H Ripple τοποθετεί στοίχημα 250 εκατομμυρίων δολαρίων στην αγορά NFT

Τα νομικά ζητήματα της Ripple στις ΗΠΑ δεν εμποδίζουν την εταιρεία να διευρύνει τους ορίζοντές της στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Η κατανεμημένη λογιστική εκκίνησης στοχεύει τώρα να ανταγωνιστεί για ένα μερίδιο της αγοράς NFT με ένα νέο ειδικό κεφάλαιο.

Το Ripple εγκαινιάζει το NFT Fund 250 εκατομμυρίων δολαρίων
Ο Ripple πηδάει στο NFT bandwagon.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου, η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο ανακοίνωσε την έναρξη ενός ταμείου ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων αφιερωμένο στην υποστήριξη της δημιουργίας NFT στο XRP Ledger. Το Ripple’s Creator Fund θα επικεντρωθεί στην ενθάρρυνση δημιουργών, επωνυμιών και αγορών να εξερευνήσουν νέες περιπτώσεις χρήσης για NFT.

To startup του κατανεμημένου ledger υπογράμμισε ότι “οι ακατάστατες εμπειρίες των χρηστών, τα υψηλά τέλη συναλλαγών και οι [περιβαλλοντικές επιπτώσεις] είναι μερικοί από τους κύριους παράγοντες που αποθαρρύνουν τους δημιουργούς να ασχοληθούν με NFT”. Η Ripple στοχεύει να «ανακουφίσει» αυτές τις προκλήσεις παρέχοντας οικονομική, συν-μάρκετινγκ και τεχνική υποστήριξη σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην αναδυόμενη αγορά.

Οι αγορές NFT MintNFT και Mintable θα είναι οι πρώτες που θα ενσωματώσουν το XRP Ledger για να βελτιώσουν την εμπειρία NFT για προγραμματιστές και δημιουργούς.

Οι επενδυτές φαίνεται να έσπευσαν να αγοράσουν XRP στις ειδήσεις, με την τιμή του token να αυξάνεται περισσότερο από 7,5% λίγο μετά την αποκάλυψη του Ripple’s Creator Fund. Η ξαφνική ανοδική ώθηση θα μπορούσε να βοηθήσει το περιουσιακό στοιχείο να σημειώσει περαιτέρω κέρδη καθώς προσπαθεί να σπάσει ένα κρίσιμο επίπεδο αντίστασης.

XRP Πατάει αντίσταση κλειδί
Το XRP μπορεί να είναι έτοιμο να ξεσπάσει. Η πρόσφατη ανοδική πίεση οδήγησε στην πέμπτη συνεχόμενη επανάληψη του κινούμενου μέσου όρου των 200 ημερών στο ημερήσιο διάγραμμα. Κατά συνέπεια, η κίνηση εξασθένησε το κρίσιμο φράγμα αντίστασης.

Ένα καθημερινό κηροπήγιο που κλείνει πάνω από τον κινητό μέσο όρο των 200 ημερών θα μπορούσε να βοηθήσει το XRP να προχωρήσει περαιτέρω. Σε αυτή την περίπτωση, το έκτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ανά όριο αγοράς πιθανότατα θα ανέβει για να δοκιμάσει τον κινητό μέσο όρο των 50 ημερών στα 1,10 $.

Διάγραμμα τιμών Ripple XRP δολαρίου ΗΠΑ
Ripple XRP US dollar price chart

Παρά την αισιόδοξη προοπτική που παρουσιάζει το XRP, η κίνηση εξαρτάται επίσης από τον κινητό μέσο όρο των 100 ημερών. Λειτουργεί ως σκληρή υποστήριξη τις τελευταίες εννέα ημέρες, εμποδίζοντας το περιουσιακό στοιχείο από μια απότομη διόρθωση. Οποιαδήποτε σημάδια αδυναμίας που οδηγούν σε πτώση κάτω από το επίπεδο των 0,88 δολαρίων θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πανικό στους επενδυτές, οδηγώντας ενδεχομένως σε εκπτώσεις που θα μπορούσαν να ωθήσουν το XRP στα 0,80 δολάρια.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Ali Martinez

Article: https://cryptobriefing.com/ripple-places-250m-bet-nft-market/?utm_source=main_feed&utm_medium=rss&fbclid=IwAR1vCgazn29rNhnRIXuxLhq-38IdFdgizCJRtnc2bvRQxKplb1Rlpvps71s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)