Το bitcoin ξεπερνά το facebook στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς

Σήμερα, το Bitcoin επιτυγχάνει ένα άλλο μεγάλο ορόσημο ξεπερνώντας το Facebook στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς σε πάνω από 929.014.620.160 $ ​​κατά τη στιγμή της σύνταξης, σύμφωνα με το Asset Dash.

Image Source

Παρόλο που το Bitcoin είχε κάποιες αποτυχίες στην τιμή νωρίτερα φέτος, το BTC συνεχίζει να αυξάνεται ραγδαία. Τον περασμένο χρόνο, το Bitcoin αυξήθηκε πάνω από 360%, σε σύγκριση με το Facebook που αυξήθηκε μόνο κατά 22%. Το Facebook είναι ο επόμενος γίγαντας που σκοτώθηκε στην πορεία του Bitcoin για να γίνει το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο του κόσμου. Σημειώστε ότι η σύγκριση εδώ είναι αυτή του Facebook της δημόσιας διαπραγμάτευσης της εταιρείας και του Bitcoin, του νομισματικού περιουσιακού στοιχείου και του διανεμημένου δικτύου.

Το Bitcoin ήταν το περιουσιακό στοιχείο με τις καλύτερες επιδόσεις της τελευταίας δεκαετίας και ξεκίνησε αυτή τη δεκαετία πολύ δυνατά, γεγονός που καθιστά το BTC πιθανό να γίνει το ενεργητικό με τις καλύτερες επιδόσεις και αυτής της δεκαετίας.

Image Source

Καθώς προχωράμε στο τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, το Bitcoin είναι έτοιμο να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία και να αυξηθεί εκθετικά υψηλότερα από αυτό που είναι σήμερα. Όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω, το Bitcoin συνήθως τείνει να αποδίδει καλά το 4ο τρίμηνο των προηγούμενων ετών. Το τέταρτο τρίμηνο του 2020 ήταν στην αρχή αυτού του τρέχοντος bull run που βρισκόμαστε σήμερα. Πολλοί προβλέπουν ένα ακόμη υψηλότερο βήμα για αυτό το τέταρτο τρίμηνο λόγω πολλών περιστάσεων, όπως η επέκταση της νομισματικής προσφοράς από τις κεντρικές τράπεζες, το Ελ Σαλβαδόρ που κάνει νόμιμο χρήμα το Bitcoin και το προσθέτει στον ισολογισμό τους, ενώ οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι αποσύρουν το BTC, κι αλλα.

Data Source

Αυτό που θα συμβεί στο 4ο τρίμηνο του 2021 είναι η εικασία όλων αυτή τη στιγμή και σχεδόν οτιδήποτε είναι στο τραπέζι.

Κατατάσσοντας το BTC έναντι των κορυφαίων μετοχών, είναι σαφές ότι το Bitcoin ανεβαίνει αργά προς την κορυφή της λίστας. Με το Bitcoin να κάνει άλμα πάνω από το Facebook, αυτό το βάζει τώρα στην 6η θέση, ακριβώς πίσω από το Amazon. Τα επόμενα εμπόδια μετά από αυτό θα είναι στη σειρά: Google, Saudi Aramco, Microsoft και μετά Apple.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://bitcoinmagazine.com/markets/bitcoin-surpasses-facebook-in-market-capitalization

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)