Θέλετε να γίνετε Πρόεδρος; Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τον Λευκό Οίκο ως εικονικό κτήμα NFT

Ποιος κατέχει ένα κομμάτι ιστορίας;
Πολλά διάσημα ορόσημα έχουν ιστορική σημασία για τις αντίστοιχες πόλεις τους. Ίσως κάποια μέρα, ίσως να μπορείτε να «αγοράσετε» ένα κομμάτι του Σινικού Τείχους της Κίνας ή ένα σημείο στο όρος Ράσμορ. Αλλά με την αγορά ενός NFT στο Next Earth, το κοινό έχει τώρα αυτήν την ευκαιρία. Μπορείτε να αποκτήσετε πλακάκια γης του Λευκού Οίκου στο blockchain Ethereum, απλά επιλέγοντάς το από έναν χάρτη της Γης.

Πόσο αξίζει; Δεδομένου ότι η έννοια του ψηφιακού αντιγράφου ακίνητης περιουσίας βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο, κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά πώς θα εξελιχθεί αυτό το φαινόμενο. Αλλά στους προηγούμενους εικονικούς κόσμους, οι εικονικές ιδιοκτησίες πωλήθηκαν για όμορφα ποσά. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό μια έκδοση NFT του Λευκού Οίκου να πωληθεί για ένα σημαντικό ποσό – παρόμοια με ένα σπίτι – μια μέρα.

Δημιουργία χαρτοφυλακίου εικονικών ακινήτων
Ο Λευκός Οίκος μπορεί να είναι η έδρα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αξία ως ένα ακίνητο. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για άλλες αξιοσημείωτες περιουσίες στον πλανήτη, είτε είναι πολιτικά ορόσημα είτε όχι.

Ρίξτε μια ματιά σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη στον πλανήτη και θα δείτε ότι έχουν το μερίδιό τους σε πολύτιμες ιδιότητες, είτε είναι εικονικές είτε φυσικές. Και επιπλέον, η γη είναι εκεί που βρίσκεται, δεδομένου ότι μπορείτε να χτίσετε σχεδόν οτιδήποτε πάνω της.

Τι γίνεται αν μπορούσατε να αγοράσετε ένα αγροτεμάχιο κάπου σε μια μεγάλη πόλη; Ένα οικόπεδο που θα ήταν δικό σας για να αναπτυχθεί – δικό σας για να το κάνετε όπως θέλετε – σε έναν κόσμο όπου όλα είναι πλέον ένα κομμάτι ψηφιακής ακίνητης περιουσίας; Αυτό ακριβώς χτίζει το Next Earth.

Επιπτώσεις για το Metaverse
Το NFT του Λευκού Οίκου είναι μόνο ένα παράδειγμα μιας σειράς ακινήτων υψηλού κύρους που μπορούν να αποκτηθούν στο metaverse. Το metaverse αντιπροσωπεύει τη δυνατότητα κατοχής ψηφιακών ακινήτων σε εικονικούς κόσμους. Το metaverse προσφέρει τη δυνατότητα κατοχής, ανάπτυξης και δημιουργίας εσόδων από εικονικά ακίνητα.

Έχουμε ήδη δει αρκετούς μεγάλους επιχειρηματικούς ηγέτες που έγραψαν tweet σχετικά με την αγορά NFT και άλλων εικονικών περιουσιακών στοιχείων ακινήτων, όπως συλλεκτικά αθλητικά στο metaverse. Αυτή η τάση θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς περισσότερες επιχειρήσεις και ιδιώτες επενδύουν σε ψηφιακά ακίνητα.

Το μέλλον του Metaverse
Η τρέλα metaverse είναι ένα καυτό θέμα αυτές τις μέρες και η εικονική ακίνητη περιουσία δεν αποτελεί εξαίρεση. Ένα από τα πιθανά μέλλοντα του metaverse είναι παρόμοιο με το Ready Player One, μείον τα δυστοπικά στοιχεία. Η εικονική ακίνητη περιουσία που βασίζεται στο NFT είναι ήδη πραγματικότητα και πρωτοπορεί από το Next Earth.

Το Metaverse 1.0 πρωτοπορεί από τους Second Life και Sims, που είναι κεντρικοί εικονικοί κόσμοι με τους οποίους μπορείτε να εξερευνήσετε, να ενσωματωθείτε και να παίξετε. Στο τέλος της ημέρας, τα περιουσιακά σας στοιχεία θα ελέγχονταν από την κεντρική εταιρεία στη μέση.

Το Metaverse 2.0 συνδυάζει την τεχνολογία blockchain με ένα ψηφιακό αντίγραφο της Γης για πρώτη φορά, προσφέροντας ιδιοκτησία σπάνιων ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που μπορούν να ζωντανέψουν. Οι χρήστες σχηματίζουν κοινότητες εντός του metaverse που προσφέρουν ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με άλλους χρήστες καθώς και την κατασκευή εικονικών κτιρίων εντός του metaverse.

Το Metaverse 3.0 είναι το μέλλον: Είναι ένας συνδυασμός εικονικής πραγματικότητας με metaverse 2.0 και blockchain. Αυτή είναι μια ψηφιακή αναπαράσταση του πώς θα ήταν ο πλανήτης μας αν τον είχαμε ενσωματώσει στην εικονική πραγματικότητα. Οι άνθρωποι θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με τον πραγματικό κόσμο μέσω ψηφιακών avatar, να συνομιλούν σαν να ήταν προσωπικά και να χτίζουν πράγματα που θα μπορούσαν να υπάρχουν μόνο στην εικονική πραγματικότητα. Το Blockchain, η τεχνολογία που επιτρέπει στο bitcoin να λειτουργεί ως χρήμα και όχι μόνο ως ψηφιακό νόμισμα, παρέχει την απαραίτητη υποδομή για να υπάρχει αυτή η νέα έκδοση του metaverse με ασφάλεια, ασφάλεια και διαφάνεια.

Το Next Earth πουλά αυτή τη στιγμή αγροτεμάχια εικονικής γης στο metaverse τους. Με πολλές συναρπαστικές εξελίξεις στο στάδιο της προετοιμασίας, όπως η εγχώρια τέχνη με εικονοστοιχεία, το metaverse που βασίζεται σε NFT είναι ήδη μια συναρπαστική εξέλιξη και ένα ακόμη παράδειγμα για το πώς το blockchain και τα NFT αναδιαμορφώνουν τη ζωή μας.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  Bitcoinist

Article: https://bitcoinist.com/want-to-be-president-now-you-can-buy-the-white-house-as-a-virtual-estate-nft/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)