Το Cosmos κάνει Rally στο All-Time High παρά τη στατική παγκόσμια αγορά κρυπτονομισμάτων

Το συνδυασμένο παγκόσμιο ανώτατο όριο αγοράς των Crypto στα 2,51 τρισεκατομμύρια δολάρια μπορεί να έχει μόλις μετακινηθεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το Cosmos (ATOM) να ανατιναχτεί κατά 10,74% εν μία νυκτί και να ορίσει νέα τιμή στα 39,58 δολάρια, σύμφωνα με τον συγκεντρωτικό δείκτη κρυπτονομισμάτων Nomics.

Το Cosmos ξεπέρασε το όριο των $ 40 χθες και σημείωσε υψηλό όλων των εποχών στα $ 40,76. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια μικρή υποχώρηση, ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη απόδοση του Cosmos στην τιμή: εξακολουθεί να είναι δέκα δολάρια σε σχέση με πριν από επτά ημέρες και περίπου είκοσι δολάρια σε σχέση με αυτήν την εποχή τον περασμένο μήνα.

Το Cosmos περιγράφεται από τους προγραμματιστές του ως «Διαδίκτυο blockchains.» Είναι ένα δίκτυο διαλειτουργικότητας που επιτρέπει σε διαφορετικά blockchains να συνδέονται, να μοιράζονται δεδομένα και να συναλλάσσονται μεταξύ τους, το πλεονέκτημα είναι ότι τα blockchains μπορούν να εξειδικευτούν σε διαφορετικούς τομείς, οπότε κανένα blockchain δεν χρειάζεται γωνιά ολόκληρης της αγοράς.

Στις 18 Αυγούστου, η τιμή του Cosmos αυξήθηκε κατά 25% από 15 $ σε 20 $ μετά την κυκλοφορία μιας διεπαφής DeFi πολλαπλών αλυσίδων που ονομάζεται Emeris.

Στα τέλη Αυγούστου, το Cosmos άνοιξε επίσης μια γέφυρα με το δίκτυο Ethereum. Η ενσωμάτωση του Sifchain, ενός αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου (DEX) που δημιουργήθηκε στο Cosmos, με το πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ blockchain (IBC) επέτρεψε τις συναλλαγές μεταξύ των δικτύων Cosmos και Ethereum για πρώτη φορά.

Το Διαδίκτυο των Blockchains του Cosmos συνδέεται με το πρωτόκολλο DeFi Oracle Band
Το cross-chain data oracle Band Protocol ανακοίνωσε μια νέα ενσωμάτωση με το Starport, ένα εργαλείο ανάπτυξης για το blockchain Cosmos-επιτρέποντας στους προγραμματιστές τρίτων να αποκτήσουν πρόσβαση σε πολλά νέα …

Από σήμερα, το Cosmos είναι το εικοστό πρώτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, αλλά με αυτόν τον ρυθμό θα χρειαζόταν μόνο 0,8 δισεκατομμύρια δολάρια για να ανατρέψει το FTX Token και να μπει στην πρώτη εικοσαριά.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Tim Hakki

Article: https://decrypt.co/81277/cosmos-rallies-to-all-time-high-despite-static-global-crypto-market?&utm_medium=referral&utm_campaign=feed&utm_source=coinmarketcap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)