Είναι «εξαιρετικά σημαντικό» για το Dogecoin να το διορθώσει αυτό για υιοθεσία

Η τρέχουσα αστάθεια της αγοράς δεν ήταν ευγενική με το Dogecoin, με το δημοφιλές νόμισμα meme να πέφτει κατά πολύ από τις συγκεντρώσεις που τροφοδοτούνται από διαφημίσεις πριν από μερικούς μήνες. Στην πραγματικότητα, κατά τη στιγμή της σύνταξης του άρθρου, η αξία του DOGE είχε μειωθεί σχεδόν κατά 30% από τα μέσα Αυγούστου.

Παρ ‘όλα αυτά, πολλοί στην κοινότητα DOGE, συμπεριλαμβανομένου του #dogefather Elon Musk, προσπαθούν να βάλουν το κρυπτονομισματικό περιουσιακό στοιχείο για υιοθεσία. Αλίμονο, φαίνεται να υπάρχει ένα πρόβλημα που εξακολουθεί να νοσεί στο οικοσύστημά του.

Προς το παρόν, η κοινότητα DOGE επικεντρώνεται στην προετοιμασία του κρυπτονομίσματος για υιοθέτηση μεγάλης κλίμακας. Ωστόσο, τα τέλη συναλλαγών του εξακολουθούν να απαιτούν σημαντική διόρθωση. Αυτή η επείγουσα κατάσταση αναφέρθηκε πρόσφατα από τον #Dogefather αφού ο διευθύνων σύμβουλος της AMC ρώτησε για την αποδοχή του Dogecoin στο Twitter.

Καθώς το Dogecoin έλαβε άνευ προηγουμένου υποστήριξη από τους χρήστες του Twitter, ο διευθύνων σύμβουλος Adam Aron έγραψε στο Twitter,

Λιγότερο από μία εβδομάδα πριν, η Robinhood ανακοίνωσε υπηρεσίες πορτοφολιού για κρυπτονομίσματα – Ένα τεράστιο αναπτυξιακό βήμα για το Dogecoin και άλλους στη λίστα των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων.

Ο χρόνος για το ίδιο ήταν ιδιαίτερα κρίσιμος. Ειδικά δεδομένου ότι όσον αφορά το ήμισυ όλων των πωλήσεων που βασίζονται σε συναλλαγές το δεύτερο τρίμηνο μέσω crypto, το 62% των εσόδων προήλθε από την DOGE.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η προαναφερθείσα ανάπτυξη και τα οδοφράγματα σύντομα τράβηξαν τα βλέμματα του Musk, με τον CEO της Tesla να κάνει σύντομα tweet,

Τον Αύγουστο, το δίκτυο Dogecoin κυκλοφόρησε μια ενημέρωση 1.14.4 για τους κόμβους του. Σύμφωνα με το GitHub, αυτή η ενημέρωση θα βοηθήσει το δίκτυο να μειώσει τα τέλη. Ωστόσο, δεδομένου του περιορισμένου αριθμού κόμβων, επί του παρόντος, ο αντίκτυπος της ενημέρωσης δεν έχει γίνει αισθητός στα τέλη συναλλαγής.

Το δίκτυο ελπίζει ότι μόλις ένα μεγαλύτερο ποσοστό κόμβων εκτελεί τους πρόσφατα ενημερωμένους κόμβους, θα παρέχει στο δίκτυο μεγαλύτερη ασφάλεια και μειωμένα τέλη συναλλαγών.

Παρ ‘όλα αυτά, το Dogecoin μπορεί να χρειαστεί να επικεντρωθεί στην επέκταση των περιπτώσεων χρήσης του μαζί με τη μείωση των τελών. Ειδικά αφού η αξία του altcoin είχε πέσει από την κορυφή των 0,7605 δολαρίων στα 0,2248 δολάρια, την ώρα του τύπου.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  

Article: https://ambcrypto.com/it-is-super-important-for-dogecoin-to-fix-this-for-adoption/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)