Οι πελάτες PayPal στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν τώρα να αγοράσουν και να πουλήσουν κρυπτονομίσματα

Η παγκόσμια υπηρεσία πληρωμών PayPal ανακοίνωσε ότι οι επιλέξιμοι χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν πλέον να αγοράζουν, να πωλούν και να διατηρούν κρυπτονομίσματα μέσω της υπηρεσίας της PayPal. Κατά την έναρξη, το PayPal θα πουλήσει Bitcoin, Ether, Litecoin και Bitcoin Cash σε χρήστες με επαληθεύσιμες ταυτότητες. Η ανακοίνωση εκπληρώνει τη δέσμευση της PayPal τον Αύγουστο του 2021 για μεταφορά κρυπτονομισμάτων στη βρετανική αγορά. Αυτή είναι η πρώτη τοποθεσία εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών που η PayPal έχει προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς κρυπτονομισμάτων. Όπως κάνουν στις ΗΠΑ, η PayPal λέει ότι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τους Paxos για να διευκολύνουν τις συναλλαγές και την κατοχή των εν λόγω ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Σε ένα tweet που ανακοίνωσε τη διάθεση, η PayPal είπε «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε ότι όλοι οι επιλέξιμοι πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν τώρα να αγοράσουν, να διατηρήσουν και να πουλήσουν #Κρυπτονομίσματα #Bitcoin, #Ethereum, #BitcoinCash & #Litecoin από τον λογαριασμό τους στο PayPal. Προσέξτε το στην εφαρμογή PayPal. “

PayPal επεκτείνει τις υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων
Η μετάβαση στο Ηνωμένο Βασίλειο έρχεται αφού η PayPal βρήκε επιτυχία εισάγοντας τις συναλλαγές ψηφιακών νομισμάτων στην αμερικανική αγορά. Στις πολιτείες, οι πελάτες του PayPal μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν μαζί με τη χρήση της δυνατότητας ολοκλήρωσης κρυπτονομισμάτων της υπηρεσίας. Όπως ακούγεται, η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες του PayPal να αγοράζουν αγαθά και υπηρεσίες online χρησιμοποιώντας τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυπτονομισμάτων. Οι συμμετοχές μετατράπηκαν για πρώτη φορά σε USD κατά την ολοκλήρωση της αγοράς χωρίς επιβάρυνση. Εάν εργάζεστε σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα εκτός από USD, θα ισχύουν χρεώσεις. Κατά την έναρξη, η υπηρεσία περιελάμβανε περισσότερους από 29 εκατομμύρια traders με τους οποίους μπορούσε κανείς να αγοράσει αγαθά με ψηφιακό νόμισμα.

Ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Blockchain, Crypto and Digital στην PayPal Jose Fernandez de Ponte δήλωσε σε δήλωση ότι:

«η πανδημία έχει επιταχύνει την ψηφιακή αλλαγή και την καινοτομία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας – συμπεριλαμβανομένης της ψηφιοποίησης των χρημάτων και της μεγαλύτερης υιοθέτησης ψηφιακών χρηματοοικονομικών από τους καταναλωτές. Υπηρεσίες.”

Ο κ. De Ponte πρόσθεσε ότι:

«η παγκόσμια εμβέλεια, η τεχνογνωσία στις ψηφιακές πληρωμές και η γνώση των καταναλωτών και των επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με αυστηρούς ελέγχους ασφάλειας και συμμόρφωσης, μας παρέχουν τη μοναδική ευκαιρία και την ευθύνη, να βοηθήσουμε τους ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο να εξερευνήσουν κρυπτονομίσματα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τις ρυθμιστικές αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο, για να προσφέρουμε την υποστήριξή μας – και να συμβάλλουμε ουσιαστικά στη διαμόρφωση του ρόλου που θα παίξουν τα ψηφιακά νομίσματα στο μέλλον της παγκόσμιας χρηματοδότησης και εμπορίου ».

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Matthew De Saro

Article: https://beincrypto.com/paypal-customers-in-u-k-can-now-buy-sell-crypto/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)