Διαμαντένια χέρια: Οι υπόλοιπες φάλαινες Bitcoin συνεχίζουν να αγοράζουν τα dips

Οι υπόλοιπες φάλαινες Bitcoin δείχνουν διαμαντένια χέρια καθώς αγοράζουν περισσότερα dips
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση Arcane Research, οι φάλαινες BTC συνεχίζουν να συσσωρεύονται παρά τον συνολικό αριθμό που μειώθηκε τους τελευταίους μήνες.

Συνήθως, “φάλαινα” είναι οποιοδήποτε πορτοφόλι Bitcoin που έχει πάνω από 1000 BTC (περίπου 42,5 εκατομμύρια δολάρια με την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία).

Ακολουθεί ένα γράφημα που δείχνει την τάση στον αριθμό των διευθύνσεων φαλαινών έναντι του συνολικού ποσού του BTC που κατέχουν αυτές οι διευθύνσεις:

Bitcoin Whales

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για αυτούς τους δύο δείκτες Bitcoin. Στις 8 Φεβρουαρίου σημειώθηκε το ιστορικό υψηλό (ATH) για τον αριθμό των διευθύνσεων φαλαινών, αλλά έκτοτε, η τιμή της μετρικής έχει μειωθεί κατά 15%.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συνολική αξία που διατηρήθηκε σε αυτές τις διευθύνσεις μειώθηκε επίσης προς τα κάτω καθώς μειώθηκε ο αριθμός των φαλαινών. Ωστόσο, η τάση αντιστράφηκε γρήγορα τον Μάρτιο και η αξία αυτών των πορτοφολιών έχει αυξηθεί μόνο από τότε.

Παρά τον αριθμό των διευθύνσεων που παρουσιάζουν σταθερή πτωτική τάση, η τιμή που διατηρούν οι υπόλοιπες φάλαινες είναι μόνο 1% μικρότερη από την ATH.

Τι μπορεί να προτείνει αυτή η τάση;
Εάν εξετάσετε το γράφημα από πριν, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι δείκτες φάλαινας χτύπησαν τα ATH τους κατά την έναρξη του bull run του Bitcoin το 2021.

Μια απότομη ανοδική τάση τον Ιανουάριο οδήγησε τις μετρήσεις σε αυτές τις τιμές και μια παρόμοια απότομη πτωτική τάση έφερε τις τιμές πίσω στις τιμές του Δεκεμβρίου 2020 έως τον Μάρτιο.

Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες από τις νέες φάλαινες βρίσκονταν σε αυτό για βραχυπρόθεσμο ορίζοντα και μόλις έβγαλαν αρκετά κέρδη, έριξαν το νόμισμα.

Οι υπόλοιπες φάλαινες, ωστόσο, αποτελούνταν από κυρίως ισχυρά χέρια που συνέχιζαν να συσσωρεύονται όπως φαίνεται από τη σημερινή συνολική αξία της φάλαινας, η οποία θέτει το μέσο ποσό Bitcoin σε κάθε πορτοφόλι να είναι 3722, αύξηση από την τιμή 3236 τον Φεβρουάριο.

Κατά τη στιγμή της γραφής, η τιμή του Bitcoin κυμαίνεται γύρω στα $ 42,5k, μειωμένη κατά 9% τις τελευταίες 7 ημέρες. Τον τελευταίο μήνα, το κρυπτονόμισμα μειώθηκε κατά 12% σε αξία.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει την τάση στην τιμή του νομίσματος τις τελευταίες πέντε ημέρες:

Bitcoin Price Chart

Το Bitcoin έπεσε απότομα στα $ 40k χθες, αφού κορυφώθηκε κοντά στα $ 49k μόλις λίγες μέρες πίσω. Το νόμισμα έκτοτε σημείωσε κάποια ανάκαμψη, αλλά δεν υπήρξε ακόμη σταθερή ανοδική τάση.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Hououin Kyouma

Article: https://bitcoinist.com/diamond-hands-remaining-bitcoin-whales-keep-on-buying-the-dips/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)