Οι αγοραστές ακινήτων μπορούν τώρα να πληρώσουν σε Bitcoin στο Μανχάταν

Η εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Magnum Real Estate Group δέχεται τώρα Bitcoin (BTC) για ακίνητα στο Μανχάταν. Ο στόχος είναι να δεχτούμε πληρωμές στο μεγαλύτερο εικονικό νόμισμα για τρία καταστήματα εδάφους που αξίζουν σήμερα κοντά στα 30 εκατομμύρια δολάρια. Στο μέλλον, μπορεί να είναι δυνατή η προσθήκη άλλων ιδιοτήτων και τοποθεσιών.

Η Magnum Real Estate Group δέχεται πληρωμές με Bitcoin
Όπως αναφέρει η South China Morning Post, οι αγοραστές θα μπορούν να πληρώνουν για τα καταστήματα λιανικής στο Μανχάταν χρησιμοποιώντας Bitcoin, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο. Σύμφωνα με την έκθεση, οι αγοραστές θα μπορούν να έχουν άμεση ταμειακή ροή και δεν χρειάζεται να επενδύσουν περισσότερα καθώς οι χώροι έχουν ήδη κατασκευαστεί.

Τα καταστήματα βρίσκονται επί του παρόντος στην 383 First Avenue. Έχουν χώρο 9.000 τετραγωνικά πόδια και είναι γνωστοί ως CODA.

Ο Ben Shaoul, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Magnum με έδρα τη Νέα Υόρκη, εξήγησε ότι είναι ένας από τους ηγέτες όσον αφορά τις πληρωμές Bitcoin στον κλάδο των ακινήτων.

Για το θέμα είπε:

«Είμαστε πρωτοπόροι στις συναλλαγές Bitcoin και βλέπουμε μια διαδρομή όπου περισσότερες συναλλαγές μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας blockchain.»

Σε τιμή 48.100 $ ανά Bitcoin κατά τη στιγμή της σύνταξης, τα ακίνητα αξίζουν αυτή τη στιγμή κοντά στο 623 BTC. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ακίνητα που είναι διαθέσιμα για επενδυτές που θέλουν να πληρώσουν σε Bitcoin, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα.

Στο παρελθόν, υπήρξαν πολλές άλλες πρωτοβουλίες για τους επενδυτές Bitcoin να αγοράσουν ακίνητα που πληρώνουν σε BTC. Υπάρχουν διάφοροι ιστότοποι που πωλούν ακίνητα και όπου τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να πληρώσουν χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο.

Ορισμένες χώρες δίνουν επίσης τη δυνατότητα στους κατόχους BTC να πληρώσουν για ένα ακίνητο σε Bitcoin. Ορισμένες διαδικτυακές ομάδες Facebook επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να αναζητούν και να πληρώνουν για διαμερίσματα και σπίτια σε Bitcoin. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων χρησιμοποιώντας BTC. Στο μέλλον, με την επέκταση σαφών κανονισμών και νομικών πλαισίων, θα ήταν δυνατό για μεγαλύτερο αριθμό επενδυτών να πληρώνονται για την ιδιοκτησία τους σε BTC.

Κατά τη συγγραφή αυτού του άρθρου, το Bitcoin διαπραγματεύεται κοντά στα 48.100 δολάρια και έχει αξία αγοράς 900 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τις τελευταίες 7 ημέρες, το Bitcoin αυξήθηκε κατά 6,5%, καθιστώντας το ένα από τα κρυπτονομίσματα με τις καλύτερες επιδόσεις μεταξύ των 10 κορυφαίων.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://usethebitcoin.com/real-estate-buyers-pay-in-bitcoin-in-manhattan/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)