Ο συνιδρυτής της DOGE βλέπει τη γέφυρα Ethereum και τα NFT για μαζική υιοθέτηση

Ο συνιδρυτής του Dogecoin (DOGE) Billy Markus έθεσε το βλέμμα του σε non fungible tokens (NFT) και σε μια γέφυρα Ethereum-to-Dogecoin για να συμβάλει στη μαζική υιοθέτηση του νομίσματος meme.

Σε ένα tweet της 30ης Σεπτεμβρίου, ο Markus τόνισε τη σημασία της ολοκλήρωσης της γέφυρας Ethereum-Dogecoin, έτσι ώστε το περιουσιακό στοιχείο να μπορεί να ενσωματωθεί σε κορυφαίες πλατφόρμες NFT που βασίζονται στο Ethereum, όπως το OpenSea, επιτρέποντας non-fundgible αγορές με το DOGE.

Ο Markus είπε ότι υπάρχει «μεγάλη ζήτηση» για αγορά NFT εντός της κοινότητας crypto και ότι η δυνατότητα αγορών NFT με το DOGE «αυξάνει σημαντικά τη χρησιμότητά του».

Η υπό ανάπτυξη γέφυρα DOGE-ETH θα επέτρεπε στους χρήστες να στέλνουν DOGE από το blockchain Dogecoin στο blockchain Ethereum και να συναλλάσσονται με το περιουσιακό στοιχείο σε τομείς όπως η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) και τα NFT μέσω ERC-20 DOGE token contracts.

Η γέφυρα θα προσφέρει επιπλέον χρησιμότητα για το DOGE, καθώς θα μπορούσε να προσφέρει μια διασκεδαστική εναλλακτική λύση για το Ether που κυριαρχεί στις πληρωμές NFT, ενώ αυξάνει επίσης τα επίπεδα συναλλαγών και τη χρήση μέσω κυκλοφορίας σε διάφορα πρωτόκολλα DeFi στο Ethereum.

Σε συνέντευξη με τον podcaster Lex Fridman στις 4 Ιουνίου, ο συνιδρυτής του Ethereum και επενδυτής της DOGE, Vitalik Buterin, τόνισε επίσης τις ανοδικές δυνατότητες που θα μπορούσε να έχει μια γέφυρα Ethereum για το DOGE, σημειώνοντας ότι:

“Εάν το DOGE θέλει να γεφυρώσει με κάποιο τρόπο στο Ethereum, και τότε οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν DOGE χιλιάδες φορές το δευτερόλεπτο μέσα σε ένα δαχτυλίδι βρόχου, τότε αυτό θα ήταν εκπληκτικό.”

Στο νήμα του Μάρκους στο Twitter, ρωτήθηκε αν η γέφυρα είναι σε εξέλιξη και απάντησε ότι “οι άνθρωποι εργάζονται στη γέφυρα DOGE-ETH, ναι”, χωρίς να κατονομάζουν ονόματα.

Οργανισμοί όπως το DogeLabs-μια συνεργασία προγραμματιστών που επικεντρώθηκε στην αλυσίδα Dogecoin-ανακοίνωσε στις 18 Ιουνίου ότι διερευνά την ιδέα της κατασκευής μιας γέφυρας Doge-ETH που θα επιτρέψει στους hodlers να χρησιμοποιήσουν το περιουσιακό στοιχείο στο DeFi staking με βάση το Ethereum.

Η DogeLabs ανέφερε επίσης ότι επιδιώκει την ανάπτυξη ενός πορτοφολιού DOGE, όπου οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν “εφαρμογές που στέλνουν ένα μικρό μέρος του Doge σε ένα δημόσιο πορτοφόλι εγκατάστασης για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση ενός αποπληθωριστικού τρόπου γύρω από την πληθωριστική ανάπτυξη της DOGE”.

Ο Markus αποχώρησε από τη δουλειά του στο Dogecoin το 2015-πουλώντας το απόθεμά του για το ισοδύναμο ενός μεταχειρισμένου Honda Civic-ωστόσο ο συνιδρυτής είναι μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του ιδρύματος Dogecoin που επανιδρύθηκε τον Αύγουστο. Ο Buterin είναι επίσης μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου.

Το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα υποστηρίζει την ανάπτυξη του Dogecoin, ενώ παράλληλα προστατεύει το εμπορικό σήμα του από παρόμοιες αντιγραφές όπως το Dogecoin 2.0.

Η Cointelegraph ανέφερε στις 2 Σεπτεμβρίου ότι το ίδρυμα Dogecoin απαίτησε το έργο “Dogecoin 2.0” να αλλάξει όνομα και είχε προσλάβει δικηγόρους προστασίας μάρκας για να επικοινωνήσουν με τους προγραμματιστές του knockoff σε μια προσπάθεια να “προστατεύσουν την κοινότητα Dogecoin από την παραπλάνηση και να προστατεύσουν το όνομα Dogecoin από πιθανή κατάχρηση ».

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: BRIAN QUARMBY

Article: https://cointelegraph.com/news/doge-co-founder-sets-sights-on-ethereum-bridge-and-nfts-for-mass-adoption

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)