Η OMG βλέπει ένα νέο υψηλό όλων των εποχών μετά την αποκάλυψη της λύσης “Boba Network” layer-2

Τον Σεπτέμβριο η φρενίτιδα που προωθούσε τον τομέα των non fungible tokens (NFT) ησύχασε, αλλά μια έκρηξη φρέσκιας ενέργειας εμφανίστηκε καθώς ο τομέας των δύο επιπέδων θερμάνθηκε μετά την επιτυχή έναρξη λύσεων κλιμάκωσης Ethereum (ETH) όπως το Arbitrum και το Optimism.

Ένα άλλο project που έχει επωφεληθεί από τη μετάβαση του κλάδου σε εναλλακτικές λύσεις layer-1 και layer-2 είναι το OMG Network (OMG), ένα πρωτόκολλο μη φύλαξης layer-2 που χρησιμοποιεί μια αισιόδοξη λύση κλιμάκωσης συλλογής για τη βελτίωση της επεκτασιμότητας Ethereum.

Τα δεδομένα από τις Cointelegraph Markets Pro και TradingView δείχνουν ότι μετά το χαμηλό των 8,42 δολαρίων στις 20 Ιουλίου, η τιμή του OMG ανέβηκε 380% για να φτάσει στο υψηλότερο ημερήσιο υψηλό στα 13,52 δολάρια την 1η Οκτωβρίου σε ρεκόρ 3,37 δισ. Δολαρίων σε 24ωρο όγκο συναλλαγών.


Διάγραμμα 1 ημέρας OMG/USDT. Πηγή: TradingView

Πριν από την ανάκαμψη της αγοράς που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου, η OMG είχε καλή απόδοση σε μεγάλο βαθμό χάρη σε μια ένταξη στο Coinbase. Μια σημαντική εξέλιξη για το πρωτόκολλο ήρθε στις αρχές Ιουνίου, όταν το project επανατοποθετήθηκε από το OmiseGO στο ίδρυμα OMG ως μέρος της στροφής του προς λύσεις επιπέδου δύο.

Η Enya και το Boba Network υποστηρίζουν την πρόοδο του OMG
Ένα σημαντικό μέρος της επωνυμίας ήταν η ανάδειξη της συνεργασίας του δικτύου με την Enya, μια εταιρεία που δημιουργεί αποκεντρωμένες λύσεις υποδομής και δημιουργό του Δικτύου Boba.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του project, το Boba Network είναι μια βελτιστοποιημένη λύση κλιμάκωσης Ethereum επιπέδου δύο, που στοχεύει στη μείωση των gas fees, στη βελτίωση της απόδοσης των συναλλαγών και στην επέκταση των δυνατοτήτων των smart contracts.

Με την Enya να χτίζει το δίκτυο Boba ως βασικό συνεργάτη στο ίδρυμα OMG, το OMG token έχει επωφεληθεί από τη συσχέτισή του με την έναρξη μιας νέας λύσης δύο επιπέδων

Η διάθεση του Boba Network, το οποίο μετονομάστηκε από την OMGX, ξεκίνησε στις 19 Αυγούστου και παρακολούθησε στενά την άνοδο της τιμής του OMG.

Τα δεδομένα της VORTECS from από την Cointelegraph Markets Pro άρχισαν να εντοπίζουν μια ανοδική προοπτική για την OMG στις 16 Αυγούστου, πριν από την πρόσφατη άνοδο των τιμών.

Η βαθμολογία VORTECS exclusive, αποκλειστική για την Cointelegraph, είναι μια αλγοριθμική σύγκριση των ιστορικών και των τρεχουσών συνθηκών της αγοράς που προέρχονται από ένα συνδυασμό σημείων δεδομένων που περιλαμβάνουν το κλίμα της αγοράς, τον όγκο συναλλαγών, τις πρόσφατες κινήσεις των τιμών και τη δραστηριότητα στο Twitter.


VORTECS ore Βαθμολογία (πράσινο) έναντι τιμής OMG. Πηγή: Cointelegraph Markets Pro

Όπως φαίνεται στο παραπάνω διάγραμμα, η βαθμολογία VORTECS for για την OMG άρχισε να αυξάνεται στις 16 Αυγούστου και σκαρφάλωσε στο υψηλό των 75 στις 25 Αυγούστου, περίπου 24 ώρες πριν η τιμή αρχίσει να αυξάνεται κατά 100% τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: JORDAN FINNESETH

Article: https://cointelegraph.com/news/omg-eyes-a-new-all-time-high-after-unveiling-its-boba-network-layer-2-solution

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)