Η Coinbase θα ξεκινήσει άμεσες καταθέσεις μισθοδοσίας κρυπτονομισμάτων ή USD για τους Αμερικανούς πελάτες

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase ανακοίνωσε ένα σχέδιο για την ανάπτυξη μιας νέας δυνατότητας που θα επιτρέψει στους χρήστες των Ηνωμένων Πολιτειών να καταθέσουν τον μισθό τους απευθείας στους διαδικτυακούς τους λογαριασμούς.

Σε μια δημοσίευση ιστολογίου που δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, η Coinbase ανέφερε ότι η δυνατότητα που θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες θα επιτρέψει στους πελάτες να πραγματοποιήσουν άμεσες καταθέσεις για οποιοδήποτε ποσοστό του μισθού τους. Σύμφωνα με την Coinbase:

“Η άμεση κατάθεση έρχεται σύντομα: οι πελάτες θα μπορούν να καταθέτουν οποιοδήποτε ποσοστό του μισθού τους στον λογαριασμό τους Coinbase σε κρυπτονομίσματα ή USD”.

Το ανταλλακτήριο δηλώνει ότι οι χρήστες θα μπορούσαν επίσης να κρατήσουν τα χρήματά τους σε fiat ή να τα μεταφέρουν αμέσως σε προτιμώμενα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin με μηδενικό κόστος. Τα χρήματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ανταμοιβές κρυπτονομισμάτων ή δαπάνες για την κάρτα Coinbase.

Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι η επερχόμενη νέα λειτουργία υποκινείται από περισσότερους χρήστες που συναλλάσσονται στο ανταλλακτήριο μέσω δαπανών, κερδών, διαπραγμάτευσης και δανεισμού.

«Οι πελάτες μπορούν να πληρωθούν σε κρυπτονομίσματα ή σε δολάρια ΗΠΑ και μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε ποσοστό του μισθού τους για κατάθεση. Με άμεση κατάθεση, οι πελάτες μπορούν πιο εύκολα να έχουν πρόσβαση στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μας με κρυπτονομίσματα και να είναι έτοιμοι για οποιαδήποτε συναλλαγή ή αγορά », ανέφερε το ανταλλακτήριο.

Εξάλειψη των τραπεζών στην κατάθεση fiat
Η λειτουργία επιδιώκει επίσης να εξαλείψει την ανάγκη να βασίζονται σε τράπεζες οι πελάτες για την κατάθεση κεφαλαίων στους λογαριασμούς τους. Αυτό συμβαίνει αφού οι χρήστες του ανταλλακτηρίου παραπονέθηκαν ότι οι τακτικές μεταφορές από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς είναι κουραστικές και χρονοβόρες.

Η Coinbase σημείωσε ότι χτίζει επίσης την υποδομή που επιτρέπει στις εταιρείες να πληρώνουν τους εργαζόμενους τους σε κρυπτονομίσματα.

Οι χρήστες που θα επιλέξουν τη δυνατότητα θα μπορούν να δημιουργούν και να τροποποιούν άμεσες πληρωμές μέσω μερικών βημάτων στην εφαρμογή Coinbase. Η Coinbase μπορεί να ρυθμίσει μια αυτόματη κατανομή του μισθού ή να δώσει οδηγίες για να ενεργοποιήσει τις μη αυτόματες καταθέσεις μέσω του συστήματος μισθοδοσίας μιας εταιρείας.

Το ανταλλακτήριο συμμετέχει σε άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες fintech για να επιτρέψει στους χρήστες να καταθέσουν το μισθό τους. Η εφαρμογή PayPal και η Robinhood επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να καταθέτουν τους μισθούς τους απευθείας στην πλατφόρμα.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Justinas Baltrusaitis

Article: https://finbold.com/coinbase-to-launch-direct-crypto-or-usd-paycheck-deposits-for-u-s-customers/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)