Τι είναι το Bit2Me Token (B2M);

Το crypto οικοσύστημα αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα με ενδιαφέρουσες προτάσεις και μία από αυτές είναι ακριβώς το Bit2Me Token (B2M). Αυτό το token δημιουργήθηκε από την Bit2Me, μια κορυφαία εταιρεία στην Ισπανία με περισσότερα από 7 χρόνια εμπειρίας στον τομέα. Η δημιουργία του έχει ως κύριο στόχο την προώθηση μιας σειράς μοναδικών πλεονεκτημάτων στους χρήστες αυτής της πλατφόρμας συναλλαγών. Αυτά τα οφέλη περνούν από την κατασκευή εργαλείων μετοχών, κρυπτονομισματικών δανείων και ανταμοιβών για τη χρήση των διαφορετικών υπηρεσιών που βρίσκονται στο Bit2Me Suite.

Προέλευση του Bit2Me Token
Το Bit2Me ιδρύθηκε το 2014, από τους Leif Ferreira και Andrei Manuel Costache, δύο οραματιστές που ξεκίνησαν αυτήν την ιδέα με σταθερό στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε κρυπτονομίσματα σε όλα τα άτομα που ενδιαφέρονται για αυτά στην Ισπανία και την Ευρώπη. Το κοινό όραμα σε αυτό το έργο τους ώθησε να δημιουργήσουν ένα εργαλείο για πρόσβαση σε έναν ανοιχτό, διαφανή και αποκεντρωμένο χρηματοπιστωτικό κόσμο όπως ήταν το Bitcoin εκείνη την εποχή, το οποίο είχε αρχίσει να δείχνει ξεκάθαρα σημάδια της ισχυρής οικονομικής του ανόδου. Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο σωστοί, πράγμα που οδήγησε στην ιδέα τους να μεγαλώσει, να γίνει τώρα η μεγαλύτερη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων στην Ισπανία και με σημαντική παρουσία στην Ευρώπη.

Η πορεία έκτοτε τους οδήγησε στην καινοτομία και τη δημιουργία διαφορετικών χώρων που επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους στον κόσμο των crypto. Μια καινοτομία που τους οδήγησε στη δημιουργία συστήματος αγοράς και πώλησης κρυπτονομισμάτων σε μετρητά χάρη στην υπηρεσία Tikebit, η οποία διαθέτει περισσότερους από 250 πόντους σε όλη τη χώρα. Επιπλέον, ένα σύστημα ανάληψης κρυπτονομισμάτων απευθείας σε μετρητά από ΑΤΜ με χρήση Halcash, το οποίο επέτρεψε την ανάληψη των χρημάτων σε περισσότερα από 10 χιλιάδες ΑΤΜ σε όλη την Ευρώπη.

Αναπτύσσεται και βελτιώνεται ανά πάσα στιγμή
Αλλά η άφιξη του χειμώνα κρυπτονομισμάτων το 2017, ήταν μια δύσκολη στιγμή κατά την οποία πολλές εταιρείες έκλεισαν, ωστόσο, το στοίχημα στον κόσμο των crypto του Bit2Me συνεχίστηκε και ισχυρότερο από ποτέ. Αυτό οδήγησε την εταιρεία να διαφοροποιήσει τις υπηρεσίες της δημιουργώντας:

 • Πορτοφόλι Bit2Me, ένα πορτοφόλι με γρήγορες επιλογές ανταλλαγής και πληρωμές μεταξύ πορτοφολιών χωρίς προμήθειες. Το εν λόγω πορτοφόλι έχει επί του παρόντος περισσότερους από 250 χιλιάδες χρήστες, σε 100 διαφορετικές χώρες και 13 εκατομμύρια εγγεγραμμένα πορτοφόλια.
 • Bit2Me OTC, ανταλλακτήριο τύπου Over the Counter. Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει την ιδιωτική αγορά και πώληση μεγάλων ποσοτήτων crypto.
 • Η υπηρεσία Bit2Me Commerce, η οποία είναι μια υπηρεσία πύλης πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο που σας επιτρέπει να ενσωματώνετε πληρωμές σε κρυπτονομίσματα στο εικονικό σας κατάστημα με απλό τρόπο.
 • Bit2Me Custody, μια υπηρεσία φύλαξης κρυπτονομισμάτων υψηλής ασφάλειας.
 • Bit2Me Pay, ένα σύστημα πληρωμών πολλαπλής πλατφόρμας που υποστηρίζει μικροπληρωμές και είναι στιγμιαίο.
 • Η πλατφόρμα συναλλαγών Bit2Me Trade, η οποία επιτρέπει επαγγελματικές συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο.
 • Bit2Me Academy, μια υπηρεσία διδασκαλίας και εκμάθησης του κρυπτού σύμπαντος που χρησιμοποιείτε και απολαμβάνετε αυτή τη στιγμή, όπως και περισσότεροι από 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι.

Όλη αυτή η δουλειά οδήγησε το Bit2Me να αναγνωριστεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ως μία από τις εταιρείες με τη μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο κρυπτογράφησης.

Η άφιξη του Bit2Me Token (B2M) στο Bit2Me Suite
Η άφιξη του έτους 2020 δεν ήταν διαφορετική, αφού αυτή η στιγμή ήταν καθοριστική με την παρουσίαση του Bit2Me Suite και εκεί ξεκινά η ανάπτυξη του Bit2Me Token. Ο στόχος αυτού του token είναι να χρησιμεύσει ως χρηματοδότηση για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και την επέκταση της εταιρείας πέρα από την Ευρώπη, με στόχο τη Λατινική Αμερική και την Αφρική.

Επιπλέον, η έκδοση του token θα επιτρέψει επίσης την ενεργοποίηση νέων προϊόντων ως πλατφόρμα για δάνεια μετοχών και crypto που θα επιτρέψουν ένα αποκεντρωμένο χρηματοδοτικό περιβάλλον που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους όσους συμμετέχουν. Αυτό θα είναι δυνατό επειδή το Bit2Me Token θα είναι ένα ERC-20 token του δικτύου Ethereum (ETH), το οποίο μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με υπηρεσίες όπως το Uniswap μεταξύ άλλων.

Σκοπός του B2M Token
Ο κύριος στόχος του B2M token είναι να προωθήσει την ανάπτυξη του Bit2Me και τις λύσεις του, ενώ προσφέρει κίνητρα στους επενδυτές του να συμμετάσχουν στο εν λόγω οικοσύστημα. Η κεντρική ιδέα του Bit2Me από την έναρξή του είναι να κλείσει το χάσμα μεταξύ του παραδοσιακού χρηματοπιστωτικού κόσμου και του νέου χρηματοπιστωτικού κόσμου των κρυπτονομισμάτων, κατανοώντας ότι τα κρυπτονομίσματα είναι μια καλύτερη μορφή χρήματος και ότι η προώθηση και υιοθέτησή τους παγκοσμίως, περιλαμβάνει την επίτευξη περισσότερων και περισσότερους ανθρώπους, το οποίο ξεκινά με το παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα στο οποίο έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι.

Για να επιτευχθεί αυτό, το Bit2Me επιδιώκει να αποκτήσει μια τραπεζική άδεια που του επιτρέπει να λειτουργεί με μεγαλύτερη ελευθερία και ασφάλεια, παρέχοντας έτσι νέες ευκαιρίες στους χρήστες του. Επιπλέον, το Bit2Me επιδιώκει να επεκταθεί περαιτέρω στην ΕΕ, το Latam και την Αφρική, κάτι που θα επιτρέψει σε εκατομμύρια ανθρώπους να ενταχθούν στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Με αυτόν τον τρόπο, ο στόχος του Bit2Me με αυτό το token είναι:

 • Να αποκτήσει την απαραίτητη χρηματοδότηση για τα σχέδιά επέκτασης.
 • Να ξεκινήσει με την ανάπτυξη των νέων υπηρεσιών, όπως περιγράφεται στο χάρτη πορείας της εταιρείας.
 • Να επιτρέψει στους επενδυτές να έχουν ένα εργαλείο που παρέχει οφέλη όχι μόνο για τη χρήση της πλατφόρμας Bit2Me, αλλά και για επενδύσεις και στοιχηματισμό σε αυτό.

Στην πραγματικότητα, ο οδικός της χάρτης δείχνει τα projects που θα οδηγηθούν από αυτό το token, καθώς και τις επιτυχημένες launch της μέχρι τώρα, με απώτερο στόχο να δημιουργήσει ένα ολοένα και αποκεντρωμένο οικοσύστημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κόσμου.

Διανομή tokens
Τώρα, ένα μέρος της επιτυχίας της κυκλοφορίας των tokens είναι να έχουν σαφείς κανόνες διανομής των token. Σε αυτή την περίπτωση, το Bit2Me δημιούργησε το Bit2Me Token (B2M) με μέγιστη έκδοση 5 δισεκατομμύρια tokens, ακολουθώντας το πρότυπο ERC-20 του Ethereum. Αυτά τα tokens θα διανεμηθούν ως εξής:

Πρώτη φάση: ιδιωτική προσφορά
Σε αυτή την πρώτη φάση, το Bit2Me μπορεί να πάρει έως και το 10% του συνόλου των tokens (500 εκατομμύρια tokens), για να πωληθεί σε ιδιώτες επενδυτές. Αυτή η ιδιωτική πώληση πραγματοποιήθηκε από τις 8 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2021, με απόλυτη επιτυχία.

Δεύτερη Φάση: δημόσια προσφορά
Η δεύτερη φάση συνίσταται στη δημόσια προσφορά του token, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε τρεις πωλήσεις, στην οποία θα προσφερθεί έως και το 25% των token που θα δημιουργηθούν.

Εκτός από αυτήν τη διανομή, τα token θα διανεμηθούν με τον ακόλουθο τύπο:

 • Εξοπλισμός, με το 10% της παροχής και που μπορεί να ξεκλειδωθεί από 6 έως 24 μήνες.
 • Συνεργάτες τεχνολογίας, με το 8% της προσφοράς token και που στοχεύει στη δημιουργία κινήτρων για traders και συνεργάτες τεχνολογίας.
 • Ε & Α (Ecosystem Development), με το 7% της έκδοσης του token, προκειμένου να δοθεί κίνητρο στην ανάπτυξη του token, να δημιουργηθούν νέες ενοποιήσεις και να βελτιωθεί η πλατφόρμα.
 • Σύμβουλοι, με ποσοστό 8% που θα συνεργαστεί με βασικούς στρατηγικούς συμβούλους με βαθιά γνώση και εμπειρία στον κλάδο. Η περίοδος κλειδώματος που καθιστά αδύνατη την πώληση κυμαίνεται από 1 έως 12 μήνες.
 • Airdrops, το Bit2me θα διατηρήσει το 2% της συνολικής προσφοράς για να πραγματοποιήσει Airdrops προώθηση νέων προϊόντων και θήκες χρήσης του token.
 • Αποθεματικό πλατφόρμας, θα διατηρήσει το 30% του συνόλου της προσφοράς για να διατηρήσει την υγιή δράση της αγοράς στο B2M token και να προσφέρει ευελιξία στα πρώτα στάδια της σουίτας. Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση τεχνικού προβλήματος ή παραβίασης ασφαλείας που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια κεφαλαίων, το αποθεματικό θα χρησιμοποιηθεί για αποζημίωση των επηρεαζόμενων χρηστών.

Λειτουργίες token και πλατφόρμας
Staking Rewards
Μια από τις κύριες λειτουργίες του B2M token θα είναι να επιτρέπει τη λήψη ανταμοιβών για τη χρήση της πλατφόρμας και των υπηρεσιών Bit2Me. Μεταξύ αυτών των ανταμοιβών μπορούμε να αναφέρουμε:

 • Interests: η χρήση της πλατφόρμας δανείου Bit2Me μπορεί να δώσει ένα πλεονέκτημα στους χρήστες εάν θέλουν να δανείσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε αντάλλαγμα για να λάβουν τις αποδόσεις τους σε B2M token.
 • Επιστροφές χρημάτων για χρήση της κάρτας Bit2Me, που θα επιτρέψει στους χρήστες που κάνουν αγορές με την κάρτα BCard να λάβουν επιστροφή χρημάτων στο τέλος του μήνα ενός ποσοστού της αγοράς. Αυτό το ποσοστό θα είναι υψηλότερο για εκείνους που έχουν token στο υπόλοιπό τους και θέλουν να λάβουν αυτήν την επιστροφή χρημάτων με τη μορφή token.

Διακυβέρνηση πάνω στο token
Το Bit2Me είναι μια πλατφόρμα φύλαξης, επομένως ο έλεγχος του token βρίσκεται στα χέρια της εταιρείας. Ωστόσο, στο Bit2Me καταλαβαίνουμε ότι η αποκέντρωση είναι κάτι επιθυμητό και στοχεύει σε αυτόν τον στόχο, το Bit2Me μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετες λειτουργίες πάνω από το B2M token, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να ψηφίσουν για μελλοντικές λειτουργίες που θα προσφέρονται στη σουίτα, συμπεριλαμβανομένων:

 • Λίστα νέων κρυπτονομισμάτων
 • Να προσθέσει εμπόρους στην αγορά και επιστρέψει τις χρεωστικές κάρτες
 • Υποστηριζόμενα πρωτόκολλα
 • Άρθρα της Ακαδημίας και ζωντανές συνεντεύξεις
 • Ενσωμάτωση συστημάτων που επιτρέπουν τη λήψη αποδόσεων από ορισμένα στοιχεία κρυπτονομισμάτων (staking)

 

Πρόθεσή του B2M είναι να αναπτύξει αυτό το οικοσύστημα έτσι ώστε όλοι να μπορούν να έχουν ενεργή συμμετοχή σε αυτό.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://academy.bit2me.com/en/what-is-bit2me-token-b2m/?fbclid=IwAR3uLVHGaKWeIDpxGUjRoKcqsp7EtT4N-KmN_x1m_UtCmVuh9MeWjJJ0aic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)