Το Ecoin χτίζει την πρώτη στον κόσμο πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας με βάση το blockchain

Το Ecoin, το νόμισμα «Κρυπτονόμισμα για όλους», κυκλοφορεί με μια σειρά από νέες και συναρπαστικές ενημερώσεις που θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο. Ένα project που υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο Draper, το Ecoin επιδιώκει να επιτρέψει τη μαζική υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων προσελκύοντας δισεκατομμύρια χρήστες στον χώρο.

Για να προωθήσει αυτόν τον στόχο, δημιούργησε το πρώτο σύστημα ανίχνευσης απάτης στον κόσμο με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη, με άλλα λόγια, μια πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας που βασίζεται σε blockchain, που θα έχει ως αποτέλεσμα ευκολότερη ενσωμάτωση crypto και εξάλειψη των κινδύνων απάτης. Μαζί με αυτό, έχει επίσης καινοτομήσει και έχει στραφεί σε εναλλακτικές μεθόδους εξόρυξης, όπως τα Social Media Mining, Cashbacks Mining και Launchpad Mining. Περισσότερα όμως για αυτό αργότερα. Προς το παρόν, ας δούμε τις τελευταίες ενημερώσεις στο οικοσύστημα Ecoin.

Ενσωμάτωση XinFin

https://twitter.com/EcoinOfficial/status/1435853522893893632

Το Ecoin και η κορυφαία υβριδική τεχνολογία Blockchain XinFin Network συνεργάστηκαν για να κλιμακώσουν το blockchain 4.0. Η ενημέρωση κοινοποιήθηκε σήμερα στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter. Η συμμετοχή στο δίκτυο XDC είναι κάτι που η πλατφόρμα Ecoin περίμενε από καιρό, τώρα με την ολοκλήρωση της ανάπτυξης, σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες ενημερώσεις. Στοχεύει στην κλιμάκωση του κοινωνικού token του $ Ecoin και του Xinfin Network σε εκατομμύρια χρήστες με βάση «την ψηφιακή ταυτότητα που βασίζεται σε blockchain και υποστηρίζεται από τα εναλλακτικά συστήματα εξόρυξης.

1,5 εκατομμύρια+ χρήστες εν πλω
Μέσα σε μόλις 12 μήνες, το δίκτυο που προσπαθεί να ενθαρρύνει τη μαζική υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων έχει ήδη ενσωματώσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια χρήστες. Τα σχεδόν μηδενικά gas fees του Ecoin και η μεγαλύτερη ταχύτητα συναλλαγών μπορούν να υποστηρίξουν εκατομμύρια χρήστες. Επί του παρόντος, το ίδρυμα Ecoin έχει επίσης πάνω από 300.000 ενεργούς κατόχους.

Ecoin Burning Event

Μετά την καύση του 10% της συνολικής του προσφοράς, το Ecoin προχωρά τώρα στην καύση του 80% της προσφοράς, σύμφωνα με την απόφαση της κοινότητας Ecoin.

Επιπρόσθετα σε αυτές τις ενημερώσεις, ο συνιδρυτής του Ecoin κ. Abhyudoy Das κέρδισε πρόσφατα το πρόγραμμα προ-επιτάχυνσης του Πανεπιστημίου Draper και έλαβε επένδυση από αυτά. Αυτή η χρηματοδότηση θα πάει στις προσπάθειές της να επιτρέψει τη μαζική υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων. Πρόσφατα ο συνιδρυτής του Ecoin, ο κ. Krishna Yogi ανακοίνωσε επίσης το σχέδιό τους να διαθέσουν σύντομα τη λύση για Ecoin NFT.

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στις καινοτόμες προσεγγίσεις εναλλακτικής εξόρυξης.

Εξόρυξη κοινωνικών μέσων
Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν Ecoin χρησιμοποιώντας το “Wishoo” που είναι η δευτερεύουσα πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Με την ένδειξη «Ένα κοινωνικό μέσο που σας πληρώνει για να δημοσιεύετε, να κάνετε like και να μοιράζεστε ενδιαφέρον περιεχόμενο», το Wishoo είναι ένα συμβολικό κοινωνικό μέσο που πληρώνεται για παρακολούθηση.

Launchpad Mining
Το Ecoin δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συμμετέχουν σε διάφορες δωρεάν προσφορές, όπως έρευνες, δοκιμές εφαρμογών κ.λπ.

Cashback Mining
Οι χρήστες μπορούν να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν Ecoin όποτε κάνουν αγορές ή ακόμα και όταν επαναφορτίζουν τα κινητά τους. Μπορούν να κερδίσουν Ecoins ως επιστροφή χρημάτων.

Το Ecoin στοχεύει να κάνει την κρυπτο-ενσωμάτωση εύκολη και προσβάσιμη διευκολύνοντας τους χρήστες με ευκολία και βελτιωμένες διαδικασίες. Ταυτόχρονα, θα εξαλείψει σχεδόν πλήρως την απάτη.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  NewsBTC

Article:  https://www.newsbtc.com/news/company/ecoin-builts-the-worlds-first-blockchain-based-digital-identity-platform/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)