Το ράλι των DeFi Tokens μετά την καταπολέμηση κρυπτονομισμάτων FUD της Κίνας

Το Πεκίνο που κουνά μια θυμωμένη γροθιά στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων δεν είναι κάτι καινούργιο. Συμβαίνει μερικές φορές κάθε χρόνο και τώρα οι αγορές έχουν γίνει αρκετά ώριμες και ανθεκτικές για να αποτινάξουν την καταιγίδα FUD που συνήθως ακολουθεί. Στις 24 Σεπτεμβρίου, η κεντρική τράπεζα της Κίνας το έκανε ξανά, απαγορεύοντας τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων για πολλοστή φορά.

Υπήρξε μια μικρή πτώση στη συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όταν έπεσε σύντομα κάτω από τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια, αλλά τα περιουσιακά στοιχεία ανακάμπτουν για να ξεκινήσουν την εβδομάδα και τα tokensπου σχετίζονται με το DeFi οδηγούν το πακέτο.

Το κινεζικό μέσο ενημέρωσης, Wu Blockchain, συσχέτισε τα δύο, δηλώνοντας ότι καθώς το καθεστώς καταστρέφει τα κεντρικά ανταλλακτήρια, τα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια βλέπουν μια αύξηση της δραστηριότητας από τους Κινέζους traders.

«Η αγορά ανέβηκε στα ύψη την τελευταία ώρα. Το ETH αυξήθηκε κατά 9% και επέστρεψε στα $ 3.000. Οι ενέργειες του κινέζικου ανταλλακτηρίου CEX ώθησαν τα κορυφαία DeFi projects να οδηγήσουν την άνοδο ».

Ένταση DeFi tokens
Σύμφωνα με την CoinGecko, το ανώτατο όριο αγοράς είναι σήμερα 4,8% την ημέρα, με εισφορά μετρητών άνω των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την ίδια ώρα χθες.

Πολλά από αυτά έχουν μπει σε DeFi tokens, συμπεριλαμβανομένου του Ethereum, το οποίο διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 3.130 $, αφού κέρδισε περισσότερο από 10% τις τελευταίες 24 ώρες.

Το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο κρυπτονομισμάτων στα κορυφαία 100 από την άποψη των κερδών είναι το DYDX το οποίο σημείωσε άνοδο 44% και έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 21,44 δολάρια τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Σεπτεμβρίου. Το DEX token καθοδηγήθηκε από την αύξηση της ζήτησης από traders στην Κίνα στην πλατφόρμα παραγώγων dYdX σύμφωνα με το Wu Blockchain.

Καθώς ανταλλακτήρια όπως η Huobi έχουν πλέον απαγορεύσει στους Κινέζους να εγγράφουν νέους λογαριασμούς, συρρέουν σε αποκεντρωμένες εναλλακτικές λύσεις όπως το dYdX. Ωστόσο, η τρέχουσα δυναμική καθοδηγείται από κίνητρα εκτροφής ρευστότητας και όχι από συναλλαγές – “Ο τρέχων τεράστιος όγκος συναλλαγών εξακολουθεί να προκαλείται από το farming και όχι από την πραγματική ζήτηση”.

Η άνοδος των συναλλαγών στο dYdX ήταν αρκετά μεγάλη για να ξεπεράσει τον ημερήσιο όγκο της Coinbase καθώς ξεπερνά τον όγκο των 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το Uniswap ξεπερνά τα $ 25
Το Uniswap DEX token, UNI, αυξάνεται επίσης αυτή τη στιγμή έχοντας κερδίσει 34% τις τελευταίες 24 ώρες στα 25 $. Αυτό καθιστά το UNI το δεύτερο μεγαλύτερο με κέρδος στο κρυπτονομισματικό top 100 αυτή τη στιγμή.

Το SUSHI token του SushiSwap βρίσκεται στην τρίτη στιγμή με 24ωρη αύξηση 23% και έφτασε τα 11,27 $ σύμφωνα με την CoinGecko. Άλλα DeFi tokens που απολαμβάνουν διψήφια κέρδη περιλαμβάνουν το Curve Finance (CRV), το Compound Finance (COMP), το Aave (AAVE) και το Synthetix (SNX).

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Martin Young

Article: https://beincrypto.com/defi-tokens-rally-china-crypto-crackdown-fud/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)