Το Cardano ($ ADA) ανακοινώνει νέο εκδότη Stablecoin, ο Hoskinson το ονομάζει Game-Changer

Το blockchain Cardano ($ ADA) προχωρά γρήγορα προς τη δημιουργία του δικού του αποκεντρωμένου οικοσυστήματος μετά την επιτυχή ενσωμάτωση smart contract μέσω του Alonzo hardfork. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης Cardano Summit 2021, ο ιδρυτής Τσαρλς Χόσκινσον ανακοίνωσε ότι η COTI θα είναι ο επίσημος εκδότης του stablecoin στο blockchain Cardano που θα εκδίδει σταθερά νομίσματα Djed.

Ο Hoskinson πιστεύει ότι το νέο είδος των σταθερών νομισμάτων Djed θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι stablecoin ειδικά σε μια εποχή που η ζήτηση βρίσκεται στο αποκορύφωμα και ο ρυθμιστικός έλεγχος είναι επίσης στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Χόσκινσον είπε,

«Το σταθερό Djed θα μπορούσε να αλλάξει τα παιχνίδια στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, ελκυστικό σε ένα εντελώς νέο κοινό σε μια εποχή που η βιομηχανία βιώνει ήδη αστρονομική ανάπτυξη. Το Djed συμμερίζεται τη δέσμευσή μας για επίσημη επαλήθευση, αποδεικνύοντας μια ισχυρή μέθοδο καταπολέμησης της αστάθειας των τιμών των αγορών κρυπτονομισμάτων. Η COTI υπήρξε μακροχρόνιος συνεργάτης του οικοσυστήματος Cardano, είναι υπέροχο να τους έχουμε μαζί με αυτό το νέο εγχείρημα ».

Τι είναι το Djed Stabelcoin;
Τα σταθερά νομίσματα Djed χρησιμοποιούν υποδομή και πρωτόκολλο βασισμένο σε DAG που είναι ιδιωτικό, προσιτό, κλιμακούμενο, χωρίς αποκλεισμούς, γρήγορο και βελτιστοποιημένο από χρηματοδότηση. Το πρωτόκολλο χρησιμοποιεί smart contract για τη διατήρηση σταθερού κατώτατου ορίου τιμών με σταθερό αποθεματικό. Επιτρέπει στους εμπόρους να κόβουν και να καίνε σταθερά νομίσματα για να διατηρήσουν ένα σταθερό σημείο τιμής για το token και χρησιμοποιεί το τέλος συναλλαγής για τη μεταφορά των λειτουργιών του δικτύου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου COTI, Shahaf Bar-Geffen, πιστεύει ότι η χρήση του πρωτοκόλλου DAG θα μπορούσε να τον βοηθήσει να αποκτήσει ένα νέο stablecoin στο Cardano που θα το προωθούσε στην τρέχουσα αγορά λόγω της αποκεντρωμένης φύσης, της επεκτασιμότητας και της ασφάλειας. Αυτός εξήγησε,

«Το οικοσύστημα του stablecoin έχει ωριμάσει εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια. Οι συμμετέχοντες στο blockchain χρησιμοποιούν σταθερά νομίσματα για να πραγματοποιούν καθημερινές συναλλαγές, επειδή επιτρέπουν την ανταλλαγή χρηματικής αξίας με απρόσκοπτο τρόπο, ανεξάρτητα από την τοποθεσία του αποστολέα και του παραλήπτη. Πιστεύω ότι η προσθήκη του σταθερού νομίσματος με βάση το Djed στο blockchain Cardano θα βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο διακανονισμού των συναλλαγών στην πλατφόρμα ».

Το $ ADA διατήρησε την τιμή του πάνω από $ 2,20 και φαίνεται ότι θα σπάσει το φράγμα των $ 2,30 καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων ανακάμπτει από την κινεζική απαγόρευση κρυπτονομισμάτων FUD. Το τρίτο μεγαλύτερο altcoin είχε ξεπεράσει ένα νέο ATH ύψους 3,10 δολαρίων εν όψει της βασικής αναβάθμισης του Alonzo, αλλά έκτοτε ο ανθεκτικός μήνας Σεπτεμβρίου κράτησε την τιμή του υπό έλεγχο.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Prashant Jha

Article: https://coingape.com/cardano-ada-announces-new-stablecoin-issuer-hoskinson-calls-it-game-changer/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)