Το Polkadot, το Avalanche και δύο επιπλέον Altcoins είναι τα κορυφαία περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων που πρέπει να παρακολουθήσετε, λέει ο Trader Jason Pizzino

Ο Crypto strategist και trader Jason Pizzino λέει ότι παρακολουθεί στενά τα Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX) και δύο ακόμη περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων καθώς οι αγορές altcoin συνεχίζουν να αναβοσβήνουν σημάδια δύναμης.

Σε μια νέα συνεδρία στρατηγικής, ο Pizzino λέει στους 210.000 συνδρομητές του στο YouTube ότι αναμένει ότι το διαλειτουργικό blockchain Polkadot θα συνεχίσει να αυξάνεται στα 50 $ μετά από μια σύντομη περίοδο ψύξης.

«Ένα, θέλουμε να δούμε ενοποίηση για την άνοδο ή δύο, πίσω [στα $ 28], ενοποίηση και, στη συνέχεια, την άνοδο. Είναι οι επιλογές που αναζητώ για ένα θετικό αποτέλεσμα για ένα DOT trading. “

Εξετάζοντας την έξυπνη πλατφόρμα συμβολαίου Avalanche, ο Pizzino λέει ότι περιμένει να ενοποιηθεί ο AVAX πριν ξεκινήσει το επόμενο σκέλος.

«Εάν φτάσουμε τη διόρθωση χαμηλότερα σε προηγούμενες ζώνες ($ 45), αυτό σημαίνει απλώς ότι θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο σε μια περίοδο ενοποίησης για να μπορέσουμε να απογειωθούμε ξανά … Θέλετε να δείτε την ενοποίηση πριν από την επόμενη κίνηση. Μπείτε σε αυτό το ξεμπλοκάρισμα. Αυτό είναι ένα κρυπτονόμισμα με ισχυρότερη εμφάνιση ».

Επόμενο είναι το Cosmos (ATOM), ένα κρυπτονομισματικό περιουσιακό στοιχείο που τροφοδοτεί ένα οικοσύστημα blockchains σχεδιασμένο να κλιμακώνεται και να λειτουργεί μεταξύ τους. Σύμφωνα με τον strategist κρυπτονομισμάτων, θέλει να δει το ATOM να διαπραγματεύεται μεταξύ $ 30 και $ 37 πριν συνεχίσει την επέκταση των τιμών του.

«Αν πάρουμε αυτήν την ωραία ενοποίηση, δώστε μας μια περίοδο ξεκούρασης και μετά θα απογειωθούμε ξανά. Δείχνουμε όμορφα. Αυτό ακριβώς θέλουμε να δούμε ».

Το τελευταίο νόμισμα στο ραντάρ του trader είναι ο αυτοματοποιημένος κατασκευαστής αγοράς SushiSwap (SUSHI). Ο Pizzino λέει ότι το SUSHI πρέπει να παραμείνει πάνω από τα κρίσιμα επίπεδα για να διατηρήσει την ανοδική του τάση.

«Αυτό είναι σε μια λογική ρύθμιση, υπό την προϋπόθεση ότι διατηρούμε αυτά τα επίπεδα, δηλαδή περίπου $ 14. Φυσικά, δεν θέλω να το βλέπω να πηγαίνει χαμηλότερα από $ 12 και το χειρότερο, αυτό το επίπεδο εδώ, το οποίο είναι περίπου $ 9,50 επειδή είναι τα υψηλότερα χαμηλά σας… Αν τα χαμηλά αρχίσουν να καταρρέουν, τότε αυτό θεωρείται πτωτική τάση .. “

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Daily Hodl Staff

Article: https://dailyhodl.com/2021/09/19/polkadot-avalanche-and-two-additional-altcoins-are-the-top-crypto-assets-to-watch-says-trader-jason-pizzino/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)