Η Sommelier συνεργάζεται με την Mysten Labs για να λανσάρει Cosmos smart contracts

Το Sommelier, ένα πρωτόκολλο συν-επεξεργασίας στο Ethereum Virtual Machine, ή EVM, ανακοίνωσε μια συνεργασία έρευνας και ανάπτυξης με την Mysten Labs για την αύξηση των ταχυτήτων συναλλαγών ρευστότητας και την έναρξη εφαρμογών smart contracts στο blockchain Cosmos την Τρίτη.

Το Sommelier ιδρύθηκε το 2020 από τον Zaki Manian, βασικό προγραμματιστή στο πρωτόκολλο Cosmos, είναι ένα πρωτόκολλο δοκιμαστικού δικτύου που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αυτοματοποιημένες οικονομικές συναλλαγές επιχειρησιακής ποιότητας, όπως οριακές παραγγελίες, παραγγελίες κατά παρτίδες και αναπροσαρμογή χαρτοφυλακίου σε αποκεντρωμένη χρηματοδότηση ή DeFi, traders και παροχείς ρευστότητας ή LP.

Το blockchain, το οποίο συνδυάζει το επίπεδο συναίνεσης Tendermint, το Cosmos Stargate SDK και τη γέφυρα Ethereum διπλής κατεύθυνσης, θα συνεργαστεί με το Mysten για την εφαρμογή έξυπνου προγραμματισμού συμβάσεων Move για την παροχή ολόκληρου του οικοσυστήματος των προγραμματιστών του Cosmos, καθώς και εκείνων στη Ethereum Gravity Bridge, με δυνατότητες smart contracts.

Η Mysten Labs είναι μια πλατφόρμα υποδομής Web 3.0 που ιδρύθηκε φέτος από την ομάδα μηχανικών crypto προγραμμάτων που είναι υπεύθυνοι για την αρχιτεκτονική blockchain της πλατφόρμας κρυπτοπληρωμών του Facebook Diem και του αντίστοιχου πορτοφολιού για κινητά Novi.

Η εμπειρία του Mysten στον τομέα θα υποστηρίξει την κλιμάκωση του blockchain Sommelier σε 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο ή TPS.

Ο συνιδρυτής της Sommelier Zaki Manian σχολίασε τον θετικό αντίκτυπο της συνεργασίας:

«Αυτό που κάνουμε με αυτήν τη συνεργασία ολοκληρώνει το έργο της απελευθέρωσης της δυνατότητας της Tendermint να είναι το γρηγορότερο δίκτυο blockchain σε περιβάλλοντα κλάσης κέντρων δεδομένων.
Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την καλύτερη τεχνογνωσία από την πρώην ομάδα του Facebook με κορυφαία κρυπτογραφία και κατανεμημένους μηχανικούς υπολογιστών που έφεραν στη ζωή τον Diem και τον Novi ».

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Tom Farren

Article: https://cointelegraph.com/news/sommelier-partners-with-mysten-labs-to-launch-cosmos-smart-contracts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)