Η εικόνα Shiba Inu Floki του Elon Musk προσελκύει πάνω από 90.000 Tweets

Ο διάσημος blogger του YouTube Dogecoin Matt Wallace έγραψε στο Twitter ότι μετά την ανάρτηση της εικόνας Shiba Inu Floki από τον Elon Musk νωρίτερα σήμερα, δημοσιεύθηκαν περισσότερα από 90.000 tweets που συζητούσαν το σκυλί του, το Dogecoin, το SHIBA, το νόμισμα Floki Inu και άλλα κρυπτονομίσματα σκύλων.

Τη στιγμή που δημοσιεύτηκε το tweet, δεν προκάλεσε καμία σοβαρή ανάπτυξη του DOGE ή του Floki. Την ώρα του Τύπου, το Floki υποχωρεί κατά 14,14%.

Ωστόσο, η Shiba Inu (SHIB) αυξάνεται σχεδόν 10% και διαπραγματεύεται στα 0,000008792 $. Ωστόσο, η παραμονή του νομίσματος στο πράσινο προκλήθηκε από την είδηση ​​ότι μια φάλαινα αγόρασε 6 τρισεκατομμύρια SHIB και, αργότερα, συνολικά 276 δισεκατομμύρια SHIB το Σάββατο σε τρεις στάσεις: 116 δισεκατομμύρια, 159 δισεκατομμύρια και ένα επιπλέον δισεκατομμύριο SHIB.

Το Shiba Inu είναι ένα κρυπτονόμισμα meme που τοποθετείται ως αντίπαλος του Dogecoin, το οποίο έφτασε στη λίστα με τα 20 κορυφαία κρυπτονομίσματα νωρίτερα φέτος. Έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα $ 0.0000388 στις 10 Μαΐου.

Έξι τρισεκατομμύρια SHIB αξίζουν περίπου 46 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Yuri Molchan

Article: https://u.today/elon-musks-shiba-inu-floki-picture-attracts-over-90000-tweets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)