Οι μέρες του Shiba Inu στον ήλιο μπορεί να έχουν τελειώσει. ιδού γιατί

Σε μια αγορά γεμάτη με tokens με αξία επένδυσης, υπάρχουν μερικά νομίσματα meme όπως το Shiba Inu που δεν προσφέρουν μεγάλη αξία, είτε πρόκειται για περίπτωση χρήσης είτε για ισχυρό δίκτυο. Ωστόσο, χάρη στην ισχυρή κοινότητά του, το SHIB κατάφερε να εκπλήξει ολόκληρο τον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η κοινότητα δεν είναι αυτή που ήταν πια.

Ο Shiba Inu βλέπει την εγκατάλειψη
Στις 16 Σεπτεμβρίου, το SHIB μπήκε στο Coinbase pro και οι άνθρωποι μπήκαν σε έξαλλη κατάσταση. Το νόμισμα meme παρουσίασε αύξηση 28,87% σε 1 ημέρα.

Αυτή είναι η υψηλότερη αύξηση μιας ημέρας από τον Μάιο και ακόμη και τότε, το SHIB δεν θα μπορούσε να παραβιάσει το μακροχρόνιο επίπεδο αντίστασης του 0,00001010. Το SHIB έχει κολλήσει κάτω από αυτό από τον Μάιο.

Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους υποστηρικτές του SHIB να αντιδράσουν έντονα. Μέσα σε 48 ώρες, πάνω από 6,04 τρισεκατομμύρια SHIB αγοράστηκαν από την αγορά, αριθμοί που εμφανίστηκαν τελευταία φορά στις 26 Ιουλίου. Αυτό οδήγησε περαιτέρω στην πτώση της προσφοράς στα ανταλλακτήρια σε χαμηλό 4 μηνών.

Γιατί πρέπει να μείνετε μακριά από το SHIB;
Αυτό το είδος συμπεριφοράς είναι ο ακριβής λόγος για τον οποίο το SHIB είναι ένα αναξιόπιστο περιουσιακό στοιχείο επειδή αντιμετωπίζεται κυριολεκτικά σαν περιουσιακό στοιχείο pump and dump. Οι περιπτώσεις που παρατηρήθηκαν χθες είναι παρόμοιες με αυτές που είδαμε στην αρχή του συλλαλητηρίου του Ιουλίου.

Η δική της κοινότητα δεν το παίρνει στα σοβαρά και εμφανίζεται μόνο κατά τη διάρκεια μιας αύξησης των τιμών για να εξαργυρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι ενεργές διευθύνσεις και ο όγκος συναλλαγών παραμένουν αδρανείς και αρκετά χαμηλοί, τακτικά και αυξάνονται μόνο όταν υπάρχει άνοδος των τιμών.

Στην πραγματικότητα, οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι εξαργυρώνουν επίσης με το πρώτο σημάδι κερδών. Χθες καταστράφηκαν πάνω από 3,3 τετρακατομμύρια ημέρες νομισμάτων, επίπεδα παρόμοια με αυτά που παρατηρήθηκαν νωρίτερα, τον Ιούλιο, δείχνοντας την κίνηση παλαιών νομισμάτων. Αν διατηρούσαν τις συμμετοχές τους, η τιμή θα παρέμενε σταθερή.

Προσθήκη στην αφήγηση του pump and dump, είναι το γεγονός ότι σε λιγότερο από 24 ώρες, ο MVRV έπεσε. Κάτω από τη δύναμη του 2.0 στην αρνητική ζώνη κατά το χρόνο πίεσης.

Με απλά λόγια, δεν υπάρχει καμία πραγματική αξία στο νόμισμα από την πολύ πιστή κοινότητα SHIB από τώρα. Ωστόσο, λόγω της βάσης των θαυμαστών και του υπερβολικού DOGE, θα συνεχίσει να αναβοσβήνει στο ραντάρ κρυπτονομισμάτων κάθε τόσο.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/shiba-inus-days-in-the-sun-may-be-over-heres-why/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)