Οι Φάλαινες Bitcoin (BTC) ενδιαφέρονται λίγο για την απαγόρευση κρυπτονομισμάτων της Κίνας, η συσσώρευση αυξάνεται

Η αντίδραση των επενδυτών ήταν εμφανής καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων έπεσε αμέσως μετά την είδηση.

Αλλά φαίνεται ότι οι φάλαινες Bitcoin νοιάζονται λίγο για την πρόσφατη απαγόρευση της Κίνας. Από την ώρα του Τύπου, το Bitcoin (BTC) διαπραγματεύεται 4,5% σε τιμή 44,030 $ και ανώτατο όριο αγοράς 827 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι οι ισχυρές αγορές φαλαινών έχουν ανακτήσει σχεδόν το 80% της τελευταίας πτώσης στην αγορά.

Επικαλούμενος δεδομένα από το Santiment, ο αναλυτής κρυπτονομισμάτων Lark Davis ανέφερε ότι οι διευθύνσεις φαλαινών εκατομμυριούχων Bitcoin έχουν συσσωρευτεί απότομα σε αυτήν την πρόσφατη διόρθωση. Αυτές οι διευθύνσεις φάλαινας που έχουν 100-10K Bitcoins πρόσθεσαν 80.000 Bitcoins στο καλαθάκι τους.

Λοιπόν, δεν είναι η πρώτη φορά που η Κίνα χρησιμοποιεί τη μυϊκή της δύναμη για να κλείσει τα κρυπτονομίσματα. Προσπαθεί από το 2017, αλλά η αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να δυναμώνει κάθε φορά με μεγαλύτερη συμμετοχή επενδυτών. Ταυτόχρονα, δεν είναι μόνο οι φάλαινες Bitcoin που συσσωρεύονται σε μεγάλο αριθμό. Σύμφωνα με το Glassnode, η συσσώρευση Bitcoin συμβαίνει σε ομάδες.

Γνώμες εμπειρογνωμόνων για την απαγόρευση της Κίνας
Ο Wes Fulford, Διευθύνων Σύμβουλος στον επενδυτικό σύμβουλο Viridi Funds είπε ότι το Bitcoin έχει δείξει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο FUD της Κίνας σε σύγκριση με άλλα altcoins. Σε σημείωμά του την περασμένη Παρασκευή, ο Fulford είπε:

«Βλέπουμε τις αγορές κρυπτονομισμάτων να μειώνονται σε τιμή, ωστόσο, η αντίδραση είναι σημαντικά μικρότερη από τις προηγούμενες απαγορεύσεις καθώς η αγορά έχει ήδη τιμολογηθεί με τον κίνδυνο της Κίνας να απαγορεύσει τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων».

Σε ένα μήνυμα email στο Business Insider, ο Tim Frost, Διευθύνων Σύμβουλος της Yield App είπε ότι η κίνηση ήταν αρκετά αναμενόμενη. Καθώς η Κίνα συνεχίζει να πιέζει το ψηφιακό της γιουάν να το χρησιμοποιήσει, είναι πιο πιθανό να απαγορεύσει τη χρήση δημόσιων κρυπτονομισμάτων από κάθε άκρο. Σημείωσε ακόμη:

«Η Κίνα έχει κάνει τις προθέσεις της πολύ σαφείς: Όπως όλα τα αυταρχικά καθεστώτα, θέλει εξαιρετικά αυστηρό έλεγχο σε όλες τις χρηματοοικονομικές δραστηριότητες στη χώρα και θέλει μηδενικό ανταγωνισμό για το δικό της ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας.

Ευτυχώς δεν υπάρχει έλλειψη χωρών και δικαιοδοσιών που τώρα ασπάζονται το κρυπτονόμισμα. Έτσι, ενώ η απώλεια του πιο πολυπληθούς έθνους στον κόσμο είναι ένα πλήγμα, η μεγαλύτερη ζημιά είχε γίνει πριν από λίγο καιρό ».

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Bhushan Akolkar

Article: https://coingape.com/bitcoin-btc-whales-care-a-little-about-chinas-crypto-ban-accumulation-increases/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)