Η εφαρμογή Kraken δέχεται τώρα το Google Pay και το Apple Pay

Το Kraken είναι σήμερα ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Οι διεπαφές ιστού και εφαρμογών παρέχουν στους χρήστες έναν εύχρηστο τρόπο αγοράς, πώλησης, trading και αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων. To ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων διαθέτει επί του παρόντος μερικούς τρόπους αγοράς κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα της, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Τώρα, το Kraken πρόσθεσε δύο ακόμη τρόπους για να αγοράσουν οι χρήστες του κρυπτονομίσματα στην εφαρμογή.

Το Kraken προσθέτει το Google και το Apple Pay
Μια πρόσφατη ανάρτηση στο ιστολόγιο του Kraken ανακοίνωσε την προσθήκη δύο νέων επιλογών πληρωμών στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων. Αυτό έρχεται σε μια εποχή όπου οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων αναζητούν νέους τρόπους να πληρώσουν για τις επενδύσεις τους. Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων ανακοίνωσε ότι τώρα προσθέτει την επιλογή αγοράς κρυπτονομισμάτων με το Google Pay και το Apple Pay. Δύο τρόποι πληρωμών που αυξάνονται σε δημοτικότητα μεταξύ των χρηστών τα τελευταία χρόνια.

Τόσο το Apple Pay όσο και το Google Pay θα συνδεθούν αυτόματα με την εφαρμογή Kraken στη συσκευή. Ενεργοποίηση εύκολης πρόσβασης στην πληρωμή με crypto, η οποία μπορεί να γίνει σε λίγα δευτερόλεπτα στην εφαρμογή. Οι νέες μέθοδοι πληρωμής απαιτούν ελάχιστη αγορά 10 $ όταν πληρώνετε μαζί τους. Και η μέγιστη αγορά προς το παρόν είναι 7.500 $ για κάθε τρόπο πληρωμής σε κυλιόμενη περίοδο 7 ημερών.

Αυτές οι νέες προσθήκες θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους χρήστες να αγοράσουν κρυπτονομίσματα. Και οι νέοι επενδυτές στην αγορά δεν χρειάζεται να περάσουν από μια περίπλοκη διαδικασία για να αγοράσουν το πρώτο τους κρυπτονόμισμα.

«Με την προσθήκη του Apple Pay και του Google Pay, κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά, διευκολύνοντας τα κρυπτονομίσματα να γίνουν μέρος της καθημερινής σας εμπειρίας.»

Ευκολότεροι τρόποι αγοράς Crypto
Το Kraken δεν είναι το μόνο που προσθέτει καινοτόμους τρόπους πληρωμής στην πλατφόρμα του. Πριν από περίπου ένα μήνα, η Coinbase ανακοίνωσε ότι προσθέτει την επιλογή αγοράς κρυπτονομισμάτων στο ανταλλακτήριο χρησιμοποιώντας το Apple Pay. Η δυνατότητα Google Pay προστέθηκε στην πλατφόρμα αργότερα, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν εύκολα κρυπτονομίσματα στο ανταλλακτήριο.

Ο γίγαντας πληρωμών PayPal, στις αρχές του έτους, είχε αναπτύξει υποστήριξη κρυπτονομισμάτων για τους πελάτες τους στις ΗΠΑ. Τον Αύγουστο του 2021 η πλατφόρμα πληρωμών επέκτεινε την προσφορά κρυπτονομισμάτων της στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράζουν, να πωλούν και να αποθηκεύουν κρυπτονομίσματα στην εφαρμογή.

Σε μια κίνηση που αιφνιδίασε την αγορά, το Ταχυδρομείο του Ηνωμένου Βασιλείου έκανε επίσης μια βουτιά στα κρυπτονομίσματα. Πριν από δύο εβδομάδες, οι χρήστες της εφαρμογής του EasyID μπορούν τώρα να αγοράσουν απευθείας κρυπτονομίσματα από τα γερμανικα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων Swarm Markets.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Best Owie

Article: https://bitcoinist.com/kraken-app-now-accepts-google-pay-and-apple-pay/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)