Το BiSwap ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο συνολικές συναλλαγές, ανέβηκε στα κορυφαία 5 DEX στο BSC

Σύστημα Referral τριών τύπων
Το BiSwap είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αποκεντρωμένα ανταλλακτηρια (DEX) στην έξυπνη αλυσίδα Binance (BSC) και κατέχει αυτή τη στιγμή τη 2η θέση στην κατάταξη DApps της BSC με $ 388.738.132 στο Total Value Locked (TVL).

Το BiSwap πέρασε επίσης ένα εντυπωσιακό ορόσημο με πάνω από 1 δισεκατομμύριο συνολικές συναλλαγές που ολοκληρώθηκαν στην πλατφόρμα. Η δημοτικότητα του DEX αυξάνεται σταθερά και είναι ενδεικτική σε αυτόν τον αριθμό.

Το Biswap στοχεύει να γίνει σημείο αναφοράς για τις πλατφόρμες DEX. Θέλουμε να υιοθετήσουμε τον μανδύα για να γίνουμε η κορυφαία πλατφόρμα DEX στην αγορά για token swaps. – Το BiSwap ανακοινώνει τον μακροπρόθεσμο στόχο του να είναι η κορυφαία πλατφόρμα DEX στην Επισκόπηση του Project.

Το BiSwap ξεκίνησε στις 24 Μαΐου 2021, με έλεγχο από την Certik, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ασφάλειας blockchain και αξιέπαινη βαθμολογία ασφαλείας 89. Οι έλεγχοι από αξιόπιστες εταιρείες ασφάλειας blockchain γίνονται γρήγορα μια αναγκαιότητα με την αυξανόμενη συχνότητα επιθέσεων από κακόβουλους παράγοντες.


Το BiSwap διαθέτει το πρώτο σύστημα παραπομπής τριών τύπων και το χαμηλότερο τέλος συναλλαγής πλατφόρμας στο 0,1%. Είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει την ανταλλαγή token BEP-20 στο δίκτυο BSC.

Δημιουργία Ολιστικού Οικοσυστήματος
Το BiSwap φιλοδοξεί να παρέχει στην κοινότητά του μια δίκαιη και καινοτόμο πλατφόρμα που προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ένας συγκρίσιμος ανταγωνιστής του BiSwap στο ίδιο δίκτυο είναι το PancakeSwap.

Μερικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν και στα δύο οικοσυστήματα είναι ο μηχανισμός burn, η κλήρωση και η ενσωμάτωση non-fungible tokens (NFT). Το PancakeSwap ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το λανσάρισμά του NFT θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου για να σηματοδοτήσει τον ένα χρόνο επετείου του.

Το αποτέλεσμα μιας πλατφόρμας που κυκλοφόρησε μόλις τον Μάιο του τρέχοντος έτους είναι εντυπωσιακό. Αν και όσον αφορά το TVL, το BiSwap είναι πολύ πίσω. Έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί ως εναλλακτική λύση στο PancakeSwap, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις λίγων μηνών.

Κατά τη στιγμή της γραφής, το PancakeSwap έχει TVL 9,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το TVL του BiSwap είναι μόνο το 3% αυτού του συνόλου. Η πλατφόρμα BiSwap τροφοδοτείται από το φυσικό της token $ BSW και τώρα διαπραγματεύεται στα $ 0,69. Το token του PancakeSwap, CAKE, κυμαίνεται γύρω στα $ 20 σε αξία.

 

Ένα πολλά υποσχόμενο Project
Το BiSwap έχει επιτύχει πολλά ορόσημα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό συμβάλλει κυρίως από την εκτίναξη της ανάπτυξης της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi). Η ομάδα πίσω από το BiSwap έχει δείξει ότι έχει ένα σχέδιο στο οποίο εργάζεται εκτενώς. Εναλλακτικά, μια ματιά στον πλησιέστερο ανταγωνιστή θα έδινε επίσης κάποια υπόδειξη για ελιγμούς μπροστά.

Υπάρχουν μερικές λίστες ελέγχου που έχει ικανοποιήσει το BiSwap. Διαθέτει ένα ασφαλιστικό ταμείο για τους χρήστες του, γνωστό ως BiSwap SAFU. Η ασφάλιση λειτουργεί ως ταμείο έκτακτης ανάγκης που προορίζεται για την προστασία των χρηστών της σε περίπτωση που συμβεί κάποιο δυσάρεστο περιστατικό. Το 1% όλων των εκκρεμών token διατίθεται για αυτήν τη χρήση.

Η δεύτερη πρωτοβουλία που υλοποίησε η ομάδα είναι ένα πρόγραμμα bug bounty. Ένα σύστημα κινήτρων που επιβραβεύει τους χρήστες για τη λήψη ενεργών μέτρων για την πρόληψη των εκμεταλλεύσεων είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους βελτίωσης της ασφάλειας.

O Δρόμος Μπροστά
Ένα οικοσύστημα DeFi εξελίσσεται και αναπτύσσει νέα πρότυπα και σημεία αναφοράς. Η αρχή ήταν πολλά υποσχόμενη και το BiSwap πέτυχε τα σωστά αποτελέσματα. Πλατφόρμες όπως το BiSwap θα δοκιμάζονται ξανά και ξανά από κακόβουλους παράγοντες σε αυτόν τον χώρο. Επομένως, τα ενεργά προληπτικά μέτρα από την ομάδα είναι καθοριστικά για την επιτυχία της πλατφόρμας.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Chung Yee

Article: https://www.bsc.news/post/biswap-surpasses-1-billion-total-transactions-jumps-to-top-5-dex-on-bsc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)