Dogecoin και Shiba Inu σε κίνδυνο απότομης διόρθωσης

Οι Dogecoin και Shiba Inu έχουν χάσει την υποστήριξη του κόσμου που τους επέτρεψε να εκτοξευθούν στα νέα υψηλά όλων των εποχών. Μέχρι να επιστρέψει το λιανικό ενδιαφέρον, και τα δύο περιουσιακά στοιχεία θα μπορούσαν να υποστούν περαιτέρω ζημίες.

Τα Dog Tokens φαίνονται έτοιμα για βουτιά
Τα tokens σκύλων χάνουν το steam τους.

To DOGE και το SHIB αυξήθηκαν παράλληλα νωρίτερα φέτος, σημειώνοντας εξαιρετικές αποδόσεις ενόψει της συντριβής σε ολόκληρη την αγορά τον Μάιο. Μαζί με πολλά άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, και τα δύο σημείωσαν υψηλά όλων των εποχών καθώς το λιανικό ενδιαφέρον για τον χώρο έφτασε στο αποκορύφωμά του.

Τα δεδομένα από το LunarCRUSH δείχνουν ότι οι μετρήσεις κοινωνικής δέσμευσης των Dogecoin και Shiba Inu εκτινάχθηκαν εν μέσω της φρενίτιδας της αγοράς. Το LunarCRUSH μετρά τις συμμετοχές των κοινωνικών μέσων όπως αγαπημένα, likes, σχόλια, απαντήσεις, retweets και κοινοποιήσεις. Το DOGE κατέγραψε περισσότερα από 1,76 δισεκατομμύρια στις 9 Μαΐου, ενώ το SHIB έφτασε τα 122 εκατομμύρια.

Dogecoin και Shiba Inu Social Engagement
Dogecoin and Shiba Inu Social Engagement
Ωστόσο, το επίπεδο της κοινωνικής δραστηριότητας και για τα δύο περιουσιακά στοιχεία έχει πέσει κατακόρυφα από τον Μάιο. Η κοινωνική δραστηριότητα του Dogecoin σήμερα κυμαίνεται γύρω στα 150 εκατομμύρια δεσμεύσεις την ημέρα, ενώ το Shiba Inu πλησιάζει τα 10 εκατομμύρια.

Καθώς το ενδιαφέρον για το DOGE και το SHIB εξασθενεί, οι τιμές τους θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν απότομη πτώση.

Το Dogecoin φαίνεται στάσιμο
Η δράση των τιμών του Dogecoin ήταν στάσιμη τους τελευταίους πέντε μήνες. Το δέκατο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ανά όριο αγοράς καταγράφει μια σειρά χαμηλότερων υψηλών, ενώ το επίπεδο στήριξης των 0,17 δολαρίων απορροφά κάθε πτωτική πορεία.

Από τεχνική άποψη, φαίνεται ότι η συμπεριφορά των τιμών έχει οδηγήσει στο σχηματισμό ενός φθίνου τριγώνου στο ημερήσιο διάγραμμα. Με το DOGE να πλησιάζει την κορυφή του μοντέλου ενοποίησης, μια σημαντική κίνηση τιμών θα μπορούσε να είναι επικείμενη.

Ένα αποφασιστικό καθημερινό κηροπήγιο που κλείνει πάνω από την υποτείνουσα του τριγώνου στα 0,26 $ θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια εκρηκτική έξοδο στα 0,41 $. Ωστόσο, οι επενδυτές πρέπει να προσέξουν τον άξονα x του τριγώνου στα 0,17 δολάρια αφού χάσουν αυτό το επίπεδο καθώς η υποστήριξη θα μπορούσε να οδηγήσει σε πτώση του DOGE στα 0,04 δολάρια.

Διάγραμμα τιμών Dogecoin δολαρίου ΗΠΑ
Dogecoin US dollar price chart
Ενώ οι μακροπρόθεσμες προοπτικές δείχνουν περαιτέρω στασιμότητα μέχρι να σπάσει είτε η υποστήριξη είτε η αντίσταση, το εγγύς μέλλον φαίνεται να είναι φτωχό.

Το Dogecoin βρίσκεται επί του παρόντος υπό διατήρηση της τάσης εγκατάστασης της Tom DeMark (TD) Sequential στα 0,198 $. Αυτό το επίπεδο υποστήριξης γίνεται ασθενέστερο με την πάροδο του χρόνου, υποδηλώνοντας ότι μια παραβίαση είναι κοντά. Ένα διάλειμμα αυτού του επιπέδου είναι πιθανό να συμβεί σύντομα, το οποίο πιθανότατα θα ωθήσει το DOGE προς τα κάτω στον άξονα x του τριγώνου στα 0,17 $.

Shiba Inu για επανάληψη της υποστήριξης
Όπως το Dogecoin, έτσι και το Shiba Inu έχει υπομείνει μια παρατεταμένη περίοδο στασιμότητας. Η τιμή του φαίνεται να περιέχεται σε ένα παράλληλο κανάλι στο ημερήσιο γράφημα.

Κάθε φορά που το SHIB ανέβηκε στο ανώτερο ή μεσαίο όριο του καναλιού από τις 5 Ιουνίου, συνέβη μια απόρριψη, ωθώντας τις τιμές στο κάτω άκρο. Από αυτό το σημείο, τείνει να ανακάμψει, το οποίο είναι σύμφωνο με το χαρακτηριστικό ενός καναλιού.

Το SHIB απορρίφθηκε πρόσφατα από το ανώτερο όριο του καναλιού και προς το παρόν κάνει συναλλαγές κάτω από τη μεσαία γραμμή τάσης. Αυτές οι συνθήκες υποδεικνύουν ότι εάν επαναληφθεί η ενέργεια που παρατηρήθηκε τον περασμένο μήνα, το Shiba Inu θα βουτήξει στο κάτω άκρο του καναλιού στα 0,00000582 $.

Shiba Inu US dollar price chart

Αξίζει να σημειωθεί ότι το SHIB πρέπει να διατηρηθεί στα $ 0,00000582 σε περίπτωση φθοράς, καθώς το κλείσιμο κάτω από αυτόν τον κρίσιμο τοίχο ζήτησης θα μπορούσε να οδηγήσει σε διόρθωση 36%.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Ali Martinez

Article: https://cryptobriefing.com/dogecoin-shiba-inu-at-risk-of-steep-correction/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)