Το Axie Infinity ξεκινά ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο

Το Axie Infinity, μία από τις πιο δημοφιλείς νεοσύστατες εταιρείες blockchain gaming, γεφυρώνει τον νεογέννητο κόσμο των τυχερών παιχνιδιών με την αγορά αποκεντρωμένης χρηματοδότησης με την έναρξη ενός νέου αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου.

Το νέο προϊόν, που ανακοινώθηκε αποκλειστικά στο podcast The Scoop, θα διευκολύνει το token trading που χρησιμοποιούνται στο οικοσύστημά του. Το Axie Infinity, που κυκλοφόρησε από την Sky Maven, επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν, να πωλούν και να εκτρέφουν πλάσματα που ονομάζονται «axies».

Το εγχείρημα που υποστηρίζεται από την ConsenSys έχει γίνει zeitgeist της αγοράς κρυπτονομισμάτων στις Φιλιππίνες, όπου οι παίκτες παίζουν το παιχνίδι για να κερδίσουν κρυπτονομίσματα που συμπληρώνει το υπάρχον εισόδημά τους.

Ενώ το project έχει δει τη βάση χρηστών του να αυξάνεται από περίπου 38.000 ενεργούς χρήστες τον Απρίλιο σε περίπου 1,7 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες τον Αύγουστο, το ενδιαφέρον έχει μειωθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Ο εβδομαδιαίος όγκος μειώθηκε από $ 220 εκατομμύρια από την κορυφή σε περίπου $ 130 εκατομμύρια.

Το DEX θα μπορούσε να βοηθήσει τους χρήστες να παίζουν το παιχνίδι επειδή θα αφαιρέσει ορισμένες τριβές που υπάρχουν για παίκτες που πρέπει να μετακινήσουν τα tokens τους από την πλατφόρμα για να τα ανταλλάξουν. Το DEX θα βασιστεί στο Ronin, ένα sidechain που συνδέεται με το Ethereum, ειδικά σχεδιασμένο για το Axie Infinity.

“Οι άνθρωποι θέλουν να αποκτήσουν και να χρησιμοποιήσουν τα tokens τους από το ίδιο μέρος χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν συνεχώς μια γέφυρα”, δήλωσε ο επικεφαλής ανάπτυξης Jeff Zirlin στο The Block σε ένα μήνυμα.

Η Axie Infinity ολοκλήρωσε πρόσφατα ένα γύρο χρηματοδότησης ύψους 7,6 εκατομμυρίων δολαρίων που προσέλκυσε επενδυτές όπως ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Mark Cuban.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  Frank Chaparro

Article: https://www.theblockcrypto.com/linked/119283/axie-infinity-is-launching-a-decentralized-exchange?utm_source=coinmarketcap&utm_medium=rss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)