Ο δισεκατομμυριούχος Ορλάντο Μπράβο αποκαλύπτει ότι είναι κάτοχος Bitcoin και γιατί είναι «πολύ bullish»

Ο δισεκατομμυριούχος Ορλάντο Μπράβο αποκάλυψε πρόσφατα τη στάση του στα κρυπτονομίσματα. Μιλώντας στο CNBC, ο Μπράβο αποκάλυψε ότι όντως κρατούσε bitcoin και είχε μια πολύ ανοδική στάση για το μέλλον του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου. Ο δισεκατομμυριούχος εμφανίζεται στο συνέδριο Delivering Alpha όπου εξέφρασε ανοιχτά την αγάπη του για τα κρυπτονομίσματα. Ο Μπράβο επισημαίνει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των κρυπτονομισμάτων, αναφωνώντας: “Πώς θα μπορούσες να μην αγαπήσεις τα κρυπτονομίσματα;”

Το Bitcoin είναι εδώ για να μείνει
Αν και είναι ήδη πολύτιμος, ο δισεκατομμυριούχος βλέπει μεγαλύτερη ανάπτυξη στο μέλλον του νομίσματος. Οι θεσμικοί επενδυτές δεν έχουν ακόμη βυθιστεί εντελώς στο χώρο και ο Μπράβο εξήγησε ότι με περισσότερη θεσμική υιοθέτηση θα έρθει μια αύξηση στην αξία του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου.

Η ικανότητα πλήρους λειτουργίας εκτός της αρμοδιότητας της κυβέρνησης ήταν ένας από τους κύριους παράγοντες ανάπτυξης του bitcoin. Έδωσε στους επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν με ποσά που διαφορετικά θα τους έβλεπαν να αποκλείονται από τους παραδοσιακούς επενδυτικούς δρόμους. Παρέχοντας ένα σημαντικό τράβηγμα για τους νεότερους επενδυτές που θα προτιμούσαν να αναλάβουν τον έλεγχο των οικονομικών τους επενδύσεων.

Εκτός από την προσωπική κατοχή bitcoin, η εταιρεία μετοχών του Bravo, Thoma Bravo, επενδύει επίσης στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Η Thoma Bravo συμμετείχε σε έναν πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης που πραγματοποιήθηκε από το ταχέως αναπτυσσόμενο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX Trading. Αυτό θέτει τον δισεκατομμυριούχο σε μια θέση όπου επενδύει τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά σε κρυπτογράφηση. Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Ο διαχειριστής κεφαλαίου βλέπει επίσης μεγάλες δυνατότητες στην τεχνολογία blockchain και είπε ότι “μερικές φορές παρέχει καλύτερες περιπτώσεις χρήσης από το λογισμικό που βασίζεται σε δεδομένα”.

Bitcoin price chart from TradingView.com

Διάγραμμα τιμών Bitcoin από το TradingView.com

Γιατί το Bravo Is Bullish
Η ανοδική στάση του Μπράβο για τα κρυπτονομίσματα βασίζεται κυρίως σε ένα πράγμα, υιοθεσία. Υπολογίζεται ότι λιγότερο από το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού γνωρίζει το bitcoin. Με την ανάπτυξη του bitcoin να παρομοιάζεται με εκείνη του Διαδικτύου, θα υπάρξει μια μεγάλη έκρηξη στην υιοθεσία τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο δισεκατομμυριούχος επεσήμανε ότι το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς περισσότεροι άνθρωποι το υιοθετούν.

«Για μένα, είναι πολύ απλό. Περισσότεροι άνθρωποι θα το χρησιμοποιήσουν στο μέλλον από σήμερα και θα είναι πιο καθιερωμένο. Τα ιδρύματα μόλις αρχίζουν να πηγαίνουν εκεί και μόλις συμβεί αυτό, νομίζω ότι θα αυξηθούν σημαντικά με τα χρόνια. Είμαι πολύ ταλαντούχος ».

Όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι τα κρυπτονομίσματα είναι εδώ για να μείνουν, ο Μπράβο είχε απαντήσει με ενθουσιασμό, «απολύτως». Εξήγησε ότι ο πληθωρισμός και τα τέλη συναλλαγών θα οδηγήσουν τους ανθρώπους στο bitcoin.

Ο δισεκατομμυριούχος αρνήθηκε να σχολιάσει τις μελλοντικές προβλέψεις τιμών για το περιουσιακό στοιχείο λέγοντας: «Δεν πρόκειται να σας δώσω έναν αριθμό γιατί η εξέταση της θεμελιώδους αξίας εδώ είναι πολύ δύσκολη». Πρόσθεσε όμως ότι η πεπερασμένη προσφορά του bitcoin σε συνδυασμό με τις περιπτώσεις χρήσης και η αυξανόμενη υιοθέτηση θα είναι θετικά για την αξία του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου στο μέλλον.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Best Owie

Article: https://www.newsbtc.com/news/bitcoin/orlando-bravo-reveals-he-owns-bitcoin/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)