Η τιμή του Bitcoin εκτοξεύεται με κίνηση 10%, αλλά αυτό είναι το ξεκίνημα περισσότερων;

Η τιμή του Bitcoin σε μια αναλαμπή είναι κοντά στα $ 50.000 για άλλη μια φορά, μετά από αρκετές επαναληπτικές δοκιμές $ 40.000 στρογγυλεμένης υποστήριξης που κρατούν ισχυρές. Το ακραίο bearish συναίσθημα εξαιτίας του Evergrande, της άνοδος του δολαρίου και άλλων, άφησε την αγορά με τεράστιο φόβο και περίμενε το χειρότερο.

Η ξαφνική άνοδος πήρε την τιμή του Bitcoin περισσότερο από 10% εντός ημέρας από φυτίλι σε φυτίλι, αλλά τα τεχνικά στοιχεία θα μπορούσαν να υποδηλώσουν ότι είναι η αρχή για κάτι περισσότερο. Αλλά προτού οι bulls είναι ξεκάθαροι, υπάρχει ένα παρατεταμένο αντίθετο σήμα που πρέπει να ακυρωθεί προτού πραγματοποιηθεί ένα μεγαλύτερο ράλι.

BTCUSD_2021-10-01_10-36-32Το κορυφαίο κρυπτονόμισμα έκανε μια έκπληξη σήμερα το πρωί | Πηγή: BTCUSD στο TradingView.com

Το Bitcoin συγκεντρώνεται 10% εντός της ημέρας από το φυτίλι στο φυτίλι
Ένα τρομακτικό φράκταλ που μοιάζει με τη Μαύρη Πέμπτη εμφανίστηκε στη δράση τιμών Bitcoin, η οποία έχει επίσης ορισμένα χαρακτηριστικά της επαναδιανομής του Wyckoff. Ταυτόχρονα, το κορυφαίο κρυπτονόμισμα διατηρεί σε υψηλό χρονικό πλαίσιο την αντίσταση που έχει μετατραπεί σε υποστήριξη και μπορεί να ξεσπάσει από μια σημαία bull.

Η αναποφασιστικότητα γίνεται αισθητή στο συναίσθημα, το οποίο έχει οδηγήσει σε μια μπερδεμένη κοινότητα σε αντίθεση μεταξύ τους, ανάλογα με την πλευρά του trade.

Οι μικρές θέσεις αξίας 47 εκατομμυρίων δολαρίων εκκαθαρίστηκαν σε αυτό που θα μπορούσε να ήταν ένα ξεμπλοκάρισμα σημαίας bull, το οποίο έχει στόχο περίπου 80.000 δολάρια ανά νόμισμα. Ένας τόσο ψηλός στόχος ακούγεται συγκλονιστικός, αλλά δεδομένης της παραβολικής βάσης στο Bitcoin, δεν είναι αδύνατο.

Και όλα θα μπορούσαν να ξεκινούν τώρα, εάν μια bearis απόκλιση μπορεί να ακυρωθεί πριν επιβεβαιωθεί.

BTCUSD_2021-10-01_10-34-42
Οι bulls πρέπει να προσέχουν την αρκούδα div το σαββατοκύριακο | Πηγή: BTCUSD στο TradingView.com

Το Bearish Divergence προειδοποιεί για πιθανή επανάληψη, αλλά εξαρτάται από την ανοδική πορεία
Η αντίθετη απόκλιση είναι στον καθημερινό RSI, αλλά αν υπάρχει αρκετή δύναμη, η τιμή του Bitcoin θα ξεπεραστεί και θα ακυρωθεί. Ωστόσο, οι πρόθυμοι bulls πρέπει να είναι επιφυλακτικοί για άλλη πτώση λόγω του σήματος, το οποίο θα μπορούσε τελικά να επανεξετάσει το ξέσπασμα της σημαίας bull καθώς η αντίσταση έστρεψε το στήριγμα.

Το σενάριο bull είναι πιθανότατα πιο πιθανό λόγω άλλων σημάτων. Το LMACD έχει ξεπεράσει τα ανοδικά και ο καθημερινός RSI ανέβηκε από μια φθίνουσα γραμμή τάσης που ρέει από την κορυφή.

Η τιμή του Bitcoin έχει επίσης αγγίξει το Parabolic SAR στο καθημερινό χρονικό πλαίσιο, αλλά ο όγκος δεν έχει ακόμη φτάσει, ο οποίος θα μπορούσε να υπονοήσει μια πιθανή ψεύτικη ή να υποστηρίξει τη θεωρία της ανθεκτικής απόκλισης.

Αυτό που συνοψίζεται, είναι ότι όποιος παίρνει θέση τώρα θα πρέπει να είναι προσεκτικός – τουλάχιστον μέχρι να αποκαλυφθεί περισσότερη σαφήνεια στην κατεύθυνση. Η υπέρβαση των $ 53,000 στο ημερήσιο χρονικό πλαίσιο θα πρέπει να αναδείξει το κορυφαίο κρυπτονόμισμα για ένα pump προς το τρέχον ATH, το οποίο ενδέχεται να μην σταματήσει αμέσως μόλις φτάσει εκεί.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Tony Spilotro

Article: https://www.newsbtc.com/analysis/btc/bitcoin-price-10-percent/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)