Τώρα μπορείτε να πληρωθείτε σε bitcoin για να χρησιμοποιήσετε το Twitter

Το Twitter ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα επιτρέψει στους χρήστες να δίνουν φιλοδώρημα τους αγαπημένους τους δημιουργούς στο κοινωνικό δίκτυο χρησιμοποιώντας bitcoin.

Η εταιρεία εισήγαγε το tip ως δοκιμαστική λειτουργία τον Μάιο ως τρόπο πειραματισμού με το να βοηθά τους δημιουργούς να κερδίζουν πληρωμές από τους οπαδούς τους για το περιεχόμενο που δημοσιεύουν στο Twitter. Η εταιρεία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η λειτουργία Tips θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε όλους τους χρήστες Apple iOS αυτήν την εβδομάδα και θα είναι διαθέσιμη για χρήστες Android τις επόμενες εβδομάδες.

Προηγουμένως, οι χρήστες μπορούσαν να χρησιμοποιούν νομίσματα fiat χρησιμοποιώντας πιο παραδοσιακές υπηρεσίες πληρωμών, όπως η εφαρμογή της Square Cash app και το Venmo του PayPal. Το Twitter θα ενσωματώσει την υπηρεσία lighting wallet του bitcoin Strike, ώστε οι δημιουργοί να μπορούν να λαμβάνουν  bitcoin tips (bitcoin φιλοδώρημα). Η εταιρεία θα επιτρέψει επίσης στους χρήστες να προσθέσουν τη διεύθυνση bitcoin τους για να στείλουν και να λάβουν αυτά τα tips κρυπτονομισμάτων.

Το Twitter δεν λαμβάνει χρήματα που αποστέλλονται μέσω της λειτουργίας Tips.

Η ενσωμάτωση του bitcoin στο tip του Twitter δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο CEO Jack Dorsey είναι ένας από τους πιο δυνατούς υποστηρικτές του κρυπτονομίσματος.

Μόλις τους τελευταίους μήνες, ο Ντόρσεϊ έγραψε στο Twitter ότι προσπαθεί να κάνει εξόρυξη bitcoin. Είπε ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το bitcoin και είπε ακόμη ότι η ελπίδα του είναι ότι το bitcoin θα επιφέρει παγκόσμια ειρήνη.

Επιπλέον, το Twitter την Πέμπτη είπε ότι πειραματίζεται επίσης με μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να πιστοποιούν και να παρουσιάζουν τις συλλογές ψηφιακών στοιχείων NFT στο κοινωνικό δίκτυο. Η εταιρεία δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες ή λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το blockchain project, αλλά είπε ότι είναι ένας άλλος τρόπος για να υποστηρίξει τους δημιουργούς που κάνουν ψηφιακή τέχνη.

Εκτός από το blockchain, το Twitter ανακοίνωσε επίσης τα σχέδιά του να δημιουργήσει ένα ταμείο δημιουργών για χρήστες που φιλοξενούν αίθουσες ήχου Spaces, ως έναν τρόπο για να δοθούν κίνητρα σε περισσότερες ζωντανές εκδηλώσεις ήχου. Πέρυσι, η εταιρεία έκανε το ντεμπούτο του Spaces, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό όπου οι χρήστες μπορούν να ακούσουν και να συνομιλήσουν με άλλους σε εικονικά δωμάτια μόνο για ήχο. Η εταιρεία ελπίζει ότι το επερχόμενο ταμείο θα δώσει κίνητρα σε περισσότερους χρήστες να φιλοξενούν ζωντανές εκδηλώσεις ήχου στο Twitter.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Salvador Rodriguez

Article: https://www.cnbc.com/2021/09/23/you-can-now-get-paid-in-bitcoin-to-use-twitter.html?fbclid=IwAR2EP24fCDxlChHQxZ_XLtp9TK1a55YUPHov7VPj–Bqx9QMSxUnljmPdko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)