Το αμερικανικό Κογκρέσο θα ψηφίσει αυτήν την εβδομάδα το επίμαχο νομοσχέδιο για τις υποδομές

Το νομοσχέδιο για τις διμερείς υποδομές αξίας 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων θα τεθεί σε ψηφοφορία στις 30 Σεπτεμβρίου και η πρόεδρος της Βουλής είναι βέβαιος ότι θα περάσει.

Σε επιστολή που εξέδωσε το γραφείο της την Κυριακή, η Pelosi είπε ότι θα υπάρξουν 4 ημέρες συζήτησης πριν ψηφιστεί η νομοθεσία, η οποία θα βοηθήσει στη χρηματοδότηση δρόμων, γεφυρών, αεροδρομίων, σχολείων και άλλων κατασκευαστικών έργων, σύμφωνα με το Reuters.

«Αύριο, 27 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση για το Διμερές Πλαίσιο Υποδομών στον Όροφο του Σώματος και θα το ψηφίσουμε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία λήγει η άδεια επιφανειακών μεταφορών».

Κρυπτοεπιπτώσεις
Μέρος του λογαριασμού περιλαμβάνει μια πρόβλεψη που απαιτεί υποχρεωτική φορολογική αναφορά για κάθε οντότητα που συνδέεται χαλαρά με τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε από τη Βουλή στις αρχές Αυγούστου χρησιμοποιώντας τη λέξη «μεσίτης» για να περιγράψει οργανισμούς και εταιρείες όπως προγραμματιστές λογισμικού, επικυρωτές κόμβων, συνεργάτες, miners, κατασκευαστές υλικού και παρόχους πορτοφολιών.

Εάν περάσει με τη διατύπωση αμετάβλητη, αυτές οι οντότητες θα αναγκαστούν να αναφέρουν συναλλαγές στην Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων, η οποία στοχεύει στην επέκταση της φορολογίας κρυπτονομισμάτων για να συγκεντρώσει επιπλέον έσοδα 28 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αρκετοί γερουσιαστές, νομοθέτες και εκπρόσωποι, συμπεριλαμβανομένων των Anna Eshoo, Cynthia Lummis, Ron Wyden και Pat Toomey, έχουν ασκήσει πίεση στο Σώμα, υποστηρίζοντας ότι η ορολογία είναι πολύ ευρεία και θα μπορούσε να καταπνίξει την καινοτομία.

Σε μια επιστολή προς την Pelosi στις 12 Αυγούστου, η Δημοκρατική Εκπρόσωπος Anna Eshoo δήλωσε: “Στο αποκεντρωμένο σύστημα κρυπτονομισμάτων, αυτά τα άτομα και οι οντότητες δεν γνωρίζουν ποιοι είναι οι αγοραστές και οι πωλητές και δεν θα είναι σε θέση να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις του μεσίτη.”

Θα μπορούσε να υπάρξει ευρύτερος αντίκτυπος στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων των ΗΠΑ και μελλοντική καινοτομία blockchain εάν περάσει αυτό το νομοσχέδιο που απαιτεί από τρίτους προγραμματιστές να αναφέρονται στο IRS.

Μια άλλη καθυστέρηση είναι δυνατή
Ωστόσο, το νομοσχέδιο ενδέχεται να καθυστερήσει περαιτέρω, καθώς ορισμένοι νομοθέτες επιμένουν ότι θα πρέπει να αναβληθεί έως ότου ετοιμαστεί ένα μεγαλύτερο μέτρο. Ένα περαιτέρω νομοσχέδιο ύψους 3,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων κοινωνικής πρόνοιας και κλίματος έχει επίσης προγραμματιστεί για συζήτηση και ψηφοφορία.

Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ εξαντλείται μετά τα πρωτοφανή μέτρα τόνωσης της πανδημίας και η κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει αθέτηση εάν το Κογκρέσο δεν ενεργήσει.

Για το λόγο αυτό, είναι πιθανό ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί ανεξάρτητα από οποιαδήποτε αρνητική επίπτωση στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων ή πιθανή έξοδο τεχνολογικών εταιρειών από τις ΗΠΑ

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  

Article: https://cryptopotato.com/u-s-congress-to-vote-on-controversial-infrastructure-bill-this-week/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)