/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)