Προτιμούν πραγματικά τα ιδρύματα το Ethereum έναντι του Bitcoin αυτή τη στιγμή

Το απαιτούμενο θεσμικό ενδιαφέρον για μεγάλα περιουσιακά στοιχεία όπως το Bitcoin και το Ethereum δεν είναι πια κάτι καινούργιο. Από τα τελευταία στάδια του 2020, οι διαπιστευμένοι επενδυτές έγιναν ολοένα και πιο εμφανείς με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, καθώς τα ιδρύματα άρχισαν να διαφοροποιούν τα χαρτοφυλάκια τους. Ωστόσο, από την πτώση τον Μάιο του 2021, αυτοί οι επενδυτές κράτησαν χαμηλό προφίλ, χωρίς να κάνουν καμία βουτιά στο νερό.

Τώρα, πρόσφατα η JP Morgan βγήκε με μια έκθεση, που υποδηλώνει ότι τα ιδρύματα είναι επί του παρόντος πιο έντονα με το Ethereum από το Bitcoin. Ενώ η αφήγηση δεν είναι εντελώς πρόωρη, μια βαθύτερη ανάλυση μπορεί να επιτρέψει την κατανόηση εάν οι επενδυτές δείχνουν πραγματικά ενδιαφέρον για το Ethereum.

Αξίωση της JP Morgan για το Ethereum
Πρόσφατες αναφορές από την επενδυτική τράπεζα ανέφεραν ότι οι επενδυτές αυτή τη στιγμή εγκαταλείπουν τη θέση τους στο μέλλον και στρέφονται όλο και περισσότερο προς το Ethereum. Τον περασμένο μήνα, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης BTC στο CME διαπραγματεύτηκαν κάτω από την τιμή ενός πραγματικού bitcoin, το οποίο μπορεί να έχει αποδυναμώσει τη θεσμική ζήτηση.

Μέσα σε αυτό το σενάριο, διαπιστώθηκε ότι ο μέσος όρος των 21 ημερών στο ασφαλιστικό συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης Ethereum αυξήθηκε κατά 1% σε σχέση με την τιμή του Ethereum, υποδεικνύοντας πιο υγιή ζήτηση για Ethereum έναντι Bitcoin αυτήν τη στιγμή.

Επιπλέον, η έκθεση της Crypto Compares πρότεινε επίσης ότι το Grayscale ’Ethereum Trust (ETHE) ήταν το πιο διαπραγματεύσιμο προϊόν ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων τον Σεπτέμβριο. Ο μέσος όγκος συναλλαγών αυξήθηκε κατά 29% στα 250 εκατομμύρια δολάρια, ανεβαίνοντας πάνω από το GBTC για πρώτη φορά.

Ωστόσο, το προϊόν με υψηλή διαπραγμάτευση δεν σήμαινε ότι τα ιδρύματα έμπαιναν αμέσως μετά.

Η εισροή του Grayscale συνεχίζει να μειώνεται παράλληλα με τις συμμετοχές

Σύμφωνα με τα δεδομένα του glassnode, η πριμοδότηση του Ethereum σε κλίμακα του γκρι συνέχισε να παραμένει αρνητική, υποδεικνύοντας ότι η πλατφόρμα δεν έχει βελτιωθεί όσον αφορά την επέκταση του προϊόντος από κερδοφόρα προοπτική. Επιπλέον, παρατηρήθηκε ότι οι συμμετοχές σε greyscale ETH συνέχισαν να μειώνονται στα γραφήματα, πράγμα που σήμαινε ότι το θεσμικό ενδιαφέρον δεν ήταν σημαντικό στην πλατφόρμα για διατήρηση ή αγορά πίσω αυτή τη στιγμή.

Τώρα, μιλώντας για το μακροπρόθεσμο συναίσθημα, το ETH μπορεί να δει αύξηση των θεσμικών της θέσεων λόγω της τρέχουσας μετοχής του ETH 2.0.

Κατά την σύνταξη, το 6,6% της κυκλοφορίας του Ethereum είναι κλειδωμένο στο ETH 2.0. Αυτό που κάνει είναι ότι βελτιώνει το συναίσθημα των επενδυτών, όσον αφορά ουσιαστικά τη δημιουργία σοκ στην προσφορά. Όσον αφορά τα άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία PoS, το Ethereum είναι το πιο αναγνωρισμένο και προχωρά θεμελιωδώς προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης.

Ως εκ τούτου, με την πάροδο του χρόνου, τα ιδρύματα μπορεί να γίνουν πιο εμφανή και διαφανή με το ενδιαφέρον τους για το ETH, αλλά προς το παρόν, δεν έχει ακόμη ξεπεράσει ξεκάθαρα το Bitcoin όσον αφορά τις διαπιστευμένες θέσεις.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/are-institutions-really-favoring-ethereum-over-bitcoin-right-now/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)